Indijske oraščiće potopi u vodi jedan sat. U blenderu samelji lješnjake, dodaj med, kakao i po potrebi malo vode dok ne dobiješ kompaktnu smjesu koju možeš oblikovati. Smjesu razdijeli po dnu manjih kalupa. Indijske orahe isperi i sitno samelji u blenderu.
Dodaj kokos, limunov sok, javorov sirup i kokosovo ulje. Izmiksaj dok ne dobiješ glatku smjesu. Ubaci šalicu usitnjenih malina. Izlij smjesu preko podloga u kalupima i ostavi preko noći dok se dobro ne stisne. Prije posluživanja, izvadi tortice iz kalupa i ukrasi preostalim malinama.
Sastojci:
- 1 i 1/2 šalica lješnjaka
- žlica kakaa
- 2 žlice vode
Za nadjev:
- 1 i 1/2 šalica neslanih indijskih oraščića
- 1/2 šalice kokosovog brašna
- limunov sok
- 3 žlice javorovog sirupa
- 3/4 šalice kokosoog ulja
- 2 šalice malina