Hrana 06. lipnja 2012.

Jana - tvoj izbor za ljepotu i zdravlje

Voda_Jana
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Oko šezdeset posto tvoje ukupne tjelesne mase je voda, a njena uloga u tvom organizmu apsolutno je nezamjenjiva. Iskonski čista i prirodna voda te osvježava, potiče izmjenu tvari, oslobađa tijelo od nakupljenih toksina te održava ravnotežu vode u organizmu

Kako bi bila sigurna da tvom organizmu ne nedostaje vode, treba poslušati stručnjake koji preporučuju konzumaciju dvije litre vode dnevno za odrasle osobe. U suprotnom može doći do nepoželjnih posljedica kao što su umor, nedostatak energije ili glavobolja. Osim preporučene količine unosa, vrlo je važno voditi brigu i o kvaliteti vode koju piješ.

Nagrade za besprijekornu čistoću

Prirodna izvorska voda Jana u boce se puni najsuvremenijom aseptičkom tehnologijom, te je upravo trenutak otvaranja boce, prvi susret Jane s današnjim svijetom nakon dugih sedam tisuća godina. Nastala je u vrijeme potpune nezagađenosti prirode i prije svega što danas znamo, a njenu vrhunsku kvalitetu, besprijekornu čistoću i sigurnost procesa punjenja potvrđuju i brojna svjetska priznanja i nagrade.

Jana je zaštićena pod slojevima mineralnih stijena, ima savršeno izbalansiran mineralni sastav, u kojem se ističe idealan omjer kalcija i magnezija (2:1), i prirodno niski udio natrija. Osim toga, ima i pH vrijednost 7,4, što je jednako pH vrijednosti naše krvi, te sadrži silicij - mineralnu tvar, koja je neophodna za strukturu svih vezivnih tkiva i organa.

Obnavlja kolagen i smanjuje bore

Silicij je uključen i u složene procese obnove kolagena i elastina što se danas tumači kao snažni „anti aging“ učinak na kožu i smanjenje bora. Osim za ljepotu i zdravlje kože, silicij je važan i za nokte, zube, kosu i oči.

Zahvaljujući ovakvom sastavu prirodne izvorske vode Jana, možeš sa sigurnošću ustvrditi da je ona idealan odabir za dnevnu konzumaciju i unos potrebne količine vode u organizam.

Pijući Janu doprinosiš vitalnosti svoga tijela, a svaka kap vode uistinu postaje dio tebe. Zato je bitno koja je.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.