Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja lijepa duga kosa, treba malo promjene, a brazilsko feniranje bi bilo puni pogodak!!! Kosa mi je dosta suha, vrhovi stalno pucaju i više neznam što joj napraviti da bi izgledala kako treba!!! Svi se dive mojoj kosi i njenim
…prikaži još!m laganim kovrčama no ja bi malo promjene! Da bude duga glatka i sjajna, jer rijetko kad postignem da bude takva, ma zapravo nikad!!! Treba joj pod hitno ŽIVOSTI!!! Vrišti od muke na sve strane!
Ovo mi zvuči odličnooooo!!!! Obožavam svoju kosu kad je ispeglana. Ne radim to često iz jednostavnog razloga što uz posao, djecu, kuću ne stignem. Ideja da u svakom trenutku imam ispeglanu kosu zaista zvuči genijalno!
Moja je kosa nakon skidanja ekstenzija ostala prilično slaba i suha po vrhovima, a osim što je plava i tanka po prirodi, imam osjećaj da koliko god silikona stavim na vrhove oni još uvijek šuškaju :( Pa sam odlučila ošišati
…prikaži još!ti kosu koja je bila poluduga preko ramena do boba do brade, kosa je ljepša ali se opet neposlušno izvija na van. Stoga je feniranje opet nužno, i to u slojevima da dobijem neki volumen, što je dodatno isušuje i tako opet u krug.... Za brazilsko feniranje sam čula preko ponude jedne od stranica grupne ponude, ko kako nisam bila sigurna što je to točno (a i na samo feniranje moja kosa skoči u zrak ko naelektrizirana) nisam kliknula ''kupi''. Eto, kao da sam znala da će biti šanse osvojiti to i isprobati uskoro kod vas :)
Bilježim se za isprobavanje, ako budem te sreće! Pozdrav
pošto nikad doma sama ne feniram kosu,suši se prirodno,dosta je kovrčava i to je naglašenije od kad sam rodila..dugačka je,ima je jako puno,gusta je....e baš zato mislim da bi mi ovo bilo idealno....duže vrijeme ravna kosa,uredna....:))))
Kosa mi je očajna, djeluje beiživotno, svaku veće stavljam viklere na glavu kako bi dobila na vollumenu.... bez sjaja je šta god stavila na nju....privuklo me je ovo brazilsko feniranje.... koje bi voljela isprobati....da vidim imali i za moju kosu
…prikaži još! spasa....da oživi....postane sjajna i lepršava kao na reklamama za šampone....jer o takvoj kosi mogu samo sanjati....nadam se da će te me obradovati i da ću to doživjeti.....hvala....
Ovo bi mi bio super poklon!!Već dugo nisam uložila u svoju kosu, pa i tako mi i kosa vraća...jednostavno recesija je i ovo bi mi sada odlično dobrodošlo.Uz sve brige nemam vremena da joj posvetim neku dobru njegu ali ni
…prikaži još! novaca, pošto sam u procesu studiranja!Ovo bi željela isprobati iz razloga jer sam puno godina koristila štetne aparate za kosu, posebice peglu kod izazaka jer mi kosa nije ravna, već blago valovita i to me jako smeta!Sada mi je kosa jako oštećena te preko dana nosim je u repu jer ne mogu gledati svoje užasno ispucale vrhove i kosu koja je kao slama, jer se sa njom neda ništa učiniti...Kada bi imala višak novca za potrošit najprije bi nagradila svoju kosu kojoj dajem najmanje njege a od nje previše tražim! Kako kaže ona poslovica "Kako siješ tako češ i žeti"može se poistovjetiti sa nama od mene prve koji od kose očekujemo da izgleda lijepo a u nju ništa ne ulažem!Bila bi veoma sretna kada bi dobila ovaj poseban tretman brazilskog feniranja, posebno bih bila sretna kada bih vidjela svoju kosu u predivnom zdravom izdanju a vjerujem i moj dečko, možda me nebi ni prepoznao?! hehehe...tko zna! Srdačan pozdrav! :)
Tretman brazilskog feniranja za ravnanje i regeneraciju suhe i oštećene kose u studiju za profesionalnu njegu kose Diva stil, osvojile su komentatorice pod korisničkim imenima zirafa 888 i lole!
Eh ravna kosa...to je moj san Prije nego sam investirala u peglu kosu sam ravnala fenom i četkom i uvijek mi je bilo smrt kad je bila kiša, ili magla jer je sav moj trud pao u vodu. Sad kad
…prikaži još!d peglam kosu dosta je oštećena i ispada mi više od 100 vlasi dnevno..ponovno nisam zadovoljna. Voljela bih da mogu oprat kosu osušit je i imati frizuru kao da sam izašla iz frizerskog salona...osječaj mi je za sad nedostižan.
