Hrana 08. veljače 2010.

''Hranu za mozak'' osvojili su...

Hrana.Mozak
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava daruje registrirane korisnike koji su u igri darivanja u petak 5.1. točno odgovorili na pitanje 'Navedi naziv barem jednog od 70 recepata iz knjige 'Hrana za mozak'. Točan odgovor je 'Detokssalata' a deset najbržih su na dar dobili knjige ''Hrana za mozak'' prof. Vide Demarin

Prvih deset koji su točno odgovorili i osvojili knjigu su:

  1. Ivan Janošić
  2. Petra Tadić
  3. Marina Dokoza
  4. Jasminka Petracija
  5. Ana Štefulj
  6. Tea Cerovski
  7. Josipa Šare
  8. Dina Muratović
  9. Aleksandra Svečnjak
  10. Tajana Borovac Šiko

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja svog poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Uvjet za sudjelovanje u novim igrama darivanja na zdravojkravi je da korisnik bude registriran, pa svi koji se još niste registrirali učinite to do iduće akcije darivanja.

Recepti za zdrav mozak

''Hrana za mozak'' najnoviji je uradak profesorice Vide Demarin i njezinih suradnica – to je knjiga koja će pomoći svakome od nas da održimo svoj mozak zdravim, mladim i vitalnim kako bi nas besprijekorno služio do duboke starosti.

Knjiga nudi više od 70 jednostavnih i brzih recepata za poboljšanje pamćenja i raspoloženja. Znanstveno je dokazano da hrana ima velik utjecaj na zdravlje i funkcioniranje mozga. Poznato je da kemijske tvari koje hranom unosimo u svoj organizam snažno utječu na naše pamćenje, koncentraciju, način razmišljanja i raspoloženje, no istodobno su važne u liječenju i sprječavanju mnogih bolesti – od karcinoma do depresije.

Zato iskoristi informacije koje nam nudi ova knjiga i pripremaj najzdraviju hranu za svoj mozak.

Više info na: www.vbz.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.