Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja kosa je očajna!Svako veče si stavljam viklere i u njima spavam.Jedino vikendom imam blagdane-nemam viklera na glavi!Kosa mi je ravna,svaka dlaka vodi svoju politiku!Molim Vas,pomozite!
imam 40 godina, kosu koja nije ni ravna, a bome ni kovrčava...nikako da se odlući. Redovito peglam kosu već godinama i ne moram Vam objašnjavati kako ona tako tretirana sada izgleda...izmučeno, tanko, suho na vrhovima čak i uz nanošenje voska!
…prikaži još! Sada već polako razmišljam da ju ošišam na kratko, a opet...žao mi je jer jako volim dugu kosu. Možda se rješenje krije baš u ovom članku, tj. baš u ovom tretmanu koji će neka sretnica osvojiti. Možda to budem baš ja?! Tko zna?!
Ovo bi mi bio super poklon!!Već dugo nisam uložila u svoju kosu, pa i tako mi i kosa vraća...jednostavno recesija je i ovo bi mi sada odlično dobrodošlo.Uz sve brige nemam vremena da joj posvetim neku dobru njegu ali ni
…prikaži još! novaca, pošto sam u procesu studiranja!Ovo bi željela isprobati iz razloga jer sam puno godina koristila štetne aparate za kosu, posebice peglu kod izazaka jer mi kosa nije ravna, već blago valovita i to me jako smeta!Sada mi je kosa jako oštećena te preko dana nosim je u repu jer ne mogu gledati svoje užasno ispucale vrhove i kosu koja je kao slama, jer se sa njom neda ništa učiniti...Kada bi imala višak novca za potrošit najprije bi nagradila svoju kosu kojoj dajem najmanje njege a od nje previše tražim! Kako kaže ona poslovica "Kako siješ tako češ i žeti"može se poistovjetiti sa nama od mene prve koji od kose očekujemo da izgleda lijepo a u nju ništa ne ulažem!Bila bi veoma sretna kada bi dobila ovaj poseban tretman brazilskog feniranja, posebno bih bila sretna kada bih vidjela svoju kosu u predivnom zdravom izdanju a vjerujem i moj dečko, možda me nebi ni prepoznao?! hehehe...tko zna! Srdačan pozdrav! :)
aaaa....ovo je nešto najbolje što sam u zadnje vrijeme čula!!!! Ja želim to brazilsko feniranje....... Imam koma kosu , uništena je od blajha.....ali kad volim bit plava!!!!! Niti jedna kava s frendicama ne prođe a da ne prićamo o mojoj
…prikaži još!oj kosici,da doslovno kosici jer je užasno tanka i nekako čudno se kovrča. Tako da ja jadna nikad nemam frizuru osim kada dođem od frizera tad sam najsretnija i žao mi oprat kosu jer izgleda lijepo....ja ju neznam dobro isfenirat i zato mi ne preostaje ništa drugo nego ju stavit u rep ili nešto podignuto.
A ja želim imat raspuštenu i ravnu kosu, ovaj članak me je oduševio imam još jednu novu temu za pričat na kavici s frendicama.....nadam se da ću bit sretnica i da ćete me odabrat za brazilsko feniranje da mogu bit ponosna na svoju kosu i biti zahvalna zdravoj kravi....pusa
Ovo si moja kćer već neko vrijeme baš jako,jako želi a kako sam ja nakon 27 godina prošle godine ostala bez posla ja joj na žalost ne mogu priuštiti a voljela bih ju nagraditi za dobre rezultate na fakultetu...I ako
…prikaži još! je ovo zaista tako dobro kao što piše,konačno više neće svugdje kasniti pod izlikom da je "peglala kosu" :))
Ola!! Sviđa mi se članak i činjenica da je to moguće...naime, ja imam kovrčavu kosu, čak mi ni kovrče nisu problem, već to što mi je kosa suha i to se baš vidi, nekad kao prava slama (nemam gustu kosu)....ja
…prikaži još! bi s tim brazilskim pristupom htjela samo onako malo nahraniti kosu, učiniti je malo čvršćom i blistavijom, punijom....a na peglanje možda i ne bi jer kad je ravna djeluje još gore, vjerujte mi,, nema živosti kao kada je kovrčava, pa nisam sigurna da li bi mi pristajala skroz ravna! Jer moji pokušaji su pokazali suprotno!!
Hvala!
Draga kravo ti si moj jedini spas! Znam da je ovo neprikladan način da započnem svoje pisamce ali sam toliko očajna da nemam izbora. Ja sam Kosa Plava iz jednog predivnog kontinentalnog seoca. Imala sam sreću da sam izrasla na
…prikaži još!na lijepoj glavi i to usred zelenila i čistog zraka. Kako sam samo mogla lijepo disati i rasti. Rasla sam, uživala i bila prekrasna. Svi su me s divljenjem gledali. Ali jao meni kravice draga. Prije nekoliko godina smo došli u grad, moja glava i ja, na fakultet. To je bio početak moga kraja. Smog, vlaga, dim...postala sam siva i beživotna. Umirala sam, zaista sam umirala! Svaki dan sam gubila sve više i više svojih dlaka. Nisam više bila ni lijepa ni plava ni zdrava. Moja djevojka me natezala, fenirala, peglala, vezala...sve je bivalo gore i gore. I onda spas! Pročitala sam tvoj članak kravo! Brazilsko feniranje! Kako sam bila sretna...ali nije dugo potrajalo. Moja vlasnica nikad neće shvatiti da je to to, da je to spas za mene. Zato molim tebe draga kravo da joj ti to pokloniš (poklon neće moći odbiti) kako bih ja ponovno zablistala. Barem na kratko, da opet budem najljepša. Čekat ću s nadom tvoj odgovor kravo,
Tvoja vjerna čitateljica, Kosa Plava
U čemu je tajna brazilskog feniranja?
Komentari 67
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.