Hrana 03. prosinca 2018.

Naopaka božićna torta s cimetom, jabukom i biskvitom

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U kalup za tortu prvo se ulijeva karamela, zatim slažu oguljene i narezane jabuke pa smjesa za biskvit. - Mala je vjerojatnost da ovaj recept ispadne loše, stoga je idealan za osvajanje simpatija.

Ne volim baš slatko pa ni ne pravim slatke stvari za druge, ali upravo zbog toga sam se prijavila u Ljubav ide kroz želudac kako bih isprobala nešto novo još ove godine, kaže nasmijana Barbara Budić (25). Ovo joj je prvi put da sudjeluje u kulinarskoj emisiji.

Barbara je s namirnicama iz Lidla pripremala naopaku tortu - jednostavni,  "zimski" kolač s mnogo cimeta, jabuka i sočnim biskvitom. Ono što ga čini neobičnim je redoslijed slaganja namirnica. Doslovno se slažu naopako.

U kalup za tortu prvo se ulijeva karamela, zatim slažu oguljene i narezane jabuke pa smjesa za biskvit. - Mala je vjerojatnost da ovaj recept ispadne loše, stoga je idealan za osvajanje simpatija, komentirala je naopaku tortu za koju se nada da će osvojiti suca Dubravka Miličića.

 | Author: Goran Stanzl/PIXSELL Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

- Prvi put mi je torta završila u smeću, ali problem je bio u pećnici. Mijenjala sam Fahrenheite u Celzijusove stupnjeve, a samo je trebalo pećnicu zagrijati na najjačoj temperaturi - rekla je. Barbari inače nije problem spremati jela za drage ljude, a očekuje da žiri bude strog i pravedan. Jedva čeka upoznati i specijalnog gosta emisije.

Rasplet božićnog izdanja Ljubav ide kroz želudac pratite ponedjeljkom, četvrtkom i subotom na YouTube kanalu 24sata.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.