Ljepota i relax 03. svibnja 2010.

Anticelulitne pakete osvojili su...

Bjob
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava daruje pet korisnica koje su u igri darivanja u četvrtak 29. travnja točno odgovorile na pitanje 'Što Bjobj u svojim Active treatment kremama koristi'. Najbrže korisnice koje su točno odgovorile su od Gardena na dar dobile anticelulitne poklon pakete

Prvih pet koje su točno odgovorile i osvojile poklon pakete su:

  1. Iva Janošić
  2. Marina Maletić
  3. Snježana Musović
  4. Mirjana Vukelić
  5. Snježana Radić

BJOBJ – organska formula za uspješno suzbijanje celulita, strija i vraćanje tonusa grudima i dekolteu

Bjobj koristi najbolje iz prirode za zdravlje naše kože jer je koža naš najveći ekosistem koji moramo njegovati i čuvati kako bi se obranili od zagađenja koja na nas vrebaju iz okoliša.

Stres, loša prehrana, premalo tjelesne aktivnosti ostavlja veliki trag na koži svake žene – Bjobj svojim organskim formulama garantira brzo vidljive rezultate bez dugoročno štetnih posljedica za kožu i organizam.

Garden je ovog proljeća proširio svoju ponudu vrhunskih, organskih kozmetičkih proizvoda Bjobj linijom ''Active treatment'' - za borbu protiv celulita, strija te vraćanja tonusa koži grudi i dekoltea.

Bjobj je talijanska kozmetička kuća s dugogodišnjom tradicijom čiji je jedini cilj koristiti najbolje sastojke dostupne iz prirode kako bi njihovom primjenom očuvali zdravlje kože – najvećeg ekosistema koji čovjek štiti od zagađenja iz njegove okoline.

Bjobj stoga koristi vrhunske organske proizvode poput bijele gline, aloa vere, morske vode i niz drugih prirodnih sastojaka kako bi nam pružio vrhunsku njegu i zaštitu za našu kožu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.