Ljepota i relax 26. kolovoza 2011.

Ljekoviti wellness u Termama Tuhelj

Terme_Tuhelj
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Terme Tuhelj, smještene na samom izvoru ljekovite termalne vode, najveći su wellness i kupališni centar u Hrvatskoj, a radi daljnjeg razvoja započeli su izgradnju novog hotela s 4* te preuređenje dijela postojećeg hotela. Tako će, uz vodene atrakcije, restorane te wellness sadržaj, gosti uskoro moći uživati u novim sobama i suvremeno opremljenom Kongresnom centru

Zabava za cijelu obitelj!

Terme Tuhelj smještene su na samom izvoru termalne vode i ljekovitog peloidnog blata te okružene zelenilom netaknute prirode zagorskih brežuljaka.

Opusti se uz unutarnje i vanjske bazene Vodenog planeta, tik do zemlje, te obnovi duh i tijelo u najvećem svijetu sauna u Hrvatskoj ili uživaj u tretmanima SPAeVITA centra njege i ljepote!

Razmazi se uz gastronomske delicije u klimatiziranom hotelskom restoranu uz bogati švedski stol. Osvježi se u Coctail baru na bazenu, popij kavu i kušaj odlične torte i kolače u Terra Lounge baru ili kušaj meksička jela i pizze u Element baru. U a la carte restoranu baroknog Dvorca Mihanović kušaj vrhunsku kuhinju i prepusti se posebnom dvorskom doživljaju.

Sve goste željne aktivnog odmora razveselit će velik izbor sportova u neposrednoj blizini hotela, pogotovo Pustolovni park koji će podići razinu adrenalina u tebi. Opipaj puls zdravlja i ljepote te se zabavi uz jutarnju tjelovježbu, aquaaerobik, tenis, mini golf, odbojku, ili dođi na sportske pripreme na nogometne terene.

Novi hotel s 4*u 2012.

Terme Tuhelj d.o.o. najveći su i vrlo uspješan wellness i kupališni centar u Hrvatskoj s tendencijom daljnjeg rasta i razvoja. Razvoj u smislu izgradnje i preuređenja objekta te osmišljavanja ponude vodi se s ciljem stvaranja prvog pravog wellness & spa resorta u kontinentalnoj Hrvatskoj s osnovnom vizijom poslovanja - najpoželjnija destinacija za odmor.

Zbog zahtjeva tržišta, sve većeg broja poslovnih i gostiju orijentiranih ka wellness i spa ponudi, a s ciljem zadržavanja vodećeg mjesta na domaćem tržištu te podizanja kvalitete ponude kako i samog resorta i regije u cjelini, Terme Tuhelj u 2011. godini krenule su s novom investicijom izgradnje novog hotela 4* te preuređenja dijela postojećeg hotela.

Novi smještajni kapaciteti hotela 4*superior uključuju 124 dvokrevetne sobe - od čega 6 apartmana, koje će biti povezane toplim hodnikom s novom recepcijom, bazenima i wellness centrom SPAeVITA.

Posjetiteljima koji žele spojiti ugodno s korisnim sklapajući poslove u opuštenoj atmosferi nudit će suvremeno opremljen Kongresni centar za prihvat 450 osoba sa dnevnim svjetlom, polivalentnim i multifunkcionalnim dvoranama te vanjskom terasom. U sklopu hotela izgradit će se i podzemna garaža s 80 parkirna mjesta.

Uklopljenost u prirodu

Originalnim arhitektonskim rješenjima novi će se objekt izvrsno uklopiti i asimilirati s prirodom i postojećim objektima, posebno s obzirom na blizinu Dvorca Mihanović i činjenicu da je zemljište na kojem se gradi označeno kao zona zaštite kulturnog dobra.

Upravo zbog toga hotel je projektiran u obliku tri srednje velika objekta zajednički povezana kongresnim centrom, te omogućuje zadržavanje vizure i pogleda na Dvorac Mihanović, ali i povezivanje s prirodom te mogućnost korištenja parkova i fontana u svakom trenutku, što će činiti poseban dodatak wellness ponudi.

U sklopu projekta proširit će se postojeći wellness centar izgradnjom dodatne finske saune na otvorenom te dvije dodatne kabine za tretmane u SPAeVITA centru.

Projekt se bazira na priči termalnog blata po kojem su Terme Tuhelj prepoznatljive, a koje će se još više uključiti u wellness ponudu, koja će se usavršiti te se bazirati isključivo na jedinstvenim prirodnim blagodatima – termalna voda, peloidno blato, bogatstvo zagorske flore te iskustvo znanja i dodira naših terapeuta.

Ovom investicijom smještajni kapaciteti Terma Tuhelj porasti će na 270 soba, odnosno preko 500 kreveta. Planirani završetak investicije je u proljeće 2012. godine.

Više info na: www.terme-tuhelj.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.