Hrana Zdravi recepti 27. ožujka 2017.

Postani majstorica prehrane u trudnoći uz Nastasju Chiaru Petrić

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prehrana djeteta započinje u majčinoj utrobi. Što beba treba jesti kako bi zdravo rasla, koje namirnice odabrati, kako pripremiti ukusan, jednostavan, ali nutritivno bogat obrok za sebe, svoju bebu i cijelu obitelj?

Odgovore na ova pitanja dat će vam Nastasja Chiara Petrić i pokazati da prehrana u trudnoći nije bauk ni velika mudrost!  | Author: PR Foto: PR Nastasja je poznata po svom blogu i webu Chiarin tanjurić, koji je posvećen zdravoj prehrani djece i kolumni Zdravi tajurić u prilogu Dobra hrana.

3 razloga zbog kojih možeš jesti sladoled bez grižnje savjesti

Održava i Male škole zdravog kuhanja za djecu, mame i trudnice, a snima i emisiju za BabyBonus 'dmBio kuhinja'. Nakon sudjelovanja u prvoj sezoni Masterchefa, iskustvo je brusila u restoranima DiVino, Prasac i Bistro Apetit te sudjelovala u pisanju ugledne kuharice chefa C. Cabaliera.

Pridruži se i nauči nešto korisno za sebe i svoju bebu i pri tom se dobro zabavi i najedi uz fina i zdrava jela:

  • Doručak u domaćoj integralnoj tortilji
  • Bogati ručak: pureća pljeskavica s chutneyijem od luka, batat iz pećnice i šarena salata u dressingu od mladog luka
  • Slatki snackovi: banana - kikiriki u tamnoj čokoladi i voćni jogurt drops
  • Deserti: aquafaba mousse i nicecream

Brzi i osvježavajući kolač od manga i kokosa

Školica kuhanja za trudnice

Ako i ti želiš postati prava majstorica zdrave prehrane za tebe i bebu u tvom trbuhu, prijavi se na Školicu kuhanja za trudnice. Održava se u subotu 1. travnja, od 11 do 14 sati. Cijena ulaznice iznosi 280 kuna, a dobrodošla su i djeca.

Prijave se primaju na adresu info@enzita.hr te uplatom na: IBAN: HR5023400091110464253 ENZITA d.o.o., Avenija Dubrovnik 15, 10000 Zagreb. U opis plaćanja je potrebno napisati: Školica kuhanja za trudnice, a poziv na broj je: (OIB uplatitelja).

Rok uplate je do 31.ožujka 2017. razloga zbog kojih možeš jesti sladoled bez grižnje savjesti

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.