Ljepota i relax 04. svibnja 2011.

Elancyl rješava problem celulita

Skupna
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uz Elancyl Offensive Cellulite, Elancyl Cellu/reverse za trbuh i struk i Elancyl Activ’ Slimming Masage eliminiraj tvrdokorni, abdominalni ili infiltrirani celulit udružen sa zadržavanjem vode

Da bi zajamčili izvrsnost, Laboratoriji Elancyl nude ti učinkovite proizvode razvijene pod kontrolom stručnjaka. Djelotvornost Elancyl proizvoda dokazana je znanstvenim studijama i testovima zadovoljstva kupaca, i u potpunosti je poduprta strogim standardima laboratorija.

Dovoljno je jedno nanošenje dnevno

Elancyl Offensive Cellulite, proizvod s trostrukim učinkom, rješenje je br.1. u borbi protiv tvrdokornog celulita. Zaglađuje kožu, preoblikuje, sprječava pojavu recidiva mjesec dana, a rezultati su vidljivi već nakon 14 dana.

Trbuh i struk osobito su izloženi nakupljaju masnog tkiva, gubitku čvrstoće kože i povećanju volumena. Zato treba aktivirati prirodan proces sagorijevanja nakupljene masti te spriječiti nakupljanje novih zaliha. Elancyl Cellu/reverse za trbuh i struk predstavlja idealno rješenje za spomenute probleme.

Samo jednim nanošenjem dnevno, i to ujutro, postiže se 24satno djelovanje. Riječ je o vremenski programiranim formulama koje su aktivne danju i noću, a omogućuju ciljanu i kontinuiranu difuziju djelatnih tvari.

Masaža olakšava primjenu proizvoda

Svaki Elancyl proizvod za njegu kože primjenjuje se uz jednostavnu tehniku masaže koja olakšava primjenu proizvoda, a uz osjećaj ugode koji pruža, masaža je pravi saveznik učinkovitosti. Potiče drenažu, tonizira i stimulira mirkocirkulaciju, poboljšava izmjenu tvari na razini stanica i povećava opskrbu kisikom, čime je osigurano optimalno prodiranje djelatnih sastojaka u kožu.

Elancyl Activ’ Slimming Masage predstavlja kombinaciju koja će olakšati postizanje vitke linije. Masaža pospješuje borbu protiv infiltriranog celulita. Rukavica pritom omogućuje specifičnu vrstu masaže koja potiče mikrocirkulaciju i izmjenu tvari, a gel otpušta aktivne tvari koje imaju anticelulitni učinak (kofein), djeluju dekongestivno (pilosela) te učvršćuju i poboljšavaju tonus kože (ekstrakt bršljana).

Svaki proizvod kreiran je kako bi se mogao što jednostavnije nanijeti i brzo upiti, a formule kožu čine baršunasto mekanom i pružaju apsolutnu ugodu. Elancyl proizvodi za njegu kože pružaju ti revitalizirajući i sveobuhvatan tretman uz koji ćeš postići i očuvati svoju vitkosti.

Više info: www.oktal-pharma.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.