Hrana Zdravi recepti 10. lipnja 2016.

Za zdravlje je najbolje piti ovaj sok...

Mrkva-Sok_1
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sok pripremljen od ovih namirnica u istim količinama preporučuje se za liječenje i ublažavanje svih tegoba. Ukoliko je tvojorganizam nakupljenin toksinima ili jednostavno želiš povećati svoju vitalnost i energiju, napravi kuru od 41 dan s ovim sokom. Naime, cikla, mrkva i krastavac su namirnice koje obiluju vitaminima, mineralima, enzimima i ostalim elementima koji su važni za ljudski organizam, a kombinacija ovih namirnica djeluje moćno

Sok od krastavaca je najbolji prirodni diuretik, pospješuje izlučivanje urina i time pomaže u izbacivanju toksina iz tijela. Sadrži preko 40 posto kalija, zbog čega je odličan za reguliranje krvnog tlaka. U kombinaciji sa sokom od mrkve i cikle pomaže u liječenju reumatskih bolesti koja nastaju zbog prevelikog nakupljanja mokraćne kiseline u krvi. Cikla u ovoj kombinaciji čisti crijeva, sprječava nastanak kancerogenih bolesti, popravlja cirkulaciju, liječi anemiju. Bez obzira kakav zdravstveni problem imaš, ovo je sok koji će ti zasigurno pomoći u postizanju i održavanju zdravlja čitavog organizma.

Otkrij top 5 napitaka za zdravo mršavljenje!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.