Komentari 71

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    dadoitea
    Dragi moji, ja jako želim ove cipele. Zašto?. Priznajem da sam kao mimozica, stalno sam kilava i kukam. Pošto imam 70 godina svjesna sam da je to "zub vrremena", ali mislim da sam malo dosadila djeci s tim svojim kukanjima. …prikaži još!
    mmiss
    Životna želja mi je postati slavna surferica i osvajati najviše valove.. S ovim šuzicama bih bila mali korak bliže svojim snovima.. Pozdrav Kravice :)
  • Default avatar -
    baleta
    Dragi moji dajte meni cipele jer imam tak lepe nogice koje već znam super pristaju u cipelice Sanukkkkkkkkkkkkkkk!!!!!! Please, please
  • Default avatar -
    LEONA8
    Kad već nisam prava ambasadorica,mogla bih biti ambasadorica sanukica,glavno da sam ambasadorica.Inače volim tako udobnu obuću,u štiklama se baš nekako ne pronalazim,ja sam više sportski tip.Napravima par koraka,i odmah dobijem žulj.Sa sanukicama sigurno neću imati žuljeve,hodat ću lako kao gazela.
  • Default avatar -
    Acitak
    Kad već ne možemo surfati, možemo imati taj osjećaj na nogama!!!
  • Default avatar -
    lindora
    Nikad nisam surfala na velikom otvoreno moru jer se bojim i zato i nikada neću.Ali zato svakodnevno surfam na netu .Sanuk cipele će me odvesti do surferskih destinacija dok budem surfala netom jer će mi u njima biti udobno,a ideje …prikaži još!
  • Default avatar -
    nemrak
    Moj suprug ostao je bez teksta vidjevši ove cipele. Kaže on meni molim te napiši nešto da ih dobijem. I evo između kuhanja i pranja rublja pišem ovu poruku, a on je uzeo dasku za peglanje i surfa na njoj.
  • Default avatar -
    bubaka
    Anthonya Kiedsa obožavam....:) Al nema tog Anthonya Kiedsa na svijetu koji bi mogao u tim cipelama izgledat bolje od mog " Anthonya Kiedsa " :))))
  • Default avatar -
    malapcelamaja
    Nisam mislila igrati ovu nagradnu igru jer cipele nisu moj stil, vise volim nesto elegantnije, ali me muz tlaci da odigram da su mu vece sanse da dobije. Zagrijao se za model Donny pa uzmite u obzir komentar pod nickom bumbaloo. Hvala!
  • Default avatar -
    jopa09
    Čim sam ugledala sliku ovih sanukica, pogotovo Vagabond izgledalo mi je kao da već vidim svoga mužića u njima. On je upravo zaljubljenik u udobnost, a meni se sviđa i taj mladenački štih. Ovakvim poklonom bili bi oduševljeni oboje, ja …prikaži još!
  • Default avatar -
    franky192176
    Uvijek sam odbijao modne naputke, te nisam robovao trendi i klasičnom izričaju odijevanja i obuvanja. Rijetkost je bilo, kroz sve te godine, naći nešto nalik Sanuku. Eksperimentiranje sa materijalima i dizajnom kod proizvođača nisam, uvijek, razumijevao. Teško je bilo naići …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.