Ljepota i relax 01. travnja 2010.

Lijepe grudi za cijeli život

Franc
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sve više žena u tridesetima odlučuje se za povećanje grudi, a trend više nije u velikom bikini looku, već se traži prirodan izgled grudi i silikonski implantati s doživotnom garancijom. Posjetili smo Polikliniku Sinteza i prisustvovali workshopu gdje su se radile dvije operacije grudi s najsuvremenijim implantatima

Poliklinika Sinteza, koja bi trebala postati međunarodni trening-centar za estetske zahvate na dojkama organizirala je radionicu za plastične kirurge iz cijele Hrvatske na kojoj je gostovao jedan od najpoznatijih plastičnih kirurga iz Slovenije, Franc Planinšek koji je pred mlađim kolegama uspješno izveo dvije operacije povećanja grudi najsuvremenijim silikonskim implantatima Natrelle.

Cilj radionice koja je održana u Poliklinici Sinteza je educirati mlađe kolege o novim tehnikama koje bi ih osposobili u estetskoj kirurgiji, a vlasnica poliklinike dr. Jeanette Gjurić nada se kako će ovakvih radionica na kojima će se liječnici educirati i razmijenjivati stručna znanja u budućnosti biti sve više.

Moderna tehnika s doživotnom garancijom

S poznatim plastičnim kirurgom iz Slovenije i voditeljem Centra za estetsku kirurgiju u Sloveniji, dr. Francom Planinšekom razgovarali smo neposredno nakon što je izašao iz operacijske sale gdje je uspješno završio plastičnu operaciju povećanja grudi na pacijentici.

'Danas smo izveli dvije operacije povećanja grudi s silikonskim implantatima koji spadaju u svjetski vrh estetske kirurgije. Najsuvremeniji implantati su građeni  od dva sloja silikona različite gustoće, tehnika je jako precizna, a implantat se stavlja ispod mišića, i tako se onemogućava da se implantat kasnije kliže'.

'Meni kao kirurgu je izazov napraviti grudi koje izgledaju prirodno, tako da nitko na plaži ne može posumnjati da su umjetne', objasnio je Franc Planinšek.

'Operacija traje oko dva sata, prije operacije je obavezna konzultacija s pacijenticom, a pacijentica se već nakon tjedan dana vraća svakodnevnim aktivnostima. Danas svaka žena može dobiti oblik grudi kakav traži, a na tržištu je preko 260 oblika anatomskih implantanata za žene'.

'Poručio bih ženama da ne štede na implantatima, već da izaberu one koji imaju doživotnu garanciju za cijeli život'.

Pročitaj kako pomoću hijaluronske kiseline u Poliklinici Sinteza možeš povećati usne...

Trendovi

Kakve grudi su trenutno u modi i zašto se sve više žena odlučuje na povećanje grudi pitali smo Ivana Bilića, menadžera za ključne kupce iz tvrtke Ewopharma, zastupnika Allergana za Hrvatsku.

'Danas sve više žena u 30-ima, nakon trudnoće i dojenja želi vratiti prirodan izgled grudi'.

'Tvrtka Allergan proizvodi vodeće implantate za estetsku kirurgiju u svijetu, te nudimo veliku mogućnost izbora, puno različitih veličina i oblika pa svaka žena može izabrati idealan implantat za sebe'.

Što žene danas traže?

'Mogu reći da trend više nije u velikom bikini looku, već se traži prirodan izgled grudi, sve više žena u mlađim i srednjim godinama želi lagane korekcije na grudima'.

'Silikonski implantati su također namijenjeni i ženama koje su preboljele karcinom dojke'.

'Naši silikoni su najsigurniji, jer uz njih dolazi i doživotna garancija, a u slučaju bilo kakvog problema pacijentica osim novih implantata ima pravo na 1000 eura financijske nadoknade u roku deset godina po čemu smo jedinstveni, objasnio je Ivan Bilić.

Jedna od najtraženijih estetskih operacija je svakako operacija nosa. Pročitaj kakvi su nosevi trenutno u modi...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.