Ljepota i relax 03. srpnja 2016.

4 ljetne radosti na koje si zaboravila, isprobaj ih već danas!

Lijepe_Noge
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pravo je vrijeme za aktivnosti koje su rezervirane za najtoplije dane u godini. Osim što se sada možeš kupati i sunčati na moru ili rijeci, idealno je vrijeme i za dulji boravak u prirodi, šetnje i druge aktivnosti na otvorenom. Dat ćemo ti nekoliko ideja.

Hodanje bosih nogu 

Danas gotovo da i ne možemo bez cipela, a usto ih ne možemo skinuti baš u svim prilikama. Stoga iskoristi ljeto i toplinu podova te hodaj bosonoga ne samo po svom domu, nego i vani, kad god ti se pruži prilika.

More_1 | Author: Foto: Thinkstock Foto: Foto: Thinkstock

Šetnja u plitkoj vodi 

Još u 19. stoljeću, bavarski svećenik Sebastian Kneipp otkrio je blagotvorno djelovanje vode u terapiji raznih bolesti. Stručnjaci koji preporučuju hidroterapiju savjetuju, na primjer, da bosih nogu hodaš po potoku ili u plićaku jezera, mora ili rijeke.  

Branje ljekovitog bilja 

Ako voliš čajeve, ovog ljeta prošeći livadom i naberi sastojke za ovaj blagotvorni napitak. Uživat ćeš u šetnji, a usput ćeš naučiti i nešto novo o livadnom bilju. U sakupljanje ljekovitog bilja povedi iskusnu prijateljicu, mamu ili baku.

Kava-Budenje | Author: Foto: Thinkstock Foto: Foto: Thinkstock

Jutarnja kava na terasi 

Nema ljepšeg načina da se razbudiš od pijuckanja prve jutarnje kave na terasi. Čak i ako živiš na 10. katu nekog nebodera, uhvati prve zrake sunca i – započni opušteno svoj dan.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.