Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Draga zdrava kravo...i draga "DIVA" :) već 10 godina ravnam svoju kovrcavu kosu...nitko od mojih najboljih prijatelja vise se ni ne sjeca kako ona izgleda, a moj decko me nikad nije vidio kovrcave kose....uvijek se ustajem prije svih da bih
…prikaži još! oprala kosu i ispeglala, za izlazak se spremam sat vremena duže od svih ostalih, s plaže idem doma ranije nego ostatak društva da stigenm oprat i ispeglat kosu dok dođu :( više mi je na vrh glave peglanja kose, i to mi oduzima valjda pola mog života, zato VAS MOLIM da mi ispunite želju...vratite mojoj kosi sjaj, mom dečku sat vremena duže mog malteretiranja, a mojim dragim prijateljicama sat vremena duže ludovanja ... HVALA :D
Ola!! Sviđa mi se članak i činjenica da je to moguće...naime, ja imam kovrčavu kosu, čak mi ni kovrče nisu problem, već to što mi je kosa suha i to se baš vidi, nekad kao prava slama (nemam gustu kosu)....ja
…prikaži još! bi s tim brazilskim pristupom htjela samo onako malo nahraniti kosu, učiniti je malo čvršćom i blistavijom, punijom....a na peglanje možda i ne bi jer kad je ravna djeluje još gore, vjerujte mi,, nema živosti kao kada je kovrčava, pa nisam sigurna da li bi mi pristajala skroz ravna! Jer moji pokušaji su pokazali suprotno!!
Hvala!
Veliki pozz draga "DIVA" i zdrava kravo :)) Pročitala sam vaš članak ,jako mi se sviđa - posebno, gotovo nevjerovatna činjenica da kosa nakon ovog tretmana uistinu izgleda prekrasno , zdravo i blistavo?? Osobno bih volila isprobati tretman, jer smatram
…prikaži još! da bi jedino to moglo vratiti u zivot moju jako suhu i oštećenu kosu! Iako ju redovito njegujem raznim maskama i silikonima, moja kosa na zalost i dalje izgleda lose ... Vas bi tretman vratio sjaj mojoj kosi ,a meni osmijeh na lice.... ;) HVALA
Mislim ovo je stvarno PREDOBRO, ali su ovakve predobre stvari uvijek skupe :( Pogotovo nama studentima koji se hranimo po menzama i nemamo vremena za brinut se o kosi. Yeeesss, jednog dana kad ću radit ću si ovo priuštit,definitivno.
Eto znala sam da cu zakasniti!Tako mi je krivo ,eto pisem vam u skoro 2h ujutro i molim vas darujte mi to,jer to mi stvarno treba.Dosta mi je vezanja kose u rep,zelim imati dugu i ZDRAvu kosu!!!!!!Nemam uopce slobodnog vremena,imam
…prikaži još! troje male djece(zato vam i pisem u 2h)Moja kosa je jako cudna,leti na sve strane i izgleda bezivotno,nema sjaja,osim kad je ispeglana .Molim vas ispunite mi tu zelju da napokon izgledam lijepo i dotjerano,jer vec dugo nisam sebi nesto priustila.Zahvaljujem
hey, da, da, necete cuti nista novo od mene sto vec niste culi, tj. procitali. I mojoj bi kosi super dosao ovaj tretman, da joj vrati sjaj i da bude ravna, bez svakodnevnog peglanja. eh, pa se sada vjerojatno pitate,
…prikaži još!e, zasto da izaberete bas mene???
jedini razlog je taj sto moja kosa zasluzuje samo i jedino savrsenstvo (koje ja trazim tako da vrlo cesto mijenjam frizerske salone,posto smatram da jos uvijek nije dobila onaj tretman koji zasluzuje). Pa, ako joj Vi mozete pruziti to savrsenstvo koje zasluzuje, izabrat cete bas mene i moju kosu kako biste dokazali da to stvarno mozete pruziti ;).
vidimo se! :)
Draga zdrava kravo i draga ''Diva''. Napokon sam pronašla rješenje za svoju kosu i nadam se da će te mi Vi to omogućiti. Pročitala sam Vaše članke koji su vrlo privlačni. Imam jako neposlušnu, valovitu, suhu, oštećenu kosu i neznam
…prikaži još! što bih s njom.. Nakon svakog pranja kosu moram vezati u rep. Prijatelji me ispituju zašto ne raspustim kosu kao moje vršnjakinje, a ja im to ne mogu objasniti.. :( ( kosa mi je raspuštena jedino kada se opeglam, a za to baš i nemam vremena jer idem u školu, a treninge imam gotovo svaki dan. ) Voljela bih imati ravnu, glatku, sjajnu i što je najvažnije zdravu kosu.
Nadam se da će se moji snovi ostvariti, pozdrav!
U čemu je tajna brazilskog feniranja?
Komentari 67
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.