Ljepota i relax 31. kolovoza 2018.

Courteney Cox: "Izvadila sam filere i žalim što sam ih stavljala"

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Courteney Cox nedavno je izjavila kako žali što se podvrgnula estetskoj kirurgiji i da je spremna prepustiti se prirodnim tijekovima starenja.

"Pustila sam da se svi fileri koje sam imala istope i sad izgledam potpuno prirodno. Osjećam se bolje jer konačno sličim na sebe. Smatram da ću sada više nalikovati na osobu kava sam nekada bila", rekla je Cox za New Beauty.

Pedesettrogodišnja glumica najpoznatija po ulozi u kultnoj humorističnoj seriji Prijatelji rekla je da je prihvatila da se lice i tijelo s godinama mijenjaju i da s tim više nema problema: "Morala sam naučiti prihvatiti stariju verziju sebe i shvatiti da fileri nisu moji prijatelji."

Cox je rekla da ju je osvijestio komentar jednog prijatelja koji ju je upozorio da je možda pretjerala s tretmanima za pomlađivanje: "Rekao mi je, hej stani sada ti je dosta! A ja sam pomislila o čemu on priča pa nisam ništa stavljala u lice već šest mjeseci."

Pogledaj kako Cox izgleda s filerima i bez njih

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Opisala je i da je za Hollywood to nešto najnormalnije: "Liječnici ženama najčešće sugeriraju da im ubrizga jednu malu injekcijicu tu, pa filer tamo, uz napomenu da od toga ne može biti nikakve štete i tako se lavina neprestanih zahvata zakotrlja. Nije lako biti glumica u Hollywoodu, pod velikim pritiskom smo zbog starenja.

Fileri Možda te zanima... Nekirurškim anti aging tretmanima mogu se postići veliki rezultati Plechinger01 Možda te zanima... Fileri - spas za oštećenu kosu Ljepota i relax

Nastojala sam držati korak, ali ponekad kada bih ugledala sebe na fotografiji pomislila bih 'o, bože izgledam strašno'. Učinila sam stvari zbog kojih sada žalim, ali srećom da se ti fileri otapaju, pa mi se vraća moj prirodni izgled."

Glumica nije u potpunosti isključila mogućnost da će se i u budućnosti podvrgnuti nekim tretmanima, ali je naglasila da zasigurno zna da želi zadržati prirodan izgled.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.