Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
aaaa....ovo je nešto najbolje što sam u zadnje vrijeme čula!!!! Ja želim to brazilsko feniranje....... Imam koma kosu , uništena je od blajha.....ali kad volim bit plava!!!!! Niti jedna kava s frendicama ne prođe a da ne prićamo o mojoj
…prikaži još!oj kosici,da doslovno kosici jer je užasno tanka i nekako čudno se kovrča. Tako da ja jadna nikad nemam frizuru osim kada dođem od frizera tad sam najsretnija i žao mi oprat kosu jer izgleda lijepo....ja ju neznam dobro isfenirat i zato mi ne preostaje ništa drugo nego ju stavit u rep ili nešto podignuto.
A ja želim imat raspuštenu i ravnu kosu, ovaj članak me je oduševio imam još jednu novu temu za pričat na kavici s frendicama.....nadam se da ću bit sretnica i da ćete me odabrat za brazilsko feniranje da mogu bit ponosna na svoju kosu i biti zahvalna zdravoj kravi....pusa
Draga moja zdravo kravo! Ova stvar je spasa za moju kosu, a da ne moram ići u Brazil na brazilsko feniranje!:DD Prva pomisao dok sam čula za brazilsko feniranje mislila sam da se radi o tretmanu postizanja volumena kose,tj.u smislu
…prikaži još!lu kovrčanja, tada sam mislila a kada će doći nešto za nas koje želimo biti ravne?!Ja neću kukati kako mi je kosa oštećena, ispucala, itd....Naravno da mi je i nisam u mogućnosti da idem na taj tretman,mi studenti uvijek smo u bešparici...:D
Skakala bi od sreće kad bih dobila tu lijepu nagradicu od tebe moja dobra kravice :)
Lijepa, moja kravice
misli malo na mene
ja ću mislit na tebe
kada budem šetala
ulicama zagreb grada.
Cure dobre ste nema šta
potrudit ću se malo i ja
nešto me rima neće
pa možda sutra budem bolje sreće.
Kravice bit ću ti zahvalna, najviše cmok, cmok. cmok...:)
Draga zdrava kravice, imam kovrčavu kosu, jako suhu, i djelomično oštećenu od previše peglanja jer volim imati lijepu i urednu frizuru, a čini mi se da s ravnom kosom to i postižem. Lakša je za održavati, svaka dlaka je na
…prikaži još! na mjestu i sve je puno jednostavnije:))Ali u zadnje vrijeme jednostavno ne stignem uz troje malih klinaca i posao....Nisam sada u mogućnosti odvojiti toliko novaca za taj tretman.. voljela bih kada me klinci ujutro ne bi zvali....čupava, čupava....Kosu zato vežem stalno u rep, i čini mi se da bi mi i bez gumice stajala u repu!!Eto, zato mislim da sam uistinu zaslužila ovaj tretman i bila bih vam od srca zahvalna kao i moja djeca!
pozdrav;)
Bok ! Ja si oduvijek peglam kosu, mislim još u doba srednje škole, redovito idem kod frizera na peglanje jer moja kosa nije nit kovrčava nit ravna, nešto užasno između.. kad ne stignem ići kod frizera stavljam rep...pa sve zajedno
…prikaži još!edno izgleda veoma očajno...
:-) pozdrav !!!
i ja bi htjela vidjet u čemu je tajna brazilskog feniranja!!!dakle imam kosu do ramena.. svaki drugi dan je peglana ili na figaro kovrčana jer je sama po sebi bez volumena,nije ravna niti kovrčava,dosta neposlušna i masna--nemam novaca da si
…prikaži još! priuštim sama brazilsko feniranje,a voljela bih to isprobati...
Ovo zvuči jaako primamljivo....bio bi to pravi spas za moju "divlju" kosu koja bez peglanja izgleda poput iscufane metle. Većinu vremena kosu nosim svezanu u rep jer uz dvoje male djece sam jednostavno preumorna za peglanje kose kod kuće. Također
…prikaži još! mi je pun kufer frizerki koje mi peglom spale kosu, pa onda izgleda još gore.....Ispeglana frizura koja traje 4 mjeseca bio bi pravi spas....
Ajme zdrava kravo, ovo je definitivno spas za mene :) Moja kovrcava kosa bi se napokon preporodila, dobila sjaj i podatnost. Vec dugo muku mucim sa njom, jako je suha, divlja i svaka vlas je na svojoj strani. Ispeglat se
…prikaži još!e sama ne mogu , probala sam vec milijun puta, ali uzalud jer sve na kraju zavrsi tako da mi je pola glave kovrcavo a pola rascupano. Stvarno je potrebno puno muke i nauke da bi se moja kosa ispeglala, a uz studenske obaveze i poslic koji radim sa strane toliko malo dzeparca ostane na kraju da si nisam u mogcnosti priustiti peglanje kose svako malo. Ali kada se to "zalomi", nitko sretniji od mene. Cijela sam si hepi, napokon imam podatnu i UKROCENU kosu koja ne leti na sve strane. Komentari su uvijek pozitivni, ali moja sreca traje samo par dana dok se kosa ne zamasti :( i onda opet borbe sa neukrotivom grivom.
