Ljepota i relax Prirodno lijepa 27. rujna 2016.

Jedna velika greška zbog koje nastaju bore oko očiju

Bore_1
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nanosiš kremu za područje oko očiju, paziš na zaštitni faktor i nosiš sunčane naočale, ali ipak ti se čini da bi tvoje bore smijalice trebale biti manje?

Kada se priča o prvim borama, smijalice na području očiju one su koje će se vjerojatno prve pojaviti. Odgovarajućom preparativnom rutinom možeš odgoditi njihov nastanak i u određenoj mjeri ih umanjiti, međutim, ako ti se čini da su veće nego što bi trebale biti, možda radiš sljedeću grešku.

Skidaš šminku oko očiju trljanjem u svim smjerovima i pritom ne paziš koju jačinu i pritisak koristiš? To je nešto što nikako ne smiješ raditi, jer je koža oko očiju jako tanka i osjetljiva. Umjesto jakog trljanja, natopi blazinicu preparatom za skidanje šminke, prisloni je na oko i pričekaj 20-ak sekundi da se šminka otopi, a potom nježno skini ostatke pokretima prema dolje. Svakako nabavi odstranjivač koji će brzo i učinkovito ukloniti i rastopiti ostatke make-upa.

Bore na licu odaju kakva si osoba.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.