Ljepota i relax 11. travnja 2014.

Katalog 'Neodoljiva Hrvatska' u Tuhelju

Katalog
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Impulzivan katalog „Neodoljiva Hrvatska“ koji prikazuju najvažnije vrednote Hrvatske izložen je u hotelu Well**** Terme Tuhelj. „Neodoljiva Hrvatska“ katalog je širine 1398 mm, visine 1650 mm, težine 70 kg te na 378 stranica i 900 kvadrata papira opisuje sve važne segmente Hrvatske, od identiteta i gospodarstva do posebnih oblika turizma

Najveći katalog na svijetu

Svojim zavidnim sadržajem i veličinom stručnjaci su ga svrstali u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći katalog na svijetu.

Katalog "Neodoljiva Hrvatska" predstavlja sve najvažnije hrvatske atrakcije, povijesnu i kulturnu baštinu, brojne prirodne ljepote, tradiciju, običaje, ljude, gospodarstvo, sportske uspjehe te posebno turističku ponudu i njene specijalne oblike.

Na svom promocijskom putu po muzejima Hrvatskog zagorja, „Neodoljiva Hrvatska“ pronašla je mjesto i u hotelu Well**** gdje je izložena od 09. do 11.04.2014.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.