Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nekad sam bila prava dama, i hodala u štiklama svakog dana. Onda su došli problemi s kičmom i pronaći obuću pravu, Kad dođem u dućan, samo se hvatam za glavu. Malo zbog cijene, a puno zbog modela, iz dućana obuće
…prikaži još!a obuće izađem neispunjenih želja.
Sanuk surferske cipele pomogle su meni,
zato ih preporučujem svakoj ženi,
za šetnju, posao ili neku drugu zgodu
ne brinite, svi će znati da pratite modu.
Ova cipela je kao čarapa s potplatom... mora da je udobna, a štiti... već sanjarim kako moje noge uživaju u utrci sa starim konjima koji jurcaju po pješčanim plažama lijepe naše... sanjarim kako moja noga kroz taj debeli potplat ne
…prikaži još! osjeća skureni ljetni asfalt, a niti hladan jesenski... a tek koža mojeg stopala, zaboravlja žuljeve svih onih kožnih zubiju koje se keze i trljaju po njoj - od onih zlih ostalih cipela... a i krava je sretna, jer ova cipela je njena prijateljica - jer nisu morali upotrijebiti kožu njenih sestara i braće... ma, ovo je prava cipela za jednu eko-vegetarijanku, kao što sam ja!!
I već sanjarim kako poštar zvoni na moja vrata (a možda i tri puta pozvoni...) i uručuje mi poseban paket, sigurno zamotan u kutiju od recikliranog kartona, a u njoj Sanuk, Kitty, samo što ne zaprede, kao sanak iz mojih maštarija... i ja doživljavam ekstazu... i bez poštarove intervencije!
Idealna sam osoba za Sanuk. Nikad nisam popustila ni jednom dizajneru ni kreatoru i svoje prstiće stisnula u štikle. Odlučno sam odbijala hodati na prsima dok mi oči ne ispadnu kako bi se zamnom okrenuo neki "zasebemislidajeclooney" i to bez
…prikaži još! kompromisa. U brak sam ušetala u tenesicama i mislim da bih još jedino Sanuk cipelama mogla šokirati okolinu, a to obožavam. :)
Već dugo nisam vidjela nešto toliko ležerno da vuće na espadrile, a toliko cool.Voljela bih ih imati jel vidim da su lagane,noga se ne znoji u njima, a i za nas visoke cure praktične su jel nemaju petu a to
…prikaži još! je danas rijetkost.Vidim da su boje neutralne što znači da idu u svim kombinacijamaa imaju prednji dio u obliku slova U što je poželjno jel imam široki ris pa konačno neču zgnječiti stopalo, što je uspjeh .Nositi ću ih sa uživanjem jel konačno će moja noga lebditi u onome što joj kupim i stavim na nju.
Prije svega kod odabira cipela kriterij su mi udobnost,materjal od kojeg su rađene ,tek onda izgled.Ove surferse cipele izgledaju ko stvorene za nas sa širom nogom.Nikad ne kupujem cipele preko neta jer sam uvijek u strahu da će mi biti
…prikaži još! preuske..kod ovih cipela tog straha nema.Veliki plus za osvještenost i izradu od recikliranog materjala . Idealno odgovaraju mom stilu (sportska elegancija),a i mom karaketeru vesele, vedre i znatiželjne osobe s pozitivnim pogledom na budućnost. Rekla bi da su to cipele sa stavom,koji se poklapa s mojom životnom filozofijom,pa zato ih baš ja trebam dobiti.
bokeeeec ljudexiiii... zelim zelim , zelim , zabavu , a koliko vidim zabava je sanuuuuuk...tako da sto reci zabavan jesam sam po sebi mozda ovima s kojima nikada nisam pricao i nisam nesto zabavan , jer sam zabavan na jeziku
…prikaži još!u a ovako kad bi imao cipelicke vase bi se odamah znalo da sam zabavan do iberaaaa i bez da zalajem haha...tako da bas bas bas mi se svidju cak ih i probah prije nekih mjesec dva , ali mi bile maleee tj nije bilo mog broja...super su lagane,ful udobne , jer je tak glomazan model za mojih 197cm ko stvorene , a i materijal je full prozracan sto je za moje nogare prijeko potrebno , jer stojim na jobu kao prava zdrava krava satimaaaaaaa ups bik ups ha::upS tnxxxxx::)
Srdačan pozdrav
Domagoj
Kada bih obula Sanuk osjećala bih se odmah bolje jer bi zamislila da sam na jedrenju, vjetar fijuče kroz kosu, jedrim, plavo nebo, sunce, ljubav - gdje ćeš bolje!!!!
Imam visko čelo.Zapravo čelo je počelo sve više i više ulazit u moju nekad bujnu kosu.Pitate se kakve veze ima moja ćelavost sa ovim super cool sanuk cipelama?Hm!.Neki bi rekli da ulazim u krizu srednjih godina pa bi ove cipele
…prikaži još! super došle kao lijek za moje ''visoko čelo''.Svi bi gledali u moje noge i divili se cipelama pa bi moje čelo bilo skroz nezanimljivo.
Bas ja bih zeljela nositi surferske cipele Sanuk jer sam trenutacno bez auta. A to znaci da puno hodam, ujedno imam i problema s bolnim stopalima, a vase cipelice izgledaju udobno i precool ! Uostalom, ovo bi mi bila jedinstvena
…prikaži još! prilika da Halle Berry i ja imamo nesto zajednicko! Draga Zdrava Kravo, bila bih ti jako zahvalna da mi to omogucis i ujedno rijesis ovih bolova u petama! Hvala jos jednom :)
Surferske cipele Sanuk!
Komentari 71
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.