Hrana 30. studenoga 2018.

Ljubav ide kroz želudac: Borba za titulu najbolje slastičarke

Foto: YouTube/Global News
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Gastro show 'Ljubav ide kroz želudac' u svom božićnom izdanju ugostit će tri kandidatkinje koje će se boriti za titulu najbolje slastičarke. O tome tko će biti pobjednica odlučit će sportski novinar Dubravko Miličić.

Očekujem da me slasticama obore s nogu. Znam da ću ja njih oboriti onoga trenutka kad me ugledaju, našalio se sportski novinar i amaterski kuhar Dubravko Miličić (38) iz Zagreba s kandidatkinjama gastro showa Ljubav ide kroz želudac kojeg snimamo u suradnji s Lidlom.

Dubravko je otvorio četvrtu sezonu showa radeći čokoladnu kuglu. Sva sreća da je napravio dvije jer bi inače od njegova deserta ostale tek čokoladom zamrljane pločice u kuhinji.

U prvoj sezoni ove gastro poslastice nije uspio šarmirati Katarinu Brozinčević (33) svojim slatkim lungićem, u drugoj su se cure borile za njega pa je osvojio spoj s Natalijom Cvjetković (27), u trećoj je sudačku palicu prepustio blogerici Andrei Andrassy, a u četvrtoj se ponovno vratio spreman za ocjenjivanje finih slastica.

"Evo me opet! Da, da, najdugovječniji sam sudionik ovog showa. Istina da bi radije lovio turistkinje u Zagrebu nego ovdje spremao, ali moram dokazati da sam majstor i kad su deserti u pitanju", rekao je samouvjereni Dubravko Miličić.

Čokoladna kugla je, kaže, za njega bila „mačji kašalj“, ali i ukusan zalogaj. Kolač je posvetio „svim svojim ljubavnicama“. Priznao je da se sve njegove žene rastope u onom trenutku kad po kugli prelijeva karamelizirani šećer. Slastica se također rastopi, a unutar nje ih čeka još jedno iznenađenje – kuglica sladoleda s vanilijom.

Ovoga puta Dudi ne mora osvajati nikoga pa je kolač pojeo prije nego što su stigle naše tri kandidatkinje. No, kako se ovog Božića ne bi previše udebljao kušajući slastice naših kandidatkinja pridružit će mu se i specijalni sudac

Rasplet božićnog izdanja Ljubav ide kroz želudac prati ponedjeljkom, četvrtkom i subotom na YouTube kanalu 24sata.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.