Komentari 71

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    amajlija
    Ako bih ih dobila, poklonila bih ih mužu jer su brate dragi odlične :))
  • Default avatar -
    zmajica7
    bilo bi super da osvojim ovaj dar, jer očito postoje osobe koje uopće ne dobivaju, a neki dobivaju i previše...
  • Default avatar -
    MIMA78
    Ove Sanukice su ono što meni treba, Da budem sretna i vesela do neba! Jer moje noge su velikog broja, I svaka trgovkinja prolije hrpu znoja. Jer naći moj broj, a da je pravi, Rijetko tko može i to je …prikaži još!
  • Default avatar -
    pakelja
    Bila jednom jedna djevojka koje su jako boljele nogezato sto je puno radila,jednoga dana setala je livadom i upoznala Zdravu Kravu. Ispricala je Zdravoj kravi svoju pricu o bolnim nogama ,a Zdrava Krava joj je odmah za poklon dala cipele …prikaži još!
  • Default avatar -
    bucocar
    Ja sam mali ali vrijedan, svi mi kažu da se kao pingvin gegam.Meni se nikuda ne žuri i ja polako na posao jurim.Slavonac sam oko struka,bećar u dušu,visina mi je kratka a cipela slatka. Sanukice gledam ja i pojma nemam …prikaži još!
  • Default avatar -
    tomicabc
    Imam visko čelo.Zapravo čelo je počelo sve više i više ulazit u moju nekad bujnu kosu.Pitate se kakve veze ima moja ćelavost sa ovim super cool sanuk cipelama?Hm!.Neki bi rekli da ulazim u krizu srednjih godina pa bi ove cipele …prikaži još!
  • Default avatar -
    captain
    Ako nosi Brad Pit mogao bi i ja. Ionako nisam još ništa dobio za rođendan, pa unaprijed zahvaljujem Zdravoj kravi na poklonu.
  • Default avatar -
    Monikak
    Prije svega kod odabira cipela kriterij su mi udobnost,materjal od kojeg su rađene ,tek onda izgled.Ove surferse cipele izgledaju ko stvorene za nas sa širom nogom.Nikad ne kupujem cipele preko neta jer sam uvijek u strahu da će mi biti …prikaži još!
    Spiral
    Ova cipela je kao čarapa s potplatom... mora da je udobna, a štiti... već sanjarim kako moje noge uživaju u utrci sa starim konjima koji jurcaju po pješčanim plažama lijepe naše... sanjarim kako moja noga kroz taj debeli potplat ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    bumbaloo
    Zainteresirali ste me pricom o Sanuk cipelama pa sam pogledao kakvi su modeli i najvise mi se svidio Sanuk Donny crne boje. Ove cipele su novost za mene, nisam ih jos nigdje susreo, ali vjerujem da se kod nas dobro …prikaži još!
  • Default avatar -
    bubaka
    Anthonya Kiedsa mi je mrrrrak......:))) Al nema tog Anthonya Kiedsa z
  • Default avatar -
    ludija
    Želim ove cipele i to model SANUK DONNY zelene, zato što iako su muški model izgledaju veselo i šareno :) Ženski modeli su mi naravno mali jer nosim broj 43. Usrećite jednu visoku curu kojoj je jaako teško naći obuću …prikaži još!
  • Default avatar -
    lukarlo
    Kad već ne izgledam kao Halle Berry, poklonite mi jedne Sanukice da barem imamo iste surferice ;-)
  • Default avatar -
    natasa85
    "Kupi ove cipele." "Ma neću, ne sviđaju mi se, uostalom nećeš ih ti ni nositi ni platiti..." Stalna prepirka, hoću modernog dragog, obući i obuti kako treba. A on uvijek gleda neke žnj cipele koje ne bi obuo ni moj …prikaži još!
  • Default avatar -
    pinkwink
    Dok hodam, želim misliti da hodam po oblacima. Zato mi trebaju cipele Sanuk :) Da letim, a ipak hodam!
  • Default avatar -
    lalara
    komentar je jednostavan i jasan,kad poplatim vrtiće,aktivnosti režije i ine potrebe nema "vremena"(novčeka da ja dođem na red ,a cipelice su mi mučo mučo ljepe :)
  • Default avatar -
    Loon
    bokeeeec ljudexiiii... zelim zelim , zelim , zabavu , a koliko vidim zabava je sanuuuuuk...tako da sto reci zabavan jesam sam po sebi mozda ovima s kojima nikada nisam pricao i nisam nesto zabavan , jer sam zabavan na jeziku …prikaži još!
  • Default avatar -
    CHOKOMAS
    Već si dugo želim nešto priuštiti, razveseliti se, a budući da stalno ima važnijih izdataka, čekam neku drugu priliku. I tako već mjesecima. Ovo bi bio divan poklon za rođendan iako je tek za 2 mjeseca.
  • Default avatar -
    stanli
    Nekad sam bila prava dama, i hodala u štiklama svakog dana. Onda su došli problemi s kičmom i pronaći obuću pravu, Kad dođem u dućan, samo se hvatam za glavu. Malo zbog cijene, a puno zbog modela, iz dućana obuće …prikaži još!
  • Default avatar -
    smokvica
    kako su luuuude i stosne moj zakoniti bi ih naaaajjjbolje prezentirao na svojim nogicama :)))....a gdje ih u lijepoj nasoj ima za kupit???
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.