Komentari 59

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lila17
    Sok od rajčica sa dodatkom češnjaka i prokuhanim koprivama i vlascom i origanom, malo soli, papra i maslinovog ulja, vitaminska bomba
    Medicandy
    Ja se javljam za sjeckalicu jer sokovnik imam a nekome zasigurno više treba :) Moj recept za detoksikaciju su kure zelenih sokova, po mjesec dana a kombiniram 3 jačine po kurama: prvi najblaži (zelena salata, celer, krastavci i blitva), drugi …prikaži još!
  • Default avatar -
    matejahranjec
    čaša mlake vode i pola limuna na tašte a zatim; moj omiljeni smoothie :) radim ga svako jutro šalica mlijeka-2,8% mm, 2 žlice zobenih pahuljica to zajedno prokuham da zobene pahuljice omekšaju i da se udvostruče, tada dodajem 1 jabuku …prikaži još!
  • Default avatar -
    dandyc
    Moja baka bi rekla kruha i vode tjedan dana ali nažalost to bi možda očistilo organizam ali bi vjerojatno i oslabilo jel to nije dovoljno. Mislim da je najbolje voće u svim oblicima i jutro početi sa čašom mlake vode …prikaži još!
  • Default avatar -
    perita
    Meni definitivno najbolji recept za detoksikaciju glasi: 3 dl soka od mrkve 1,5 dl soka od krastavaca 1,5 dl soka od paradajza sok od 50 g kopra zajedno s peteljkom To pripremim tako da u sokovniku svježe iscjdim navedene biljke …prikaži još!
  • Default avatar -
    subota
    uh, ne znam što napisati da bi se moj komentar izdvojio od ostalih..zapravo, ne znam što da napišem da vam dočaram how badly zelim sokovnik (ili sjeckalicu). boutenko je na polici..samo mi još fali sokovnik. makrobiotičar/vegetarijanac sam tako da su …prikaži još!
    Josipa_K
    Moj najdraži recept za detoksikaciju je vrlo jednostavan i vrlo djelotvoran:svježe pripremljen sok od grejpa, ananasa, limuna ili naranče!
  • Default avatar -
    teica89
    najbolji doručak, a može poslužiti i u vrijeme detoksikacije:) Ja pomiješam 1/2 šalice zobenih pahuljica, žlicu lanenih sjemenki, 2 dl niskomasnog mlijeka( bolje bi bilo da je sojino, ali može i obično) ili niskomasni jogurt i 1/2 šalice bobičastog voća(može …prikaži još!
  • Default avatar -
    tajabs
    Moj recept za detoksikaciju je zapravo moj stil života, nešto što za sebe i svoje zdravlje činim svaki dan, i to ovako: - svako jutro, odmah nakon ustajanja, popijem čašu tople vode u koju dodam sok od pola limuna, - …prikaži još!
  • Default avatar -
    malo
    Zar stvarno?! To sam ja osvojila nagradu ?! :))
  • Default avatar -
    snjeska83
    najvise volim kombinirat jabuku, ciklu, limun i narancu, jabuka kao temelj, citrusi puni vitamina i cikla kao fini dodatak
  • Default avatar -
    meshtar
    Sok od 12 limuna pomiješam sa 200 g sitno naribanog bijelog lika. Dobivena smjesa stavi se u staklenku, zatvori gazom i, blago pokloljena tanjurićem koji se stavlja preko gaze, stoji 3 dana. Uzima se jedna čajna žlica napitka razrijeđena u …prikaži još!
  • Default avatar -
    vamatija
    Mrkva, cikla, jabuka i limun je moja najdraža vitaminska bomba. A mrkva, celer i grejp osvježavajuće piće. :)
  • Default avatar -
    modus123
    tri dana za redom piti svježe isjeđeni sok iz sokovnika sezonskih voćki i puno vode s limunom bez šećera piti
    Zdrava__Krava
    Do petka 6. svibnja kao komentar na članak ostavi svoj najdraži recept za proljetnu detoksikaciju i sudjeluj u natječaju u kojem autorima dva najbolja recepta Gorenje daruje sokovnik JC800A ili sjeckalicu S400QB!
  • Default avatar -
    kpavli
    moj najdraži sok je od mrkve, jabuke i đumbira :))
  • Default avatar -
    danchie
    Ima toliko dobrih recepata za detox organizma ali na žalost u današnje vrijeme kada pazimo na svaku kunu neke od ponuđenih recepata odnosno namirnice u njima nisu nam dostupni ili su neke druge stvari bitnije za kupnju. Meni najbolji recept …prikaži još!
  • Default avatar -
    malo
    MOJ "JEDAN DAN PROLJETNOG ČIŠĆENJA" Kad ustanem popijem čašu tople vode u koju sam ocijedila pola limuna. Za doručak napravim frape od bobičastog voća i rižinog mlijeka. Za užinu popijem sok od mrkve i cikle, pojedem slatu napravljenu od sirovog …prikaži još!
  • Default avatar -
    snje28
    Moj recept za proljetno čišćenje organizma zove se Gladne oči,a priprema se ovako: na tržnici kupim ono voće i povrće koje me taj dan najviše privuče svojim izgledom i bojom donesem ga doma,operem,usitnim,propustim kroz sokovnik i svježe ispijem! Često tokom …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.