Ljepota i relax Prirodno lijepa 23. srpnja 2018.

Aloe Vera gel i sprej - štite, umiruju, hlade i hidratiziraju

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dolaskom toplijih dana više vremena provodimo u prirodi, naša je koža više izložena suncu, a ubodi komaraca i drugih insekata neće izostati. Kako bismo joj pružili odgovarajuću njegu protiv tegoba s kojima se susreće, jako je važno odabrati proizvode koji će postati pravi prijatelji Vaše kože.

Aloe vera stoljećima se upotrebljava kao učinkovito i prirodno sredstvo protiv takvih tegoba, a Medical Intertrade na tržište nam donosi dva proizvoda s koncentriranim ekstraktom lista Aloe vere koji olakšavaju probleme kože izložene štetnim utjecajima – Aloe vera gel i Aloe vera sprej.

Aloe Vera gel hidratizira, njeguje i obnavlja kožu

Aloe Vera gel umiruje, hladi, obnavlja i hidratizira, a pogodan je i za njegu osjetljive, suhe i problematične kože te kože nakon izlaganja suncu. Lagano se razmazuje, hladi i osvježava kožu, a prikladan je i kao podloga za šminku. Glavni sastojak mu je Aloe vera, biljka koja se već stoljećima koristi za regeneraciju i zaštitu kože od vanjskih utjecaja. Aloe Vera gel hidratizira, njeguje i obnavlja kožu.

Način upotrebe: Nanijeti na kožu nekoliko puta na dan. Pakiranje 100 ml, preporučena maloprodajna cijena 49,77 kn

Aloe vera sprej djeluje kao trenutno i dugoročno osvježenje za regeneraciju osjetljive kože nakon izlaganja suncu, uklanjanja dlačica te za umirenje kože nakon uboda insekata. Aloe vera sprej ugodan je za nanošenje, lako se razmazuje, hladi, umiruje i osvježava kožu, osobito nakon izlaganja suncu. Sprej djeluje trenutačno, ali mu je učinak dugotrajan. Uz Aloe veru koja štiti i njeguje kožu, sprej sadrži ekstrakt krastavaca koji umiruje i osvježava, te pantenol (vitamin B5) i hijaluronsku kiselinu koji obnavljaju, umiruju i intenzivno hidratiziraju kožu.

Za pojačan učinak hlađenja sprej čuvajte u hladnjaku

Način upotrebe: Nanijeti na kožu s udaljenosti od 25 cm. Na kožu lica nanesite samo kad su oči zatvorene. Za pojačan učinak hlađenja sprej čuvajte u hladnjaku.

Pakiranje 200 ml, preporučena maloprodajna cijena 67,77 kn Uvoznik: Medical intertrade d.o.o. Proizvode iz linije Aloe vera potražite u svim ljekarnama.

Možda te zanima... Gel voda je najbolji način hidratacije tijela - kako ju dobiti iz prirode? Zdravlje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.