Hrana 22. listopada 2015.

Najjača obitelj dobrih bakterija

Biorela_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Inovativni farmaceutski oblik Biorela® Choco prvi je čokoladni dodatak prehrani s visokom dozom bifidobakterija i vitaminom D3 u Hrvatskoj. Spoj je vrhunske čokolades visokim postotkom kakaa, dobrih* bifidobakterija i vitamina D te u potpunosti mijenja način na koji ste do sada koristili dodatke prehrani!

Samo jedan prutić, uz 2,5 μg vitamina D, sadrži čak 10 milijardi dobrih* bifidobakterija prirodno prisutnih u crijevima. Biorela® Choco učinkovito povećava broj bifidobakterija u probavnom sustavu, vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, a mala količina čokolade podiže raspoloženje i vodi do dobrog osjećaja.

Zašto smo se odlučili za čokoladu? 

Zato što je čokolada izvrstan medij za dobre* bakterije i pruža optimalnu stabilnost proizvodu, ima visok sadržaj prirodno prisutnih antioksidansa, polifenola, vitamina i minerala te jamči jednostavno uzimanje za sve dobne skupine. Biorela® Choco dostupna je u dva okusa: mliječna i tamna bez šećera. Mliječna Biorela® Choco idealna je za djecu (stariju od 1 godine), dok tamna Biorela® Choco bez šećera ne sadrži kolesterol, a pogodna je i za dijabetičare.

Biorela® Choco je za manje od godinu dana osvojila srca svojih kupaca i ponosno nosi titulu - ''Prijatelj kupaca''. Potraži i ostale proizvode iz najjače obitelji dobrih* bakterija - Biorela®!

Ako te muči proljev ili uzimaš antibiotike 

Biorela® je jedini proizvod koji sadrži HOWARU® restore, zaštićenu kombinaciju Lactobacillus i Bifidobacterium kultura koja pomaže kod proljeva i obnavlja crijevnu mikrofloru kod terapije antibioticima. Biorela® kapsule i Biorela® Baby vrećice u obliku praha ugodnog okusa vanilije mogu uzimati djeca, odrasli i trudnice.

Kad tijelo izgubi previše vode i minerala uslijed proljeva, povraćanja ili intenzivnog znojenja, treba mu Biorela® ORS! Biorela® ORS je najbolji odabir za brzu rehidraciju kod proljeva: brzo nadomješta neophodnu vodu i elektrolite, obnavlja crijevnu mikrofloru te vraća tijelo i probavni sustav u prirodnu ravnotežu.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u ljudskom organizmu

Više informacija potraži na www.biorela.com.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.