Komentari 67

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    jadrajadra
    moja je kosa ravna i nije baš tako neukrotiva, ali je nekako...tanka i "obična"... voljela bih osvojiti ovu nagradu da mi kosa malo živne i bude punija i ljepša, nadam se i zdravija! :)
  • Default avatar -
    suseda
    o da, ravna kosa.. inače imam kovrčavu kosu koju mrzim..naravno da želim najravniju..uvijek :D
  • Default avatar -
    zirafa888
    bok, zdrava kravo, govori ti moja kosa: Molim te, podari mi te čari brazilske, nije mi dobro, neukrotiva sam. Želim se prisjetiti kako sam izgledala nekad, dok sam bila zdrava i ravna, a uz to i sjajna. Moja gazdarica se …prikaži još!
  • Default avatar -
    nyny
    Draga kravo, ja neću pisati "memoare" o tome zašto bi baš mojoj kosi bio potreban tretman brazilskog feniranja. Ja ću samo napisati kako sam majka šestomjesečne bebe i kako sam presretna kada stignem oprati kosu, a bilo kakvo feniranje da …prikaži još!
  • Default avatar -
    Jay136
    Hi, i još jedan hi u ime moje skoro pola metra duuuge kose.. Hm, ..gledamo i ja i ona kako bi je mogle izravnati, nahraniti da izgleda zdravo i sjajno.. jer ipak je ona ukras na mojoj glavi i moja …prikaži još!
  • Default avatar -
    kovrdzava_krava
    Svaka prava krava je kovrdžava...a ja više ne bi bila krava !!!
  • Default avatar -
    stana195
    jako volim svoju kosu koja nije ni ravna, ni kovrcava. vjerujem da je tome doprinjelo ravnanje kose prilikom svakog pranja, dakle nekoliko puta tjedno. i bas zato mi brazilsko feniranje i je toliko primamljivo - sjajna i glatka, a istovremeno …prikaži još!
  • Default avatar -
    tehaa
    Također, kao i sve ostale pripadnice ljepšeg spola koje su ostavile komentar, imam neukrotivu kosu.. :/ Vecini ljudi je neshvatjliva moja opsesija peglanjem, al ako ju ne ispeglam ona nema nikakvu formu, izgleda zgužvano i nezdravo. Maštam o tome da …prikaži još!
  • Default avatar -
    Paprikana
    ...zaista bi htjela imati frizuru poput prave DIVE, osjecala bih se predivno!
    mayica
    Draga zdrava kravo...i draga "DIVA" :) već 10 godina ravnam svoju kovrcavu kosu...nitko od mojih najboljih prijatelja vise se ni ne sjeca kako ona izgleda, a moj decko me nikad nije vidio kovrcave kose....uvijek se ustajem prije svih da bih …prikaži još!
    gordana13
    Hm... brazilsko feniranje.. ;) Pa ovako, moja kosa je ravna ali tanka i toliko sklona pucanju vrhova tako da mislim da bi ovo feniranje bilo TOLIKOOO iznenađenje za nju i njenog suradnika gospona Vlasišta, u toj mjeri da bi mi …prikaži još!
    iva098
    Moja kosa je suha i tanka. Uvijek imam problema sa ravnanjem, jer iako je ona sama po sebi ravna uvijek ju moram peglat zbog vrhova koji se kovrčaju. Mislim da bi ovaj tretman definitivno vrijedilo isprobati, čini mi se kao …prikaži još!
  • Default avatar -
    violeta1
    Eto znala sam da cu zakasniti!Tako mi je krivo ,eto pisem vam u skoro 2h ujutro i molim vas darujte mi to,jer to mi stvarno treba.Dosta mi je vezanja kose u rep,zelim imati dugu i ZDRAvu kosu!!!!!!Nemam uopce slobodnog vremena,imam …prikaži još!
    ivana888
    ja sam studentica,nemam ni za kisik,a kamoli vremena i novaca za feniranje! kosa mi je duga,gusta i neukrotiva,od desete godine mi je u repu ili punđi,i svi me znaju po tome! kada se ispeglam (jednom godisnje ),za taj cin mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    iva222
    Samopoštovanje mi je trenutno ispod nule i iz dna duše mrzim svoju kosu :-[
  • Default avatar -
    shazzer
    svaki put kad dođem speglana od frizera, dobijem hrrrrpuuu komplimenata na račun izgleda. volim svoje kovrče, ali malo su mi već dosadile. žudim za promjenom...
  • Default avatar -
    scalia
    Moja je kosa uvijek bila moj ponos,međutim već par godina se blajham,prije sam i peglala kosu onda mi je frizerka to zabranila pa smo prešli na feniranje ali to ne bude isti rezultat kao peglanje a i da samo znate …prikaži još!
  • Default avatar -
    Maja255
    Ovo mislim da bi ja trebala osvojiti zbog toga što ni sa jednom frizerkom nisam zadovljna , a kud sam dobila još neplansku bebu ,sada mi je kosa katastrofa ovo bi mi stvarno iznenadilo da osvojim , bila bih pre …prikaži još!
    tamaruska
    Sve negdje do 3. razreda srednje škole zgražala sam se na pomisao bojanja kose, minivala, peglanja. Uz sve te pojmove samo sam u glavi imalu sliku uništene kose. A onda sam u 3. razredu srednje počela isprobavati: plava kosa, smeđa …prikaži još!
    michy
    Nemoj u bazen, nemoj u more, nemoj bojati kosu, nemoj prati 4 dana, peglaj ju... O boze! Al svejedno zvuci jako primamljivo :)), ne bih se bunila!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.