Ljepota i relax 19. listopada 2009.

Bore nemaju veze s godinama

Aku-Zk__
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Specijalistica za tradicionalnu kinesku medicinu, dr. Nikka Car je novinarskoj ekipi zdravekrave pokazala metodu pomlađivanja lica akupunkturom bez igala, objasnila zašto emocije utječu na pojavu bora i proces starenja kože, te odala vlastiti recept za mladost i ljepotu

Tretman pomlađivanja akupunkturom namijenjen je ženama svih dobi jer, kako kaže dr. Nikka Car, pomlađivanje nema nikakve veze s godinama.

Dr. Nikka objašnjava kako se susrela s 82-godišnjakinjama kojima ovaj tretman nije potreban, a upoznala je i 18-godišnjakinje na kojima su se već pojavile uočljive bore na licu i vratu zbog emocionalnih trauma i energetskog disbalansa.

'Recept za mladost je vrlo jednostavan, koliko energije, toliko ljepote, objašnjava Nikka.

'Tijelo i koža na fizičkoj razini pokazuju stanje energetskog resursa. Razni su faktori koji mogu utjecati na energetski resurs, ali kada govorimo o mladom i lijepom izgledu, nevjerovatno je snažan utjecaj osjećaja i misli', kaže.

Svaka bora na licu ima za polazište neku akupunkturnu točku. Tretiranjem akupunkturnih točaka dobiva se svjež, lijep i pomlađen izgled kože lica, a poboljšava se i psihoemotivni status. Lice po tradicionalnoj medicini energetski reflektira sve organe i funkcije ljudskog organizma.

Ljepota kao inspiracija

Dr. Nikka Car voli kombinirati znanja tisućljetne kineske drevne medicine s otkrićima moderne medicine. U svojem radu njeguje holistički prisup, a za nju pomlađivanje nije samo tretman, već i razgovor o ženskim problemima.

Dr. Nikka objašnjava. 'samo žena može poznavati žensku dušu, a moj najvažniji cilj je da naučim ženu da poštuje i voli samu sebe'.

Nikka se već dvadeset godina bavi akupunkturom i kozmetologijom, a najviše ju privlači prirodna medicina.

'Moja baka Juanita je rođena u Limi i bila je prava Inka Indijanka. Bila je prelijepa i njezina ljepota me je toliko inspirirala da sam ja odlučila život posvetiti ljepoti i zdravlju žene.'

Akupunktura bez igala

Treman pomlađivanja akupunkturom ne samo da je potpuno bezbolan, već je i vrlo ugodan, pa mnoge pacijentice tijekom tretmana utonu u san.

Gordana Žitnik na tretman pomlađivanja lica dolazi već tri mjeseca zbog problema s aknama.

'Zbog akni se osjećam kao da ponovo prolazim drugi pubertet, i priznajem da sam isprva bila vrlo skeptična prema akupunkturi.

Isprobala sam različite tretmane koji nisu davali rezultate, a nakon njih lice mi je bilo crveno i neugodno na dodir. Nakon prvog tretmana akupunkture kod dr.Nikke rezultati su se vidjeli već preko noći. Ne samo da nema crvenila, već je tretman izuzetno ugodan i opušta cijelo tijelo', priča Gordana.

Nikka Car akupunkturu preporučuje kod problema s aknama, kod umorne i dehidrirane kože, kože koja gubi elasticitet, a izvrsne rezultate postiže i kod mršavljenja.

'Mnogi imaju predrasude prema akupunkturi jer misle kako se radi isključivo iglama, ali ja tretmane radim  potpuno bezbolnom metodom i kombiniram elektrostimulaciju, kineski kamen mladosti- žad i i prirodne kozmetičke preparate.'

Opis tretmana

Tretman se sastoji od tri dijela:

  • čišćenje lica na tradicionalan indijanski način ( pomoću biljnih obloga čiji sastav ostaje tajna)
  • elektrostimulacija točaka
  • njega lica prirodnim kremama i uljem koje priprema travarka

Ako želiš otići na tretman pomlađivanja kod dr. Nikke Car nazovi je na broj: 091 5924978, a za više informacija  na www.fresh-studio.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.