Ljepota i relax Wellness 24. travnja 2018.

Kate Middleton ponovo zasjala i nakon trećeg poroda

Foto: Facebook @Duchess.Catherine.website
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kate Middleton rodila je trećeg najmlađeg pripadnika kraljevske obitelji 23. travnja u 11 sati i jednu minutu, i to sinčića teškog oko 4 kilograma. Vojvotniknja nas svaki nas put iznenadi svojim izgledom, a ne posustaje ni nakon trećeg poroda.

Nakon četverogodišnjeg princa Georgea i dvogodišnje princeze Charlotte, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i Kate pokazali su javnosti i zadnju prinovu obitelji. 

Prema priopćenju iz Palače Kensington, princ William bio je prisutan na porodu, a sinčića (koji još nema ime) su pokazali javnosti već sedam sati nakon porođaja, a mi ne možemo ne primijetiti kako je Kate izgledala. 

Već smo pisali kako se Kate održava u formi i nakon poroda, a očito da je formula u kojoj se kombiniraju redoviti fitness i zdrava prehrana uspješna. 

Bez obzira na svoj status, vojvotkinja je i dalje vrlo realna i vrlo je otvorena prema javnosti o svom majčinstvu, prenosi Women's Health. 

"Ništa te ne može pripremiti na čisto, preplavljujuće iskustvo u kojem postaješ majka. Puno je kompleksnih emocija sreće, umora, ljubavi i brige, skupa pomiješanih", rekla je prije godinu dana.

Kažu kako i sam princ nije vjerovao da će postati otac troje djece, no sada se i to ostvarilo. 

Želimo im puno sreće!

Kate-William Možda te zanima... Kraljevska dijeta Kate Middleton Dijeta Možda te zanima... Zubar Kate Middleton otkriva tajnu njenog savršenog osmijeha Ljepota i relax

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.