Hvala, što je nekome uopće stalo!
Sve negdje do 3. razreda srednje škole zgražala sam se na pomisao bojanja kose, minivala, peglanja. Uz sve te pojmove samo sam u glavi imalu sliku uništene kose. A onda sam u 3. razredu srednje počela isprobavati: plava kosa, smeđa
…prikaži još! kosa, ravna kosa, kovrčava kosa. I na kraju je od moje prekrasne duge kose ostalo par čuperaka od dva centimetra na glavi! Od skroz dugačke kose prebacila sam se na skroz kratku jer sam ju skroz uništila raznim eksperimentiranjem. A onda sam krenula na faks, i eto sad napokon uspješno završila faks i htjela bih izgledati drukčije. Otmjenije, prikladnije za svoje godine i za svoju (buduću) profesorsku struku. Nažalost, moja kosa s 24 godine izgleda kao da imam 42 godine. Par sjedih navire baš tamo gdje mi ne trebaju, pramenovi kose se redovito "zafrknu" svaki na svoju stranu BAŠ onda dok bi trebali biti okrenuti na suprotnu stranu, suha i oštra kosa zbog silnog peglanja... E baš onO! I onda sam prije koja dva tjedna bila taaak ljuta na svoju kosu (smijte se kolko hoćete, ja sam plakala od muke), da sam i od izlaska van odustala (mada sam se cijeli dan tak veselila tome da napokon odem van nakon par mjeseci stanke) i cijelu večer provela pred laptopom čitajući po forumima o brazilskom ravnanju/feniranju kose. Neki su imali loša iskustva, ali većina ih se javljala samo s dobrim iskustvima. Ja bih vrlo rado bila jedna od tih koja će se pohvaliti s dobrim iskustvom nakon takvog oblikovanja kose. Nadam se da će me Diva pretvoriti u jednu od onih diva koje mogu biti i u najodrpanijoj odjeći, ali dok im kosa zablista - sve ostalo zasjeni.
Kravice ja bi jaaaako voljelaa ovo osvojit, naravno ne za sebe jer ja imam toliko ravnu kosu da nemože bit ravnija..:) Voljela bi ovo brazilsko feniranje osvojit za svoju prijateljicu s kojom se družim od djetinjstva i stalnoooo mi se
…prikaži još! se žali na svoje kovrče koje ja smtram prekrasnim ,ali eto svi smo različiti...zato kravice pomozi da ju obradujem i da se na njenom licu pojavi smješak , mislim da bi joj to bio najbolji poklon koji je ikad dobila, a voljela bi da TI kravice budeš zaslužna za to...
Moja draga kosa je guuuusta, ponegdje valovita, ponegdje kovrčava, ponegdje ravna, oštećena, i većinom se ponaša po vlastitom nahođenju. Imala sam privatan razgovor s njom i povjerila mi se da bi najviše na svijetu željela ići na poseban tretman nakon
…prikaži još! kojeg bi izgledala lijepo i njegovano. I obećala mi je da će me onda barem neko vrijeme slušati i stajati onako kako ju ja zamolim. Nas dvije smo vječito u sukobu, i ovo bi nam bila prva prava prilika da se pomirimo. Ako ne zauvijek, onda bi barem na neko vrijeme bio mir na mojoj glavi. A kako bi John Lennon rekao, give peace a chance! :)
Draga kravo ti si moj jedini spas! Znam da je ovo neprikladan način da započnem svoje pisamce ali sam toliko očajna da nemam izbora. Ja sam Kosa Plava iz jednog predivnog kontinentalnog seoca. Imala sam sreću da sam izrasla na
…prikaži još!na lijepoj glavi i to usred zelenila i čistog zraka. Kako sam samo mogla lijepo disati i rasti. Rasla sam, uživala i bila prekrasna. Svi su me s divljenjem gledali. Ali jao meni kravice draga. Prije nekoliko godina smo došli u grad, moja glava i ja, na fakultet. To je bio početak moga kraja. Smog, vlaga, dim...postala sam siva i beživotna. Umirala sam, zaista sam umirala! Svaki dan sam gubila sve više i više svojih dlaka. Nisam više bila ni lijepa ni plava ni zdrava. Moja djevojka me natezala, fenirala, peglala, vezala...sve je bivalo gore i gore. I onda spas! Pročitala sam tvoj članak kravo! Brazilsko feniranje! Kako sam bila sretna...ali nije dugo potrajalo. Moja vlasnica nikad neće shvatiti da je to to, da je to spas za mene. Zato molim tebe draga kravo da joj ti to pokloniš (poklon neće moći odbiti) kako bih ja ponovno zablistala. Barem na kratko, da opet budem najljepša. Čekat ću s nadom tvoj odgovor kravo,
Tvoja vjerna čitateljica, Kosa Plava
Draga kravo, ja neću pisati "memoare" o tome zašto bi baš mojoj kosi bio potreban tretman brazilskog feniranja. Ja ću samo napisati kako sam majka šestomjesečne bebe i kako sam presretna kada stignem oprati kosu, a bilo kakvo feniranje da
…prikaži još! da i ne spominjem. Ne znam kada bih opet imala priliku posvetiti se uređenju kose, stoga te molim jedan tretmančić da se napokon, opet osjetim kao žena.
