Komentari 71

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    svijetlanah88
    sve naj bolje cipel su nešto naj bolje što postoji i meni bi trebale takve jedne imam problem sa nogom več jako dugo
  • Default avatar -
    stanli
    Nekad sam bila prava dama, i hodala u štiklama svakog dana. Onda su došli problemi s kičmom i pronaći obuću pravu, Kad dođem u dućan, samo se hvatam za glavu. Malo zbog cijene, a puno zbog modela, iz dućana obuće …prikaži još!
  • Default avatar -
    ztpromatrac
    Takvih što izgledaju kao zmazane i zdrapane imam nekoliko pari.Jedan par novih bi baš dobro došao da upotpuni kolekciju! ;)
    Spiral
    Ova cipela je kao čarapa s potplatom... mora da je udobna, a štiti... već sanjarim kako moje noge uživaju u utrci sa starim konjima koji jurcaju po pješčanim plažama lijepe naše... sanjarim kako moja noga kroz taj debeli potplat ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    micuga
    Idealna sam osoba za Sanuk. Nikad nisam popustila ni jednom dizajneru ni kreatoru i svoje prstiće stisnula u štikle. Odlučno sam odbijala hodati na prsima dok mi oči ne ispadnu kako bi se zamnom okrenuo neki "zasebemislidajeclooney" i to bez …prikaži još!
  • Default avatar -
    silvamraz
    Već dugo nisam vidjela nešto toliko ležerno da vuće na espadrile, a toliko cool.Voljela bih ih imati jel vidim da su lagane,noga se ne znoji u njima, a i za nas visoke cure praktične su jel nemaju petu a to …prikaži još!
  • Default avatar -
    Monikak
    Prije svega kod odabira cipela kriterij su mi udobnost,materjal od kojeg su rađene ,tek onda izgled.Ove surferse cipele izgledaju ko stvorene za nas sa širom nogom.Nikad ne kupujem cipele preko neta jer sam uvijek u strahu da će mi biti …prikaži još!
  • Default avatar -
    Loon
    bokeeeec ljudexiiii... zelim zelim , zelim , zabavu , a koliko vidim zabava je sanuuuuuk...tako da sto reci zabavan jesam sam po sebi mozda ovima s kojima nikada nisam pricao i nisam nesto zabavan , jer sam zabavan na jeziku …prikaži još!
  • Default avatar -
    baleta
    Kada bih obula Sanuk osjećala bih se odmah bolje jer bi zamislila da sam na jedrenju, vjetar fijuče kroz kosu, jedrim, plavo nebo, sunce, ljubav - gdje ćeš bolje!!!!
  • Default avatar -
    tomicabc
    Imam visko čelo.Zapravo čelo je počelo sve više i više ulazit u moju nekad bujnu kosu.Pitate se kakve veze ima moja ćelavost sa ovim super cool sanuk cipelama?Hm!.Neki bi rekli da ulazim u krizu srednjih godina pa bi ove cipele …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivanasz
    Bas ja bih zeljela nositi surferske cipele Sanuk jer sam trenutacno bez auta. A to znaci da puno hodam, ujedno imam i problema s bolnim stopalima, a vase cipelice izgledaju udobno i precool ! Uostalom, ovo bi mi bila jedinstvena …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.