Hrana 23. listopada 2017.

Vitamini.hr u novom ruhu povodom 15 godina postojanja

Foto: Vitamini.hr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Portal Vitamini.hr i nakon 15 godina postojanja vodeće je mjesto digitalnog prijenosa znanja i predstavlja središnju referentnu digitalnu platformu u području nutricionizma. Prepoznat je i nagrađivan već u počecima rada, a predstavlja pionirski pothvat buđenja nutricionizma i interneta u Hrvatskoj.

Portal Vitamini.hr svakodnevno donosi sto posto izvorni stručni sadržajiza kojeg stoji tim renomiranih autora i priznatih stručnjaka s područja nutricionizma, a tijekom godina objavljeno je više od 15.000 stručno-popularnih članaka. Upravo je izvorni autorski sadržaj ono što ovu digitalnu platformu čini jedinstvenom i što omogućuje svim čitateljima da pronađu točne i aktualne informacije iz područja pravilne prehrane, dodataka prehrani, očuvanja zdravlja i prevencije bolesti.

 | Author: Vitamini.hr Foto: Vitamini.hr

Povodom petnaestog rođendana u četvrtak, 19.listopada predstavljena je nova, redizajnirana digitalna platforma Vitamini.hr u prostoru Gliptoteke pod sloganom „Znanost i umjetnost susreću čaroliju“. Od sada portal Vitamini.hr osim svježeg, responzivnog i modernog dizajna donosi i dvosmjernu komunikaciju putem drugih kanala poput društvenih mreža i specijaliziranih newslettera kako bi svojim čitateljima i u narednim godinama pružao jednako kvalitetan sadržaj i nutricionizam temeljen na dokazima.

 | Author: Vitamini.hr Foto: Vitamini.hr

Osnivačica i direktorica tvrtke Vitaminoteka te glavna i odgovorna urednica portala Vitamini.hr, doc.dr.sc. Darija Vranešić Bender je izjavila: „Naš moto i okosnica svega što radimo je nutricionizam temeljen na dokazima i smatram da smo to zaista i prenijeli našim čitateljima, ali i klijentima koju su naš glavni pokretač. Vjerujem da ćemo i u narednim godinama nastaviti u istom ritmu, a ono u što sam sigurna je da ćemo ostati izvor broj jedan u kvalitetnom i izvornom autorskom sadržaju u području nutricionizma.“

 | Author: Vitamini.hr Foto: Vitamini.hr

Brojni gosti iz javnog, poslovnog, stručnog i znanstvenog svijeta okupili su se u Gliptoteci gdje su imali prilike kušati novitete – kako u nutricionizmu tako i u gastronomiji. Gastronomadi,pioniri u molekularnoj gastronomiji pokazali su svoje vještine „kuhanja iz budućnosti“ i gostima ponudili sladoled sa suhim ledom te kreme i umake s tekućim dušikom. Tvrtka Milsing omogućila je gostima da okuse inovativne proizvode poput tekućeg kolagena te praškastih oblika vitamina i minerala, a po prvi put osmišljena je i torta s probioticima i aronijom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.