Tvoja čitateljica,
novopečena mama.
Pozdrav, ja bi htjela ovo isprobari prvenstveno zbog toga da mi se kosa barem malo oporavi tj.izlječi... Zadnjih par godina je poludila i već 6 godina imam istu dužinu kose.. nikako da naraste,tj.raste jako sporo i to malo što izraste
…prikaži još! se uništi i ispuca. probala sam već svašta i nema koristi.. slijedeće na listi mi je odlaak k dermatologu ali bih voljela prije probat ovaj tretman pa eto...Hvala :)
weeee... moja kosa žudi za ovim tretmanom. hm bilo bi dobro uživati cca 2 sata u predivnom salonu , poput dive pa da otkrijem tajnu brazilskog feniranja..
Uf, kako da vas pridobijem pa da baš ja brazilsko feniranje dobijem, možda da napomene da sam vlasnica kovrči neposlušnih i da su pokušaji njihovog tretiranja skoro pa nepresušni. Za sve isprobat treba puno love i strpljenja, a to je
…prikaži još! teško uz ova životna poskupljenja. Možda je upravo ovo ono što mi treba, da mi kosa postane mekana kao kod beba. Da postanem primjećena u strogo muškoj firmi pa da postanu od mene još više nemirni, da dokažem da ih i žena može opaliti po nosu, a istovremeno imati savršenu kosu. Nadam se da će mi se trud za pjesmicu isplatiti, a čim otplatim kredit ću si i sama ovaj tretman uplatiti.
Pusa najdražoj kravici!
imam 40 godina, kosu koja nije ni ravna, a bome ni kovrčava...nikako da se odlući. Redovito peglam kosu već godinama i ne moram Vam objašnjavati kako ona tako tretirana sada izgleda...izmučeno, tanko, suho na vrhovima čak i uz nanošenje voska!
…prikaži još! Sada već polako razmišljam da ju ošišam na kratko, a opet...žao mi je jer jako volim dugu kosu. Možda se rješenje krije baš u ovom članku, tj. baš u ovom tretmanu koji će neka sretnica osvojiti. Možda to budem baš ja?! Tko zna?!
brazilsko feniranje je idealan tretman za mene jer mi je kosa totalno suha i jadna a uz troje hiperaktivne djece se nemam vremena ni počešljti a kamoli isfenirati
Kad bi mi netko sada za dobro jutro rekao da me jednim tretmanom na četiri mjeseca riješava problema sa mojom nedefiniranom i nekategoriziranom vrstom kose rekla bi mu - lažeš. Zadnjih pet godina svog života imam identičnu dužinu kose iz
…prikaži još! razloga što taman onoliko koliko naraste, jednako toliko se i uništi peglanjem. Samo ... što sam prije imala vremena odvojiti svaka tri dana sat i pol i iznova se peglati i popeglavati, a sada kad radim - nemam tako da opet svakodnevno imam istu frizuru - pundžu !! :) Jer drugo i ne mogu napraviti. Niti sam ravna, niti sam frčkava. Rekla bih, grmovita. ... ali zato sam si prekrasna kad iziđem iz frizerskog salona bez obzira što zadnjih mjesec dana imam upalu žljezde slinovnice i izgledam kao bumbar. Ako popeglam kosu i stavim ju na odgovarajuću stranu, ne vidi se toliko. ;) Ili se tješim. :) :) Dobru jutro svima! I frčkavima i ravnima, pogotovo nedefiniranima. Njih ipak najviše razumijem. :)
U čemu je tajna brazilskog feniranja?
Komentari 67
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.