Ljepota i relax 20. rujna 2010.

Ljepši nos za 5 minuta

Nos-Zk
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ne sviđa ti se asimetrija ili udubljenje na tvom nosu? Muči te brazda na korijenu nosa urezana između obrva? Jedna čitateljica ili čitatelj ima priliku osvojiti potpuno bezbolnu korekciju nosa s filerima u Poliklinici Sinteza

Korekcija nosa trend u svijetu

Korekcije nosa u samo pet minuta, bez operacije i anestezije u svijetu su postale trend među poznatim i slavnim osobama koje žele privremenu promjenu izgleda, a kod nas se mogu napraviti u zagrebačkoj Poliklinici Sinteza, na adresi Folnegovićeva 1c.

'Korekcija nosa bez operacije radi se na dva načina: pomoću filera koji sadrže hijaluronsku kiselinu i tada traje samo pet minuta, ili se uzima vlastito masno tkivo pa tada korekcija traje nešto duže, oko pola sata. U Americi se takva korekcija nosa popularno naziva '5 Minute Nose Job', kaže prof.dr.sc. Mislav Gjurić,otorinolaringolog i plastični kirurg glave i vrata iz Poliklinike Sinteza.

Korekcija nosa je samo privremeno rješenje, a njezini učinci traje od godinu do dvije, što ovisi o preparatu koji se koristi i o samom tkivu pacijenta.

'Ovakva korekcija nosa je dobar test za osobu koja želi vidjeti kako bi izgledala s drugačijim nosom, a teško joj se odlučiti za operaciju. Fileri se nanose direktno na nos ili iznutra kroz nosnicu i ne koristi se anestezija. Crvenilo nakon nanošenje filera prođe kroz nekoliko dana. To je privremeni make-over, čista estetika, a pritom se ne mijenja funkcija nosa i disanje', objašnjava prof.dr.sc.Mislav Gjurić.

Tko sve može na korekciju nosa?

'Za korekciju nosa nema dobne granice, od punoljetnosti na dalje. Osobe s iskrivljenim i sedlastim nosom su dobri kandidati za korekciju filerima. Također, filerima se mogu ispuniti i brazde između obrva, različite asimetrije, udubljenja. Neki se odlučuju na korekcije i nakon operacije koja nije bila uspješna', kaže prof.dr.sc. Gjurić.

Cijena korekcije nosa filerima je između šest i osam tisuća kuna, a ako je potreban samo jedan filer onda iznosi oko 3 i pol tisuće kuna.

Na Zdravoj Kravi imaš priliku sudjelovati u igri darivanja u kojoj će jedna čitateljica ili čitatelj osvojiti korekciju nosa filerima u Poliklinici Sinteza. Prijave traju od ponedjeljka 20. 9. do nedjelje 26. 9, a prijaviti se možeš putem kontakt forme.

Klikni i ispuni prijavnicu.

Više info: www.poliklinika-sinteza.hr

  • Default avatar -
    scalia

    Mene samo zanima tko je na kraju dobio ovu nagradu jer ja sam dobila mail da sam u užem izboru i otada ništa.A baš me zanima kako to izgleda i nadam se da ima neka reportaža sa dobitnikom?

  • Default avatar -
    Clara25

    Je li brazda na korijenu nosa urezana između obrva bora koja se stvara mrštenjem? :-/

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.