Ljepota i relax 07. prosinca 2009.

'Fire ritual' tretman osvojili su...

Masaza
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava daruje deset registriranih korisnika koji su točno odgovorili na pitanje 'Koji organ stimuliramo Fire ritual tretmanom'. Točan odgovor je'srce', a najbrži su dobili na dar od Centra za relaksaciju Oraveda deset tretmana 'Fire Ritual'

Prvih deset koji su točno odgovorili i osvojili 'Fire Ritual' tretman  su:

 1. Ivana Šivec
 2. Sandra Šesto 
 3. Ivana Šorša 
 4. Iva Ušćumilić Gretić 
 5. Danijela Cigetić 
 6. Josip Peroutka 
 7. Nataša Mubrin 
 8. Jasna Luketić 
 9. Vedrana sabljak 
 10. Kadija-Cmrk Vesna

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja svojih poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Uvjet za sudjelovanje u novim igrama darivanja na zdravojkravi je da korisnik bude registriran, pa svi koji se još niste registrirali učinite to do iduće akcije darivanja.

Fire Ritual tretman

Kako bismo savladali umor i negativne emocije te potaknuli protok svježe energije, prvi korak je lagana šetnja, a zatim energetska relaksacija. Dobar nastavak koji će osigurati sjajan rezultat je posebni tretman Fire Ritual.

Ovaj luksuzni ritual sadržava ponajbolje iz prirode od ekstrakata bilja te će uz stručne ruke ponajboljih terapeuta razbuditi i pokrenuti tvoju životnu energiju.

Sastoji se od nekoliko dijelova:

 • zagrijavajući body scrub
 • fire body wrap detox tretman
 • cool down masaža

Ključni sastojci su arnika, kamfor, papar, cimet i đumbir. Snažno stimulira element vatre, što je energija koja potiče kreativnost, oživljava i budi sva osjetila. Jača srce, potiče sretne misli, te otpušta umor.

Više info na: www.relaksacija.net

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.