Komentari 59

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    kpavli
    moj najdraži sok je od mrkve, jabuke i đumbira :))
  • Default avatar -
    vamatija
    Mrkva, cikla, jabuka i limun je moja najdraža vitaminska bomba. A mrkva, celer i grejp osvježavajuće piće. :)
    lila17
    Sok od rajčica sa dodatkom češnjaka i prokuhanim koprivama i vlascom i origanom, malo soli, papra i maslinovog ulja, vitaminska bomba
    gogz
    najviše volim kombinirati naranču, limun i kivi
  • Default avatar -
    Ivana3
    Svako jutro natašte popijem svježe iscijeđeni crveni grejp. Odmah skuham zeleni čaj na litri vode kojeg ohladim i pijem kroz cijeli dan, a navečer popijem nezaslađenu limunadu s malo cimeta...
  • Default avatar -
    snjeska83
    najvise volim kombinirat jabuku, ciklu, limun i narancu, jabuka kao temelj, citrusi puni vitamina i cikla kao fini dodatak
  • Default avatar -
    brokula0709
    Moj najdraži recepr je naranča,limun i grejp.Obično od ove kombinacije pravim sok i to na sljedeći način: Dva grejpa,2 naranče i 1 limun nasjeckam na sitne komadiće(ukljućujući i koru) te stavim u otprilike 2L vode kuhati.Nakon nekih pola sata smjesa …prikaži još!
  • Default avatar -
    perita
    Meni definitivno najbolji recept za detoksikaciju glasi: 3 dl soka od mrkve 1,5 dl soka od krastavaca 1,5 dl soka od paradajza sok od 50 g kopra zajedno s peteljkom To pripremim tako da u sokovniku svježe iscjdim navedene biljke …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mrwa13
    meni je najdraža juha od brokule, koju pravim na slijedeći način: na malo ulja popržim luk, dodam malo brašna, na to se sipa voda, ja obično stavim oko 2 litre na cijelu brokulu. Dodam brokulu (samo mekane stabljike i šumicu), …prikaži još!
  • Default avatar -
    modus123
    tri dana za redom piti svježe isjeđeni sok iz sokovnika sezonskih voćki i puno vode s limunom bez šećera piti
    Chamavka
    moj recept za proljetno čišćenje organizma-juha "zelena bomba" juha se kuha bez dodataka ikakvih ulja,vrhnja za kuhanje ili sličnog,samo svježe zdravo povrće. Dakle za juhu su potrebni sljedeći sastojci: 3 mala krumpira,jedna manja glavica cvjetače,manja glavica brokule,2 manje mrkve,1 korijen …prikaži još!
    DebelaSeka
    Vrlo jednostavno i uvijek funkcionira: H20 :D Proljetno čišćenje uz vodu! ;) Bez previše filozofije!
    Zdrava__Krava
    Do petka 6. svibnja kao komentar na članak ostavi svoj najdraži recept za proljetnu detoksikaciju i sudjeluj u natječaju u kojem autorima dva najbolja recepta Gorenje daruje sokovnik JC800A ili sjeckalicu S400QB!
    Medicandy
    Ja se javljam za sjeckalicu jer sokovnik imam a nekome zasigurno više treba :) Moj recept za detoksikaciju su kure zelenih sokova, po mjesec dana a kombiniram 3 jačine po kurama: prvi najblaži (zelena salata, celer, krastavci i blitva), drugi …prikaži još!
  • Default avatar -
    littlemisssunshine
    najbolji slatki smoothie ikad: 1 banana, 2 kriške lubenice, 5-6 jagoda, sve izmiksano štapnim mikserom :) kiseli sok za detox: 2 jabuke, 2-3 kriške krastavca, komadić đumbira, kriška limuna s korom, stabljika celera. budući da nemam sokovnik sve uprljam dok …prikaži još!
  • Default avatar -
    matejahranjec
    čaša mlake vode i pola limuna na tašte a zatim; moj omiljeni smoothie :) radim ga svako jutro šalica mlijeka-2,8% mm, 2 žlice zobenih pahuljica to zajedno prokuham da zobene pahuljice omekšaju i da se udvostruče, tada dodajem 1 jabuku …prikaži još!
  • Default avatar -
    Shema
    Jednostavno, proljeće je i na našem vrtu zazelenjela se salata. Klinci i mi je obožavamo i jedemo svaki dan. Uz zelenu salatu jede se puno kupusa što svježeg, što kuhanog. Dan ne prođe ni bez mrkve u kojoj se klinci …prikaži još!
  • Default avatar -
    teica89
    najbolji doručak, a može poslužiti i u vrijeme detoksikacije:) Ja pomiješam 1/2 šalice zobenih pahuljica, žlicu lanenih sjemenki, 2 dl niskomasnog mlijeka( bolje bi bilo da je sojino, ali može i obično) ili niskomasni jogurt i 1/2 šalice bobičastog voća(može …prikaži još!
  • Default avatar -
    SILVACC
    Sik od limuna i crvenog grejpa sa malo vode je odličan za čišćenje,a čim mi dođe zelena salata,mrkva,rotkvica na vrt to je lijek za tijelo.Super je i juha od mladih kopriva,domaća mlaćenica,čaj od kamilice koju sami uberemo,te puno šetnje po …prikaži još!
  • Default avatar -
    modus123
    idealna detoksikacija organizma je tijekom tri dana piti iz sokovnika svježe isjeđene sezonske voćke i puno vode s limunom bez šećera, a nakon toga normalno jesti s pet obroka dnevno voća i povrća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.