Ljepota i relax Prirodno lijepa 27. siječnja 2017.

Ashley Graham pokazala tijelo i poručila - voli svoj celulit!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ashley Graham je dizajnerica, model i izuzetno pozitivna osoba, a prošle godine je ušla u povijest kao prvi plus-size model čija je fotografija dospjela na naslovnicu Sports Illustrated.

Graham je svojom linijom rublja za punije žene stigla na vrh Forbesove ljestvice '30 ispod 30'. 

"Nekima sam predebela, a nekima premršava. Bilo je i situacija kad su mi govorili da sam jako ružna, no prešla sam preko svega toga", rekla je Ashley. Dodaje da nema razloga skrivati svoje obline, a svoju slavu koristi kako bi otvoreno govorila o definiciji ljepote koja uključuje žensko tijelo svih oblika i veličina.

Njen stav i poruku dokazuje i posljednja fotografija na Instagramu na kojoj pokazuje svoje noge izbliza i to bez filtera pa su na fotografiji jasno vidljivi celulit i strije.

Vrijeme je da prestaneš mrziti svoje strije, saznaj zašto!

"Ja vježbam. Trudim se pravilno se hraniti. Volim svoju kožu", napisala je Ashley ispod fotografije. "I ne sramim se svojih strija, narančine kore ili celulita .. i ti također ne bi trebala", dodala je. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.