Zdrava kravice MOLIM TE usreci me i podari mi zdravu, lijepu, podatnu i ravnu kosu.
Hvala i velika pusa <3
Ovo si moja kćer već neko vrijeme baš jako,jako želi a kako sam ja nakon 27 godina prošle godine ostala bez posla ja joj na žalost ne mogu priuštiti a voljela bih ju nagraditi za dobre rezultate na fakultetu...I ako
…prikaži još! je ovo zaista tako dobro kao što piše,konačno više neće svugdje kasniti pod izlikom da je "peglala kosu" :))
evo nabrzaka, bez duljenja i drame... bojanje i peglanje kose je uzasna stvar! pogotovo ako imate jako dugu kosu kao ja... peglala sam se zadnjih 5 godina i "potrosila" 3 pegle, kad sam odlucila stati tome na kraj i pocet
…prikaži još! se fenirat... puno bolji nacin za izravnat moju valovitu kosu, ali je zato dugotrajan i kompliciran... srecom imam jako suhu kosu, pa tu torturu prolazim samo 2 puta tjedno... :) eh sad, posto sam postala ekspert u feniranju a istovremeno vam ne vjerujem da brazilci bolje feniraju kosu od mene, zelim to probat! ;) zapravo, ja se kladim da ja mogu bolje isfenirat svoju grivicu... a vi, ako ne prihvatite izazov feniranja, nikada necete znati ko je pobjednik! :)
P.S. evo jedna kompilacija slika otprilike prije 3 godine kad mi je kosa bila vise-manje zdrava i dosta kraća nego sada...
prva slika - isfenirana/ispeglana kosa a ostale dvije - ... znate vec i sami... :S
http://i78.photobucket.com/albums/j84/Monster-girl/kosa-1.jpg
bok, zdrava kravo, govori ti moja kosa: Molim te, podari mi te čari brazilske, nije mi dobro, neukrotiva sam. Želim se prisjetiti kako sam izgledala nekad, dok sam bila zdrava i ravna, a uz to i sjajna. Moja gazdarica se
…prikaži još!na.
Moja gazdarica se brine koliko može za me,
al´ zapravo samo mjerka jesam li joj ˝prešišala˝ rame.
S obzirom da je student, znate kakvo je stanje,
mislim da bi idealno došlo vaše famous feniranje!!!
pick me, pick me!!! :DDD
Hi, i još jedan hi u ime moje skoro pola metra duuuge kose.. Hm, ..gledamo i ja i ona kako bi je mogle izravnati, nahraniti da izgleda zdravo i sjajno.. jer ipak je ona ukras na mojoj glavi i moja
…prikaži još! moja vizit karta.
Nastojim je održavati, ali znate kako je to..trening svaki dan, pranje, feniranje..ni silikonske kapi i maske ne rade čuda.. s obzirom da se još drži na glavi nakon sveg četkanja i čupanja..mislim da je zaslužila da je nagradim.. (becuse she's worth it to) .
choose me ! and my hair!
Već dugo pratim članke u vezi brazilskog feniranja, kod nas u HR to je tek nedugo započelo. Slike nakon tretiranja kreatinom su dojmljive. Bila bih zahvalna kad bi me netko uzeo kao model. Imam dugu plavu kosu, svaki dan je
…prikaži još! feniram da bude "ukroćena". Budući da se ujutro žurim na posao svaka minuta mi je važna, a brazilsko feniranje uveliko bi mi olakšalo održavanje kose.
Kad sam tek čula za brazilsko feniranje mislila sam da je to poprilično agresivan tretman kose, zbilja me iznenadila ćinjenica da je riječ o tretmanu proteinom! Wow! tretiranje proteinom + savršen izgled kose zvuči kao prava dobitna kombinacija! Prava revolucija
…prikaži još!ja u tretiranju kose!
imam krasnu prijateljicu koju apsolutno vise ne mogu slusati kako njurga o svojoj valovitoj kosi, koja uvijek kasni na dogovor jer se prepeglava prije svakog izlaska iz kuce, koja mrzi kisu i vlagu jer joj je onda (citat) ''kosa ocajna''.
…prikaži još! zdravakravo, we need this! :))
Ciao...ZdravaKrava i pozdrav cijelom studiju Diva stil... imam 17 godina i frčkavu kosu...kolko je volim tolko mi i nije draga....želja mi je imat ravnu kosu...već duže vrijeme se stalno peglam i mislim da mi je kosa već i oštečena i
…prikaži još! i nema svoju jačinu što mi je jako krivo i željela bi to povratit ali isto tako bi željala da bude ravna i sjajana i glatka bez učestalog peglanja zato bih jako željela taj tretman....
bit ću vam zahvalna do neba...:)
p.s-moju kosu možete vidjet na profilnoj slici koja je slikana prije god dana...(ova desna):))
U čemu je tajna brazilskog feniranja?
Komentari 67
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.