Komentari 71

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    syrenka
    Nije moj ali potpisujem :) Moguće su ove cipele baš ono što mi nedostaje. "Daj curi prave cipele i ona će osvojiti svijet." Marilyn Monroe
  • Default avatar -
    DiBi
    Najiskrenije, meni su cipele ružne i skupe, ali voljela bih se pored svih tih hvala o udobnosti i cool-osti uvjeriti u suprotno... :)
    Shampita
    Zato jer ove cipele poručuju "Nije me briga što misliš o meni dok god se osjećam dobro u vlastitoj koži! Život je lijep! " Eto, zato bi ih voljela osvojiti, jer me asociraju na daljine, put pod noge i prihvaćanje …prikaži još!
  • Default avatar -
    ludija
    Želim ove cipele i to model SANUK DONNY zelene, zato što iako su muški model izgledaju veselo i šareno :) Ženski modeli su mi naravno mali jer nosim broj 43. Usrećite jednu visoku curu kojoj je jaako teško naći obuću …prikaži još!
  • Default avatar -
    MIMA78
    Ove Sanukice su ono što meni treba, Da budem sretna i vesela do neba! Jer moje noge su velikog broja, I svaka trgovkinja prolije hrpu znoja. Jer naći moj broj, a da je pravi, Rijetko tko može i to je …prikaži još!
  • Default avatar -
    bucocar
    Ja sam mali ali vrijedan, svi mi kažu da se kao pingvin gegam.Meni se nikuda ne žuri i ja polako na posao jurim.Slavonac sam oko struka,bećar u dušu,visina mi je kratka a cipela slatka. Sanukice gledam ja i pojma nemam …prikaži još!
  • Default avatar -
    goga80ovan
    Što reći na prvi pogled ove cipele izgledaju grozno, glomazne, zdepaste i nimalo ženstvene. A po drugoj strani jako udobne, kao papuče. Ženski modeli koje imaju u ponudi izgledaju puno primamljivije pogotovo modeli na foru balerinka. U svakom slučaju zanimljive, …prikaži još!
    Cornelia
    Ja nemam surfersku dasku pa bih onda surferske cipele...bilo bi baš lijepo od vas kada bi ih dobila! Hvala! :))
  • Default avatar -
    sierrapahuljica
    Svaki dan klince u vrtić vodim u trenirci,nekad mi i piđama ispada ispod jakne,i po njih idem opet u istom izdanju. Da ,djeca idu u vrtić a mama doma.....nije da spavam,imam posla preko glave s usisavanjem,pranjem,peglanjem,kuhanjem....a djeca su samo 6 …prikaži još!
    Jardasi
    Da dobijem Sanuk, poklonila bi ih tati, čije su noge već dosta prošle: i loših cipela i puno posla koje je odradio na nogama - kao kuhar, pa kućni majstor...Sada ima problema sa venama, tako da smatram da bi mu …prikaži još!
    Fishes
    Majko ruznih li cipela :) Slobono ih dajte nekom drugom.......
    gogz
    Volim "neobičnu" (čitaj, nekonvencionalnu) obuću, a Sanuk mi se čine taaaako udobne (uz cijenu, meni najvažniji razlog za odabir obuće). Što sam starija, sve me više hvata volja za istraživanjem, a kako su lagane i mogu se savijati, odličan su …prikaži još!
  • Default avatar -
    jopa09
    Čim sam ugledala sliku ovih sanukica, pogotovo Vagabond izgledalo mi je kao da već vidim svoga mužića u njima. On je upravo zaljubljenik u udobnost, a meni se sviđa i taj mladenački štih. Ovakvim poklonom bili bi oduševljeni oboje, ja …prikaži još!
  • Default avatar -
    lucija1976
    jednostavno, želim surferske cipele Sanuk za svog mužića <3
  • Default avatar -
    lalara
    komentar je jednostavan i jasan,kad poplatim vrtiće,aktivnosti režije i ine potrebe nema "vremena"(novčeka da ja dođem na red ,a cipelice su mi mučo mučo ljepe :)
  • Default avatar -
    amajlija
    Ako bih ih dobila, poklonila bih ih mužu jer su brate dragi odlične :))
  • Default avatar -
    bubaka
    Anthonya Kiedsa mi je mrrrrak......:))) Al nema tog Anthonya Kiedsa z
  • Default avatar -
    bubaka
    Anthonya Kiedsa obožavam....:) Al nema tog Anthonya Kiedsa na svijetu koji bi mogao u tim cipelama izgledat bolje od mog " Anthonya Kiedsa " :))))
  • Default avatar -
    Tonci4
    Hm, sto reci a da bude originalno, nemam pojma. Vrlo jednostavno, svidjaju mi se i voljela bih ih imati, a ako su tako dobre kao sto kazete dobit cete besplatnu reklamu od mene, hvalit cu vas na sva usta. Pozdrav :))))))
  • Default avatar -
    puli
    za mog muža idealan rođendanski dar bio bi cipela Sanuk par umjetnik je u poslu a i u duši obična cipela izgled mu ruši jako bi ga razveslio ovaj dar i novih cipela par:D
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.