Rotkvice: 5 dobrobiti za zdravlje i kako ih odabrati i čuvati
Otkrivamo zdravstvene prednosti rotkvice te kako odabrati najkvalitetniju i kako je ispravno čuvati. Donosimo i recept …
Otkrivamo zdravstvene prednosti rotkvice te kako odabrati najkvalitetniju i kako je ispravno čuvati. Donosimo i recept …
Neizostavni dio tradicionalnog doručka su svakako rotkvice i luk, a mi ti donosimo ideju kako pripremiti ukiseljenu sal…
Mladog luka ima posvuda i šteta je ne iskoristiti priliku jer je bogat vitaminima i mineralima, i odličan u zaštiti zdr…
Brzo gotovi, a odlično se slažu s "majonezom" od avokada. U popečke možete dodati i omiljeno začinsko bilje, poput orig…
Poznato je da su namirnice najbogatije nutrijentima i raznim povoljnim tvarima na vrhuncu sezone, stoga doznaj što dosp…
Dobro su poznati pozitivni učinci češnjaka na zdravlje, a da ne spominjemo kako je bez njega teško zamisliti mnoga jela…
Mladi luk koristim u svježim salatama ili eventualno nekom proljetnom varivu, ali nekako ga ne doživljavam kao namirnic…
Ako želiš blagdanski stol bez namirnica životinjskog podrijetla dobar izbor je fritaja s vrganjima koji je osmislila Že…
Blinji ili ruske palačinke tradicionalno se rade od brašna, jaja, putra, mlijeka i kvasca, a poslužuju se često uz kavi…