Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja draga kosa je guuuusta, ponegdje valovita, ponegdje kovrčava, ponegdje ravna, oštećena, i većinom se ponaša po vlastitom nahođenju. Imala sam privatan razgovor s njom i povjerila mi se da bi najviše na svijetu željela ići na poseban tretman nakon
…prikaži još! kojeg bi izgledala lijepo i njegovano. I obećala mi je da će me onda barem neko vrijeme slušati i stajati onako kako ju ja zamolim. Nas dvije smo vječito u sukobu, i ovo bi nam bila prva prava prilika da se pomirimo. Ako ne zauvijek, onda bi barem na neko vrijeme bio mir na mojoj glavi. A kako bi John Lennon rekao, give peace a chance! :)
Veliki pozz draga "DIVA" i zdrava kravo :)) Pročitala sam vaš članak ,jako mi se sviđa - posebno, gotovo nevjerovatna činjenica da kosa nakon ovog tretmana uistinu izgleda prekrasno , zdravo i blistavo?? Osobno bih volila isprobati tretman, jer smatram
…prikaži još! da bi jedino to moglo vratiti u zivot moju jako suhu i oštećenu kosu! Iako ju redovito njegujem raznim maskama i silikonima, moja kosa na zalost i dalje izgleda lose ... Vas bi tretman vratio sjaj mojoj kosi ,a meni osmijeh na lice.... ;) HVALA
Ajmeee!!!! Prvi put čujem za brazilsko feniranje i oborilo me s nogu! Ovih dana se spremam frizeru na šišanje jer mi je dosta tanke suhe kose! Takvu kosu su mi priuštili razni fenovi, pegle i želja za ravnom kosom koju
…prikaži još!oju nikad nisam imala!
Brazilsko feniranje na Valentinovo, koje cu provesti ludo se zabavljajući sa frendicama solericama, zvuči mi kao savršen odmor od mjeseca koji provodim sjedeći za knjigom i polažući ispite! I najbolje od svega ostala bi mi duga kosa!!!!! Stvarno me oborilo s nogu ;)
Eh ravna kosa...to je moj san Prije nego sam investirala u peglu kosu sam ravnala fenom i četkom i uvijek mi je bilo smrt kad je bila kiša, ili magla jer je sav moj trud pao u vodu. Sad kad
…prikaži još!d peglam kosu dosta je oštećena i ispada mi više od 100 vlasi dnevno..ponovno nisam zadovoljna. Voljela bih da mogu oprat kosu osušit je i imati frizuru kao da sam izašla iz frizerskog salona...osječaj mi je za sad nedostižan.
Hvala, što je nekome uopće stalo!
Kosa mi je očajna, djeluje beiživotno, svaku veće stavljam viklere na glavu kako bi dobila na vollumenu.... bez sjaja je šta god stavila na nju....privuklo me je ovo brazilsko feniranje.... koje bi voljela isprobati....da vidim imali i za moju kosu
…prikaži još! spasa....da oživi....postane sjajna i lepršava kao na reklamama za šampone....jer o takvoj kosi mogu samo sanjati....nadam se da će te me obradovati i da ću to doživjeti.....hvala....
Kad sam tek čula za brazilsko feniranje mislila sam da je to poprilično agresivan tretman kose, zbilja me iznenadila ćinjenica da je riječ o tretmanu proteinom! Wow! tretiranje proteinom + savršen izgled kose zvuči kao prava dobitna kombinacija! Prava revolucija
…prikaži još!ja u tretiranju kose!
Ovo mi zvuči odličnooooo!!!! Obožavam svoju kosu kad je ispeglana. Ne radim to često iz jednostavnog razloga što uz posao, djecu, kuću ne stignem. Ideja da u svakom trenutku imam ispeglanu kosu zaista zvuči genijalno!
Moja kosa je super...al imam prijateljicu koja bi bila čisti izazov za ovaj tretman...ako ukrote njezine suhe kovrče, onda će definitivno opravdati ovaj članak :) pošto se na ovakve stvari u principu ne prijavljuju oni kojima je to stvarno potrebno,
…prikaži još! ja se nadam da ću razveseliti jednu osobu koja to zaslužuje :)
Ajme zdrava kravo, ovo je definitivno spas za mene :) Moja kovrcava kosa bi se napokon preporodila, dobila sjaj i podatnost. Vec dugo muku mucim sa njom, jako je suha, divlja i svaka vlas je na svojoj strani. Ispeglat se
…prikaži još!e sama ne mogu , probala sam vec milijun puta, ali uzalud jer sve na kraju zavrsi tako da mi je pola glave kovrcavo a pola rascupano. Stvarno je potrebno puno muke i nauke da bi se moja kosa ispeglala, a uz studenske obaveze i poslic koji radim sa strane toliko malo dzeparca ostane na kraju da si nisam u mogcnosti priustiti peglanje kose svako malo. Ali kada se to "zalomi", nitko sretniji od mene. Cijela sam si hepi, napokon imam podatnu i UKROCENU kosu koja ne leti na sve strane. Komentari su uvijek pozitivni, ali moja sreca traje samo par dana dok se kosa ne zamasti :( i onda opet borbe sa neukrotivom grivom.
Zdrava kravice MOLIM TE usreci me i podari mi zdravu, lijepu, podatnu i ravnu kosu.
