Hrana 20. ožujka 2017.

Gdje možeš pronaći zdrave supernamirnice i prirodnu kozmetiku na jednom mjestu?

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jedan od pionira zdrave prehrane kod nas, tvrtka Encian iz Zagreba, ovih dana slavi 25 godina rada. Počeci sežu u 1992.godinu, kada je otvorena mala prodavaonica zdrave hrane u Ozaljskoj ulici u Zagrebu.

Od tada, tvrtka je postala distributor poznatih brendova Alpro biljnih napitaka, Mestemacher mueslija i kruha te Ortis dodataka prehrani, a istovremeno je razvijala i vlastite brendove Encian, Superfoods by Encian i Happy Hemp. Stariji se sjećaju Encianovog jabučnog octa i čajeva, kao prvih proizvoda koji su stekli široku popularnost.

Preko 200 proizvoda u asortimanu

Danas Encian u svojoj paleti ima preko 200 proizvoda, a asortiman se neprestano osvježava novim i zanimljivim proizvodima prirodne prehrane i kozmetike. Prilikom razvoja, ističu u Encianu, vodi se računa da proizvodi, osim što pružaju vrijednost korisnicima, budu kvalitetni i povoljni, a tu "čarobnu" formulu tvrtka dostiže predanim traganjem za najboljim dobavljačima i racionalnim upravljanjem vlastitih troškova. Krajnji cilj je: koristan proizvod dovesti do kupca po najboljoj mogućoj cijeni. 30 zaposlenih, od kojih velika većina radi u Encianu 10 i više godina, brižno paze da se kupcima uvijek stoje na raspolaganju proizvodi najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Posebnu pažnju posvećuju brizi o okolišu i zaštiti životinja

U potrazi za kvalitetom, tvrtka poštuje vodeće standarde, a posebnu pažnju posvećuje brizi o okolišu i zaštiti životinja.Tvrtka uspješno surađuje s vodećim maloprodajnim lancima u Hrvatskoj, te izvozi proizvode u 5 zemalja.

Tijekom zadnjih četvrt stoljeća, Encian je postao jedan od sinonima zdravog življenja. Povodom te obljetnice, u Encianu su se odlučili na otvorenje nove poslovnice u Zagrebu, u Ilici 76, pod imenom Superfoodie. Kako kažu u tvrtki, dućan je plod želje za upoznavanjem što većeg broja Zagrepčana sa svime što je dobro za njih, njihovu djecu, prirodu i okoliš. Tako se, primjerice, nude svi proizvodi Encianovih robnih marki iz segmenta prehrane, dijetetike, kozmetike, te proizvode drugih brandova kao Alpro po popularnim cijenama, a velik dio polica zauzimaju i proizvodi u rinfuzi koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.