Ljepota i relax 09. studenoga 2009.

Infra - body wrapping osvojili su...

Borovnica_I_Kava-1_
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava daruje prvih deset registriranih korisnika koji su točno odgovorili na pitanje 'Gdje su otvorena dva nova Body Creator centra'. Točan odgovor je ''u Varaždinu i Zaprešiću'', a najbrži su od Body Creatora dobili tretman Infra-body wrappinga koji  pomože u borbi protiv celulita

Prvih deset najbržih koji su točno odgovorili i osvojili Infra-body wrapping su:

  1. Iva Rumenović
  2. Ivana Blažinović
  3. Bela Bajić
  4. Katarina Dvorski
  5. Zrinka Janković
  6. Maja Horvath Kette
  7. Nikolina Švenda
  8. Iva Mikuldaš
  9. Ines Čolić
  10. Sanjica Butorac

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja svojih poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Uvjet za sudjelovanje u novim igrama darivanja na zdravojkravi je da korisnik bude registriran, pa svi koji se još niste registrirali učinite to do iduće akcije darivanja.

Infra-body wrapping

Delikatesni infra-body wrapping od borovnice i kave je pasivni tretman, kojim ćeš otopiti masne naslage i intenzivno razgraditi omraženi celulit. Pitaš se kako?

Dok kofein ima sposobnost blokiranja enzima fosfodiseteraze, što rezultira povećanjem razgradnje masnih naslaga i ima vazodilatacijsko djelovanje, pojačava protok krvi i jača elasticitet vena i kapilara, borovnica je bogata C i E vitaminom za postizanje savršenog tonusa kože te izniman anticelulitni učinak.

Kada se ovome nadoda utjecaj infra-crvenih zraka iz specifičnog tzv. ''svemirskog odijela'', učinak je pojačano topljenje masnih naslaga ili lipoliza i dodatno ubrzanje enzimske aktivnosti u potkožnom masnom tkivu. Rezultat je jasan – vitko i zategnuto tijelo, bez celulita

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.