Hvala i velika pusa <3
pošto nikad doma sama ne feniram kosu,suši se prirodno,dosta je kovrčava i to je naglašenije od kad sam rodila..dugačka je,ima je jako puno,gusta je....e baš zato mislim da bi mi ovo bilo idealno....duže vrijeme ravna kosa,uredna....:))))
Draga zdrava kravice, imam kovrčavu kosu, jako suhu, i djelomično oštećenu od previše peglanja jer volim imati lijepu i urednu frizuru, a čini mi se da s ravnom kosom to i postižem. Lakša je za održavati, svaka dlaka je na
…prikaži još! na mjestu i sve je puno jednostavnije:))Ali u zadnje vrijeme jednostavno ne stignem uz troje malih klinaca i posao....Nisam sada u mogućnosti odvojiti toliko novaca za taj tretman.. voljela bih kada me klinci ujutro ne bi zvali....čupava, čupava....Kosu zato vežem stalno u rep, i čini mi se da bi mi i bez gumice stajala u repu!!Eto, zato mislim da sam uistinu zaslužila ovaj tretman i bila bih vam od srca zahvalna kao i moja djeca!
pozdrav;)
Bok ! Ja si oduvijek peglam kosu, mislim još u doba srednje škole, redovito idem kod frizera na peglanje jer moja kosa nije nit kovrčava nit ravna, nešto užasno između.. kad ne stignem ići kod frizera stavljam rep...pa sve zajedno
…prikaži još!edno izgleda veoma očajno...
:-) pozdrav !!!
Kad bi mi netko sada za dobro jutro rekao da me jednim tretmanom na četiri mjeseca riješava problema sa mojom nedefiniranom i nekategoriziranom vrstom kose rekla bi mu - lažeš. Zadnjih pet godina svog života imam identičnu dužinu kose iz
…prikaži još! razloga što taman onoliko koliko naraste, jednako toliko se i uništi peglanjem. Samo ... što sam prije imala vremena odvojiti svaka tri dana sat i pol i iznova se peglati i popeglavati, a sada kad radim - nemam tako da opet svakodnevno imam istu frizuru - pundžu !! :) Jer drugo i ne mogu napraviti. Niti sam ravna, niti sam frčkava. Rekla bih, grmovita. ... ali zato sam si prekrasna kad iziđem iz frizerskog salona bez obzira što zadnjih mjesec dana imam upalu žljezde slinovnice i izgledam kao bumbar. Ako popeglam kosu i stavim ju na odgovarajuću stranu, ne vidi se toliko. ;) Ili se tješim. :) :) Dobru jutro svima! I frčkavima i ravnima, pogotovo nedefiniranima. Njih ipak najviše razumijem. :)
Moja lijepa duga kosa, treba malo promjene, a brazilsko feniranje bi bilo puni pogodak!!! Kosa mi je dosta suha, vrhovi stalno pucaju i više neznam što joj napraviti da bi izgledala kako treba!!! Svi se dive mojoj kosi i njenim
…prikaži još!m laganim kovrčama no ja bi malo promjene! Da bude duga glatka i sjajna, jer rijetko kad postignem da bude takva, ma zapravo nikad!!! Treba joj pod hitno ŽIVOSTI!!! Vrišti od muke na sve strane!
evo nabrzaka, bez duljenja i drame... bojanje i peglanje kose je uzasna stvar! pogotovo ako imate jako dugu kosu kao ja... peglala sam se zadnjih 5 godina i "potrosila" 3 pegle, kad sam odlucila stati tome na kraj i pocet
…prikaži još! se fenirat... puno bolji nacin za izravnat moju valovitu kosu, ali je zato dugotrajan i kompliciran... srecom imam jako suhu kosu, pa tu torturu prolazim samo 2 puta tjedno... :) eh sad, posto sam postala ekspert u feniranju a istovremeno vam ne vjerujem da brazilci bolje feniraju kosu od mene, zelim to probat! ;) zapravo, ja se kladim da ja mogu bolje isfenirat svoju grivicu... a vi, ako ne prihvatite izazov feniranja, nikada necete znati ko je pobjednik! :)
P.S. evo jedna kompilacija slika otprilike prije 3 godine kad mi je kosa bila vise-manje zdrava i dosta kraća nego sada...
prva slika - isfenirana/ispeglana kosa a ostale dvije - ... znate vec i sami... :S
http://i78.photobucket.com/albums/j84/Monster-girl/kosa-1.jpg
Već dugo pratim članke u vezi brazilskog feniranja, kod nas u HR to je tek nedugo započelo. Slike nakon tretiranja kreatinom su dojmljive. Bila bih zahvalna kad bi me netko uzeo kao model. Imam dugu plavu kosu, svaki dan je
…prikaži još! feniram da bude "ukroćena". Budući da se ujutro žurim na posao svaka minuta mi je važna, a brazilsko feniranje uveliko bi mi olakšalo održavanje kose.
Mislim ovo je stvarno PREDOBRO, ali su ovakve predobre stvari uvijek skupe :( Pogotovo nama studentima koji se hranimo po menzama i nemamo vremena za brinut se o kosi. Yeeesss, jednog dana kad ću radit ću si ovo priuštit,definitivno.
Tretman brazilskog feniranja za ravnanje i regeneraciju suhe i oštećene kose u studiju za profesionalnu njegu kose Diva stil, osvojile su komentatorice pod korisničkim imenima zirafa 888 i lole!
U čemu je tajna brazilskog feniranja?
Komentari 67
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.