Komentari 59

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    jasje
    Moj idealni i vrlo jednostavan recept za čišćenje organizma je jabuka + mrkva + naranča + listić peršina.
  • Default avatar -
    Tenush
    Kad bih imala novaca za sokovnik onda bi se detoksirala sa divnim sokovima od cikle i mrkve i naranče i grejpa, kupusa i zelenjave na koje pasem oči na dolcu svaki dan, i ubirem novčićima. Da živim na selu skupljala …prikaži još!
  • Default avatar -
    SILVACC
    Sik od limuna i crvenog grejpa sa malo vode je odličan za čišćenje,a čim mi dođe zelena salata,mrkva,rotkvica na vrt to je lijek za tijelo.Super je i juha od mladih kopriva,domaća mlaćenica,čaj od kamilice koju sami uberemo,te puno šetnje po …prikaži još!
    zelenooka_22
    Prije tretmana čišćenja trebali bi smanjiti unose krute hrane kako bi se naš probavni sustav rasteretio. Za doručak možemo konzumirati ugljikohidrate, voće i mahunarke, tijekom poslijepodneva i večeri proteinsku hranu, a povrće možemo jesti tijekom cijelog dana. Treba izbjegavati dodatno …prikaži još!
    DebelaSeka
    Vrlo jednostavno i uvijek funkcionira: H20 :D Proljetno čišćenje uz vodu! ;) Bez previše filozofije!
  • Default avatar -
    djurdjicavk
    Svatko ima svoj način čišćenja organizma ali najbitnije od svega da se on pošteno odradi tjedan ili ako preko vikenda ali se treba pridržavati plana čišćenja. Zahvaljujući googl-u pronašla sam nekoliko stranica sa receptima koji su odobreni od zdravstvenih djelatnika. …prikaži još!
    balalayka
    Najbolja detoksikacija organizma počinje proljetnim čišćenjem prostora u kojem boravimo, emocija koje nas opterećuju i naravno, korisnim fizičkim aktivnostima kao što je proljetna sadnja vlastitog povrtnjaka:) Što se tiče hrane, ja se držim starog, narodnog, od moje bake usvojenog protokola: …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mrwa13
    meni je najdraža juha od brokule, koju pravim na slijedeći način: na malo ulja popržim luk, dodam malo brašna, na to se sipa voda, ja obično stavim oko 2 litre na cijelu brokulu. Dodam brokulu (samo mekane stabljike i šumicu), …prikaži još!
  • Default avatar -
    vaga10
    Moja proljetna detoksikacija započinje prvenstveno šetnjama po prirodi i ubiranjem samoniklih biljaka (maslačak, šparoge, koprive, divlji luk, bazga). Uglavnom - vikend – berba zadovoljava tjedne potrebe. Nakon takvih šetnji krv počinje laganije kolati žilama. Stres života u gradu bar se …prikaži još!
    zelenooka_22
    Fitness salata Sastojci: 500 g brokule, 200 g karfiola, 2 crvene paprike, 300 g mrkve, 100 g crnih maslina, 1 žlica balzamičnog octa, 2 žlice maslinovog ulja, 1 žlica soka od limuna, sol Priprema: Mrkvu očistite, operite i narežite na …prikaži još!
  • Default avatar -
    brokula0709
    Moj najdraži recepr je naranča,limun i grejp.Obično od ove kombinacije pravim sok i to na sljedeći način: Dva grejpa,2 naranče i 1 limun nasjeckam na sitne komadiće(ukljućujući i koru) te stavim u otprilike 2L vode kuhati.Nakon nekih pola sata smjesa …prikaži još!
  • Default avatar -
    davory
    Kremasta juha od muškatne bundeve Sastojci: - 1 i pol šalica muškatne bundeve, oguljene i narezane na kockice - 2 narezane stabljike celera - 1 žlica crvenog ili slatkog luka, narezanog na kockice - pola šalice žutih tikvicaa, narezanih na …prikaži još!
    Renifil
    Svoju detoksikaciju koristim već neko vrijeme i nazivam je detoksikacija snova.Koristim 2 jabuke zlatni delišes,1 kriška limuna s korom,1 kriška svježeg krastavca,1 stabljika celera,1 komadić svježeg đumbir i led.Jabuka i krastavac imaju čudesan učinak na pročišćavanje organizma, pospješuju hidrataciju organizma …prikaži još!
  • Default avatar -
    dandy
    Davno sam otkrila ovaj recept na netu i držim se njega za čiščenje mog organizma: 3 dcl soka od mrkve 1 i po dcl soka od krastavaca 1 i po dcl soka od rajcice 50 grama soka od kopra sa …prikaži još!
  • Default avatar -
    vrijedna
    Tri puta u tjednu napravim sviježi sok od:jabuke,crvenog grejpa,1/2 stabljike celera,komadića đumbira,1/2 režnja češnjaka i ananasa.U sok dodam žličicu javorovog sirupa. Općenito bez obzira na godišnje za sebe i obitelj koristim kiseli kupus,artičoke(kada god su dostupne) cjelovite žitarice,integralnu tjesteninu,mahurarke od …prikaži još!
  • Default avatar -
    littlemisssunshine
    najbolji slatki smoothie ikad: 1 banana, 2 kriške lubenice, 5-6 jagoda, sve izmiksano štapnim mikserom :) kiseli sok za detox: 2 jabuke, 2-3 kriške krastavca, komadić đumbira, kriška limuna s korom, stabljika celera. budući da nemam sokovnik sve uprljam dok …prikaži još!
  • Default avatar -
    zoha
    DNEVNI MENI ZA DETOKSIKACIJU: ZAJUTRAK: - Jedna šalica zobenih pahuljica sa žlicom lanenog sjemena - 2 dl obranog mlijeka ili jogurta - zeleni čaj - kruška DORUČAK: - Grejp RUČAK: - Juha od povrća ( mrkva, grašak, krumpir, luk, režanj …prikaži još!
    tina1308
    Mnogo je zdravih i dobrih recepata sa raznim voćem i povrćem koje nam daje Majka Priroda. Svatko osobno će izabrati one sastojke koje nam najbolje odgovaraju i ovisno o kojem se godišnjem doba radi, no meni dva osobno najdraža - …prikaži još!
  • Default avatar -
    Shema
    Jednostavno, proljeće je i na našem vrtu zazelenjela se salata. Klinci i mi je obožavamo i jedemo svaki dan. Uz zelenu salatu jede se puno kupusa što svježeg, što kuhanog. Dan ne prođe ni bez mrkve u kojoj se klinci …prikaži još!
  • Default avatar -
    renchy81
    Kako dom u kojem živimo sa prvim zrakama sunca treba proljetno čišćenje tako i naše tijelo treba jednu pravu detoksikaciju. Često spajam ugodno s korisnim pa tako odlazak u prirodu i šumu iskoristim za branje medvjeđeg luka. Vjerujem da mnogi …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.