Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja je kosa nakon skidanja ekstenzija ostala prilično slaba i suha po vrhovima, a osim što je plava i tanka po prirodi, imam osjećaj da koliko god silikona stavim na vrhove oni još uvijek šuškaju :( Pa sam odlučila ošišati
…prikaži još!ti kosu koja je bila poluduga preko ramena do boba do brade, kosa je ljepša ali se opet neposlušno izvija na van. Stoga je feniranje opet nužno, i to u slojevima da dobijem neki volumen, što je dodatno isušuje i tako opet u krug.... Za brazilsko feniranje sam čula preko ponude jedne od stranica grupne ponude, ko kako nisam bila sigurna što je to točno (a i na samo feniranje moja kosa skoči u zrak ko naelektrizirana) nisam kliknula ''kupi''. Eto, kao da sam znala da će biti šanse osvojiti to i isprobati uskoro kod vas :)
Bilježim se za isprobavanje, ako budem te sreće! Pozdrav
i ja bi htjela vidjet u čemu je tajna brazilskog feniranja!!!dakle imam kosu do ramena.. svaki drugi dan je peglana ili na figaro kovrčana jer je sama po sebi bez volumena,nije ravna niti kovrčava,dosta neposlušna i masna--nemam novaca da si
…prikaži još! priuštim sama brazilsko feniranje,a voljela bih to isprobati...
imam krasnu prijateljicu koju apsolutno vise ne mogu slusati kako njurga o svojoj valovitoj kosi, koja uvijek kasni na dogovor jer se prepeglava prije svakog izlaska iz kuce, koja mrzi kisu i vlagu jer joj je onda (citat) ''kosa ocajna''.
…prikaži još! zdravakravo, we need this! :))
Kravice ja bi jaaaako voljelaa ovo osvojit, naravno ne za sebe jer ja imam toliko ravnu kosu da nemože bit ravnija..:) Voljela bi ovo brazilsko feniranje osvojit za svoju prijateljicu s kojom se družim od djetinjstva i stalnoooo mi se
…prikaži još! se žali na svoje kovrče koje ja smtram prekrasnim ,ali eto svi smo različiti...zato kravice pomozi da ju obradujem i da se na njenom licu pojavi smješak , mislim da bi joj to bio najbolji poklon koji je ikad dobila, a voljela bi da TI kravice budeš zaslužna za to...
Fen i četke si napokon mogu uzeti poduži godišnji odmor.. Samo kad pomislim na beskrajno ravnu kosu bez mučenja i navlačenja.. Ah..
Jeli to stvarno moguće..? ;D
Draga moja zdravo kravo! Ova stvar je spasa za moju kosu, a da ne moram ići u Brazil na brazilsko feniranje!:DD Prva pomisao dok sam čula za brazilsko feniranje mislila sam da se radi o tretmanu postizanja volumena kose,tj.u smislu
…prikaži još!lu kovrčanja, tada sam mislila a kada će doći nešto za nas koje želimo biti ravne?!Ja neću kukati kako mi je kosa oštećena, ispucala, itd....Naravno da mi je i nisam u mogućnosti da idem na taj tretman,mi studenti uvijek smo u bešparici...:D
Skakala bi od sreće kad bih dobila tu lijepu nagradicu od tebe moja dobra kravice :)
Lijepa, moja kravice
misli malo na mene
ja ću mislit na tebe
kada budem šetala
ulicama zagreb grada.
Cure dobre ste nema šta
potrudit ću se malo i ja
nešto me rima neće
pa možda sutra budem bolje sreće.
Kravice bit ću ti zahvalna, najviše cmok, cmok. cmok...:)
naše mame i bake su nekad obavezno radile trajne kovrče, a mi ćemo na trajno peglanje :) odlična fora, idealno za nas sa lagano kovrčavom kosom koja bez feniranja izgleda kao da se nismo češljale danima. voljela bih probati :)
Draga zdrava kravo i draga ''Diva''. Napokon sam pronašla rješenje za svoju kosu i nadam se da će te mi Vi to omogućiti. Pročitala sam Vaše članke koji su vrlo privlačni. Imam jako neposlušnu, valovitu, suhu, oštećenu kosu i neznam
…prikaži još! što bih s njom.. Nakon svakog pranja kosu moram vezati u rep. Prijatelji me ispituju zašto ne raspustim kosu kao moje vršnjakinje, a ja im to ne mogu objasniti.. :( ( kosa mi je raspuštena jedino kada se opeglam, a za to baš i nemam vremena jer idem u školu, a treninge imam gotovo svaki dan. ) Voljela bih imati ravnu, glatku, sjajnu i što je najvažnije zdravu kosu.
