Hrana 04. rujna 2017.

Pečene paprike nadjevene tunjevinom

Paprike
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Paprike stavi u lim za pečenje i peci na 220 stupnjeva Celzijevih dok ne potamne. Prebaci ih u zdjelu i pokrij kuhinjskom krpom. Tunjevinu ocijedi od viška ulja te je pomiješaj s majonezom , kiselim vrhnjem i mliječnim namazom. U smjesu dodaj pastu od zelenih maslina te sve začini limunovim sokom, sjeckanim peršinovim listom , solju i paprom. Pečene paprike oljušti, očisti od sjemenki i peteljki pa ih napuni pripremljenim nadjevom.

Sastojci:

  • 6 mesnatih babura
  • 2 manje konzerve tunjevine
  • 150 g majoneze
  • 2 dl kiselog vrhnja
  • 3-4 žlice mliječnog sirnog namaza
  • 2 žličice paste od maslina
  • sok 1/2 limuna
  • peršin
  • sol
  • papar
Papri-Uspr Možda te zanima... Paprike punjene kvinojom i tofuom Hrana

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.