
Smanjuje li mariniranje mesa prije roštiljanja razinu karcinogena?
Iako se pokazalo da roštiljanje mesa može biti štetno za organizam, znanstvenici još uvijek ne znaju koliko često biste…
Iako se pokazalo da roštiljanje mesa može biti štetno za organizam, znanstvenici još uvijek ne znaju koliko često biste…
Dim od mesa na roštilju, peći na drva, duhana i prometa može izazvati reumatoidni artritis, sugerira novo istraživanje.
Roštiljanje ne mora nužno značiti prejedanje, nezdravu hranu i obilje kalorija. Roštilj može biti ukusan i zdrav obrok.…
Ako imate u planu uskoro pripremiti ručak s roštilja, uz meso poslužite i izvrsne ražnjiće s prokulicama.
U susret Dana planete Zemlje JYSK je predstavio prijenosni roštilj za jednokratnu upotrebu s manjom emisijom CO2. JYSKo…
Uz ovaj lagani super trik svaki put ćeš brzo očistiti roštilj i više vremena posvetiti uživanju... Sezona roštiljanja u…
U osnovi svake marinade je neki kiseli sastojak, pa će ti za izradu marinade dobro poslužiti ocat, sokovi citrusnog voć…
Jedan od dražih načina pripreme hrane kada dođe lijepo vrijeme je na roštilju. Osim što je omiljen kao hrana, priprema…
Koristit ću juneće meso, papriku, a namjeravam raditi ljuti burger. Sve će biti ljuto, od umaka do mesa. Potrudit ću se…
U gastro izazovu ‘Ljubav ide kroz želudac’ svojim jelom se predstavila druga kandidatkinja Natalija Cvjetković (27). Bu…
Jelena Jurić (26) u drugoj epizodi gastro izazova ‘Ljubav ide kroz želudac’, koji 24sata radi s Lidlom, za suca Dubravk…
Dobra klopa, cuga i mjuza bit će imperativ i današnjeg programa Chill & Grilla. Kulinarske radionice te prezentacije pi…
Drugi Zagreb Chill&Grill festival traje do 1.5. na Bundeku, i to na više od četiri tisuće četvornih metara. Najveći je …
Oduševljeni posjetitelji sinoć su uživali su u hitovima Bang Banga, a večeras nastupa legendarni Jura Stublić. Cijelo p…
Chef David Skoko dao nam je nekoliko savjeta za grilanje ribe, ususret njegovom cooking showu na Zagreb Chill&Grill fes…
Od 27. 4. do 1. 5. na Bundeku, na više od 4000 m2, priprema se drugo izdanje najvećeg festivala klope, cuge i mjuze u Z…
Znamo da je uvijek bilo i bit će rasprave oko toga čiji su ćevapi najbolji i koji su “pravi, originalni”, no zato oko Ć…
Inovativna aplikacija iz Volim-meso.hr kuhinje omogućuje korisniku da bilo kad i bilo gdje izračuna točnu količinu mesa…
Začinsko se bilje upotrebljava u marinadama, pospeš li ga po žaru, meso, riba ili povrće će neodoljivo mirisati, savjet…
Oblaganje mesa mješavinama začina kao što su ružmarin, majčina dušica, papar ili premaz marinadama osim što daju okus, …