Nadam se da će se moji snovi ostvariti, pozdrav!
Ovo zvuči jaako primamljivo....bio bi to pravi spas za moju "divlju" kosu koja bez peglanja izgleda poput iscufane metle. Većinu vremena kosu nosim svezanu u rep jer uz dvoje male djece sam jednostavno preumorna za peglanje kose kod kuće. Također
…prikaži još! mi je pun kufer frizerki koje mi peglom spale kosu, pa onda izgleda još gore.....Ispeglana frizura koja traje 4 mjeseca bio bi pravi spas....
brazilsko feniranje je idealan tretman za mene jer mi je kosa totalno suha i jadna a uz troje hiperaktivne djece se nemam vremena ni počešljti a kamoli isfenirati
Uf, kako da vas pridobijem pa da baš ja brazilsko feniranje dobijem, možda da napomene da sam vlasnica kovrči neposlušnih i da su pokušaji njihovog tretiranja skoro pa nepresušni. Za sve isprobat treba puno love i strpljenja, a to je
…prikaži još! teško uz ova životna poskupljenja. Možda je upravo ovo ono što mi treba, da mi kosa postane mekana kao kod beba. Da postanem primjećena u strogo muškoj firmi pa da postanu od mene još više nemirni, da dokažem da ih i žena može opaliti po nosu, a istovremeno imati savršenu kosu. Nadam se da će mi se trud za pjesmicu isplatiti, a čim otplatim kredit ću si i sama ovaj tretman uplatiti.
Pusa najdražoj kravici!
hey, da, da, necete cuti nista novo od mene sto vec niste culi, tj. procitali. I mojoj bi kosi super dosao ovaj tretman, da joj vrati sjaj i da bude ravna, bez svakodnevnog peglanja. eh, pa se sada vjerojatno pitate,
…prikaži još!e, zasto da izaberete bas mene???
jedini razlog je taj sto moja kosa zasluzuje samo i jedino savrsenstvo (koje ja trazim tako da vrlo cesto mijenjam frizerske salone,posto smatram da jos uvijek nije dobila onaj tretman koji zasluzuje). Pa, ako joj Vi mozete pruziti to savrsenstvo koje zasluzuje, izabrat cete bas mene i moju kosu kako biste dokazali da to stvarno mozete pruziti ;).
vidimo se! :)
weeee... moja kosa žudi za ovim tretmanom. hm bilo bi dobro uživati cca 2 sata u predivnom salonu , poput dive pa da otkrijem tajnu brazilskog feniranja..
U potpunosti mi se sviđa cijeli ovaj članak i jednostavno nisam mogla vjerovati da postoji nešto što bi moglo dovesti moju NEPOSLUŠNU kosu u RED... Moja dugacka kosa nije ni ravna niti frčkava.. A to mi stvara probleme... Pa se
…prikaži još! nekako dogovorimo, i ukrotim je sa fenom i peglom... ZBILJA BIH ŽELJELA da se ova moja i ispucala, i suha kosa pretvori u lijepu, sjajnu kosu, bas kao i gore na slici... Pozdrav....
Pozdrav, ja bi htjela ovo isprobari prvenstveno zbog toga da mi se kosa barem malo oporavi tj.izlječi... Zadnjih par godina je poludila i već 6 godina imam istu dužinu kose.. nikako da naraste,tj.raste jako sporo i to malo što izraste
…prikaži još! se uništi i ispuca. probala sam već svašta i nema koristi.. slijedeće na listi mi je odlaak k dermatologu ali bih voljela prije probat ovaj tretman pa eto...Hvala :)
Ciao...ZdravaKrava i pozdrav cijelom studiju Diva stil... imam 17 godina i frčkavu kosu...kolko je volim tolko mi i nije draga....želja mi je imat ravnu kosu...već duže vrijeme se stalno peglam i mislim da mi je kosa već i oštečena i
…prikaži još! i nema svoju jačinu što mi je jako krivo i željela bi to povratit ali isto tako bi željala da bude ravna i sjajana i glatka bez učestalog peglanja zato bih jako željela taj tretman....
bit ću vam zahvalna do neba...:)
p.s-moju kosu možete vidjet na profilnoj slici koja je slikana prije god dana...(ova desna):))
Sviđa mi se brazilsko feniranje, voljela bi ga sprobati na svojoj kosi koju održavam lijepom i ravnam nakon svakog pranja peglom.Kosa mi se lagano uvija, nit je ravna a nije ni kovrčava.Voljela bi da mi kosa bude ljepša i mekša
…prikaži još! , naravno i da je ravnija.Lijep pozdrav.
U čemu je tajna brazilskog feniranja?
Komentari 67
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.