Hrana 28. rujna 2020.

Gwyneth Paltrow proslavila 48. rođendan fotkom na kojoj je gola

Foto: Screenshot: Instagram
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Popularna glumica skinula je sve sa sebe i izazvala razne reakcije na društvenim mrežama!

U čast svog 48. okretaja oko sunca, zvijezda televizijske serije The Politician, Gwyneth Paltrow objavila je fotografiju na društvenim mrežama, na kojoj je pozirala potpuno gola. "Ni u čemu osim u mojem današnjem rođendanskom odijelu", napisala je ispod objave koja je pokazala njezinu vitku i utegnutu liniju, prenosi People.

"Puno vam hvala na rođendanskim željama", dodala je Paltrow čiju je fotografiju zatim komentirala i njena 16-godišnja kći koje je napisala samo "MAMA".

Vanessa Hudgens također je komentirala samo jednu riječ "wow".

Zvijezda serije Prijatelji i prijateljica Paltrow, Courteney Cox zaželila joj je sretan rođendan te je napisala "Kakva lijepa djevojka koja nas nadahnjujete na toliko načina."

Možda te zanima... Petodnevno resetiranje organizma i detoks uz tri tekuća i dva kruta obroka Dijeta

Nadalje, nekoliko sati ranije, osnivačica Goopa također se našalila kako je bila u svom rođendanskom odijelu, podijelivši u videu da je "najbolje mjesto za biti naga" u blizini njenog supruga Brada Falchuka.

Za njenu vitku liniju kako navode mediji zaslužni su razni detoks programi. Paltrow i njen liječnik, detoksikacijski guru dr. Alejandro Junger, tvrde da možeš učinkovito pročistiti tijelo pod uvjetom da odbaciš hranu i ostale tvari koje ometaju proces detoksikacije.

Stoga, ako se odlučiš slijediti isti primjer kao i ona, provjeri ovaj detoks plan u pet koraka: 

  1. Svakog jutra pij vodu s limunom.
  2. Za doručak pij sokove ili smoothieje ili pak pojedi čistu granolu  (domaći muesli) pomiješan s kvinojinim mlijekom ili kokosovim jogurtom.
  3. Za ručak pripremi salatu ili juhu. Razmisli o pirjanoj leći, korijenu celera i  japanske soba rezance od heljde.
  4. Ako još uvijek žudiš za popodnevnim međuobrokom, posegni za tortom od riže s bademovim maslacem ili pak za tortom od mrkve.
  5. Za večeru, pojedi zdravu porciju tortilja s kofta okruglicama od piletine ili s vegetarijanskim tacosima od tikvica na žaru.
Možda te zanima... Najbolje biljke za detoks i kako ih kombinirati s hranom Dijeta Možda te zanima... 5 savjeta za savršeni detoks crijeva pomoću psylliuma Zdravlje


 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.