Ljepota i relax 03. ožujka 2016.

O(t)pusti, jedi i voli u Makronovi!

Dan-Zena-Clanak
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U Makronovi će se na Dan žena 8. ožujka od 17:30 do 20:30 održati program O(t)pusti, jedi, voli. Imat ćeš se priliku družiti s joga učiteljicom i shiatsu praktičarkom Sanjom Novko, Makronovinom edukatoricom Tamarom Dabić, učiteljicom kuhanja Vladimirom Vlatkom Frketić i savjetnicom iz Gestalt psihologije Irenom Jurjević

Program:

  • Od 17.30 do 18.15 Sanja Novko, shiatsu učiteljica i joga instruktorica. Osvijesti odnos prema sebi i drugima kroz vježbanje, meditaciju i vizualizaciju.
  • Od 18.30 do 19.15 Tamara Dabić, edukatorica & Vlatka Frketić, učiteljica kuhanja iz Makronove upoznat će te s dragocjenim namirnicama, dodacima prehrani i biljnim tinkturama za svoje zdravlje (demonstracija i degustacija).
  • Od 19.15 – 20.30 Irena Jurjević, savjetnica iz Gestalt psihoterapije naučit će te kako da prepoznaš i razviješ pravu ljubav prema sebi i u partnerskom odnosu.

Prigodna cijena: 100 kn (trosatni program uz degustaciju i osvježenje). U sklopu programa očekuje te promotivna prodaja brojnih Planetopijinih klasika kao i noviteta. Organizator & mjesto održavanja: Makronova, Ilica 11 (1. kat). Partneri: bio&bio i Planetopija

Doznaj više o Danu žena u Makronovi i prijavi se na radionice.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.