Komentari 67

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    MIMA78
    Moja kosa je očajna!Svako veče si stavljam viklere i u njima spavam.Jedino vikendom imam blagdane-nemam viklera na glavi!Kosa mi je ravna,svaka dlaka vodi svoju politiku!Molim Vas,pomozite!
  • Default avatar -
    kiko0805
    imam 40 godina, kosu koja nije ni ravna, a bome ni kovrčava...nikako da se odlući. Redovito peglam kosu već godinama i ne moram Vam objašnjavati kako ona tako tretirana sada izgleda...izmučeno, tanko, suho na vrhovima čak i uz nanošenje voska! …prikaži još!
  • Default avatar -
    kikili_20
    Ovo bi mi bio super poklon!!Već dugo nisam uložila u svoju kosu, pa i tako mi i kosa vraća...jednostavno recesija je i ovo bi mi sada odlično dobrodošlo.Uz sve brige nemam vremena da joj posvetim neku dobru njegu ali ni …prikaži još!
  • Default avatar -
    ketica99
    aaaa....ovo je nešto najbolje što sam u zadnje vrijeme čula!!!! Ja želim to brazilsko feniranje....... Imam koma kosu , uništena je od blajha.....ali kad volim bit plava!!!!! Niti jedna kava s frendicama ne prođe a da ne prićamo o mojoj …prikaži još!
  • Default avatar -
    stankica
    Ovo si moja kćer već neko vrijeme baš jako,jako želi a kako sam ja nakon 27 godina prošle godine ostala bez posla ja joj na žalost ne mogu priuštiti a voljela bih ju nagraditi za dobre rezultate na fakultetu...I ako …prikaži još!
    PetraT
    Ola!! Sviđa mi se članak i činjenica da je to moguće...naime, ja imam kovrčavu kosu, čak mi ni kovrče nisu problem, već to što mi je kosa suha i to se baš vidi, nekad kao prava slama (nemam gustu kosu)....ja …prikaži još!
  • Default avatar -
    dgrebenar
    Draga kravo ti si moj jedini spas! Znam da je ovo neprikladan način da započnem svoje pisamce ali sam toliko očajna da nemam izbora. Ja sam Kosa Plava iz jednog predivnog kontinentalnog seoca. Imala sam sreću da sam izrasla na …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.