Komentari 67

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Kylie20
    Čula sam da nastane problem kod kovrčave kose-a to je izrast, pa se to jako vidi.,tako da taj dio kose bude kovrčan..Jel možda netko zna nešto o tome?
  • Default avatar -
    melitaticinovic
    Ja imam jakooo kovrčavu i suhu kosu i idealno bi bilo gledat je duže od sedam dana ravnu,meku,sjajnu. Zvuči mi nestvarno,ali istodobno savršeno.
    Medicandy
    Moja je kosa nakon skidanja ekstenzija ostala prilično slaba i suha po vrhovima, a osim što je plava i tanka po prirodi, imam osjećaj da koliko god silikona stavim na vrhove oni još uvijek šuškaju :( Pa sam odlučila ošišati …prikaži još!
    ivanapag
    i ja bi htjela vidjet u čemu je tajna brazilskog feniranja!!!dakle imam kosu do ramena.. svaki drugi dan je peglana ili na figaro kovrčana jer je sama po sebi bez volumena,nije ravna niti kovrčava,dosta neposlušna i masna--nemam novaca da si …prikaži još!
  • Default avatar -
    tihana23
    imam krasnu prijateljicu koju apsolutno vise ne mogu slusati kako njurga o svojoj valovitoj kosi, koja uvijek kasni na dogovor jer se prepeglava prije svakog izlaska iz kuce, koja mrzi kisu i vlagu jer joj je onda (citat) ''kosa ocajna''. …prikaži još!
  • Default avatar -
    casper
    Kravice ja bi jaaaako voljelaa ovo osvojit, naravno ne za sebe jer ja imam toliko ravnu kosu da nemože bit ravnija..:) Voljela bi ovo brazilsko feniranje osvojit za svoju prijateljicu s kojom se družim od djetinjstva i stalnoooo mi se …prikaži još!
  • Default avatar -
    lafakat
    Fen i četke si napokon mogu uzeti poduži godišnji odmor.. Samo kad pomislim na beskrajno ravnu kosu bez mučenja i navlačenja.. Ah.. Jeli to stvarno moguće..? ;D
  • Default avatar -
    osmijeh20
    Draga moja zdravo kravo! Ova stvar je spasa za moju kosu, a da ne moram ići u Brazil na brazilsko feniranje!:DD Prva pomisao dok sam čula za brazilsko feniranje mislila sam da se radi o tretmanu postizanja volumena kose,tj.u smislu …prikaži još!
  • Default avatar -
    Anoushka
    naše mame i bake su nekad obavezno radile trajne kovrče, a mi ćemo na trajno peglanje :) odlična fora, idealno za nas sa lagano kovrčavom kosom koja bez feniranja izgleda kao da se nismo češljale danima. voljela bih probati :)
  • Default avatar -
    saritaa
    Draga zdrava kravo i draga ''Diva''. Napokon sam pronašla rješenje za svoju kosu i nadam se da će te mi Vi to omogućiti. Pročitala sam Vaše članke koji su vrlo privlačni. Imam jako neposlušnu, valovitu, suhu, oštećenu kosu i neznam …prikaži još!
  • Default avatar -
    tanitasani
    Ovo zvuči jaako primamljivo....bio bi to pravi spas za moju "divlju" kosu koja bez peglanja izgleda poput iscufane metle. Većinu vremena kosu nosim svezanu u rep jer uz dvoje male djece sam jednostavno preumorna za peglanje kose kod kuće. Također …prikaži još!
  • Default avatar -
    ANY
    brazilsko feniranje je idealan tretman za mene jer mi je kosa totalno suha i jadna a uz troje hiperaktivne djece se nemam vremena ni počešljti a kamoli isfenirati
    kosee
    Uf, kako da vas pridobijem pa da baš ja brazilsko feniranje dobijem, možda da napomene da sam vlasnica kovrči neposlušnih i da su pokušaji njihovog tretiranja skoro pa nepresušni. Za sve isprobat treba puno love i strpljenja, a to je …prikaži još!
    poppy
    hey, da, da, necete cuti nista novo od mene sto vec niste culi, tj. procitali. I mojoj bi kosi super dosao ovaj tretman, da joj vrati sjaj i da bude ravna, bez svakodnevnog peglanja. eh, pa se sada vjerojatno pitate, …prikaži još!
  • Default avatar -
    zara7
    Želim konačno frizuru.... A ne samo pokušaj frizure...Ima nade za mene; moram ovo isprobati!
  • Default avatar -
    meri83
    weeee... moja kosa žudi za ovim tretmanom. hm bilo bi dobro uživati cca 2 sata u predivnom salonu , poput dive pa da otkrijem tajnu brazilskog feniranja..
    jtrzacki
    U potpunosti mi se sviđa cijeli ovaj članak i jednostavno nisam mogla vjerovati da postoji nešto što bi moglo dovesti moju NEPOSLUŠNU kosu u RED... Moja dugacka kosa nije ni ravna niti frčkava.. A to mi stvara probleme... Pa se …prikaži još!
  • Default avatar -
    exaya
    Pozdrav, ja bi htjela ovo isprobari prvenstveno zbog toga da mi se kosa barem malo oporavi tj.izlječi... Zadnjih par godina je poludila i već 6 godina imam istu dužinu kose.. nikako da naraste,tj.raste jako sporo i to malo što izraste …prikaži još!
    CrnaAlisa
    Ciao...ZdravaKrava i pozdrav cijelom studiju Diva stil... imam 17 godina i frčkavu kosu...kolko je volim tolko mi i nije draga....želja mi je imat ravnu kosu...već duže vrijeme se stalno peglam i mislim da mi je kosa već i oštečena i …prikaži još!
  • Default avatar -
    LinaKarolina
    Sviđa mi se brazilsko feniranje, voljela bi ga sprobati na svojoj kosi koju održavam lijepom i ravnam nakon svakog pranja peglom.Kosa mi se lagano uvija, nit je ravna a nije ni kovrčava.Voljela bi da mi kosa bude ljepša i mekša …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.