Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zato jer ove cipele poručuju "Nije me briga što misliš o meni dok god se osjećam dobro u vlastitoj koži! Život je lijep! " Eto, zato bi ih voljela osvojiti, jer me asociraju na daljine, put pod noge i prihvaćanje
…prikaži još! života onakav kakav jeste.
Želim ove cipele i to model SANUK DONNY zelene, zato što iako su muški model izgledaju veselo i šareno :) Ženski modeli su mi naravno mali jer nosim broj 43. Usrećite jednu visoku curu kojoj je jaako teško naći obuću
…prikaži još!u po svom ukusu, a ove sanukice su baš to :)
Ove Sanukice su ono što meni treba, Da budem sretna i vesela do neba! Jer moje noge su velikog broja, I svaka trgovkinja prolije hrpu znoja. Jer naći moj broj, a da je pravi, Rijetko tko može i to je
…prikaži još!to je ravno stravi!
Zato pomoć tražim u Zdravoj kravi,
Pomozite nozi mojoj da i ona slavi!
Već se zamišljam u njim dok hodam kroz grad,
Sanukice želim vas jako, jako upravo sad!
Ja sam mali ali vrijedan, svi mi kažu da se kao pingvin gegam.Meni se nikuda ne žuri i ja polako na posao jurim.Slavonac sam oko struka,bećar u dušu,visina mi je kratka a cipela slatka. Sanukice gledam ja i pojma nemam
…prikaži još! što bih s njima.Ali ako preporuka je od Zdrave krave pala, znači da je i za moju nogu pravo i zdravo.Pošaljite i meni par da se kao Pitt i Berry po svom selu kao pjevac ja šeperim.
Što reći na prvi pogled ove cipele izgledaju grozno, glomazne, zdepaste i nimalo ženstvene. A po drugoj strani jako udobne, kao papuče. Ženski modeli koje imaju u ponudi izgledaju puno primamljivije pogotovo modeli na foru balerinka. U svakom slučaju zanimljive,
…prikaži još! drugačije i za noge odlične.
Svaki dan klince u vrtić vodim u trenirci,nekad mi i piđama ispada ispod jakne,i po njih idem opet u istom izdanju. Da ,djeca idu u vrtić a mama doma.....nije da spavam,imam posla preko glave s usisavanjem,pranjem,peglanjem,kuhanjem....a djeca su samo 6
…prikaži još! sati u vrtiću....još samo kad bi imala ove super udobne Sanuk cipelice,koej izgledaju ko papuče,pa nek pričaju :D :D :D
Da dobijem Sanuk, poklonila bi ih tati, čije su noge već dosta prošle: i loših cipela i puno posla koje je odradio na nogama - kao kuhar, pa kućni majstor...Sada ima problema sa venama, tako da smatram da bi mu
…prikaži još! Sanukice odlično došle! Jer i dalje nešto radi i popravlja... Mislim da bi uživao u njima, u šetnjama uz more s unukom. A i zaslužio je...
Volim "neobičnu" (čitaj, nekonvencionalnu) obuću, a Sanuk mi se čine taaaako udobne (uz cijenu, meni najvažniji razlog za odabir obuće). Što sam starija, sve me više hvata volja za istraživanjem, a kako su lagane i mogu se savijati, odličan su
…prikaži još! odabir za backpacking :)
Čim sam ugledala sliku ovih sanukica, pogotovo Vagabond izgledalo mi je kao da već vidim svoga mužića u njima. On je upravo zaljubljenik u udobnost, a meni se sviđa i taj mladenački štih. Ovakvim poklonom bili bi oduševljeni oboje, ja
…prikaži još! jer sam nešto osvojila za svog muža, a on zato jer sam ga spasila hodanja po trgovonama i mukotrpnog isprobavanja raznih modela cipela u dugotrajnoj potrazi za nečim udobnim i kvalitetnim.
Stoga, molim jedne sanuk cipelice
koje će čuvati mome mužu nogice,
u njima će se sa mnom šetati
i s klincima po vrtu igrati :-)
komentar je jednostavan i jasan,kad poplatim vrtiće,aktivnosti režije i ine potrebe nema "vremena"(novčeka da ja dođem na red ,a cipelice su mi mučo mučo ljepe :)
Hm, sto reci a da bude originalno, nemam pojma. Vrlo jednostavno, svidjaju mi se i voljela bih ih imati, a ako su tako dobre kao sto kazete dobit cete besplatnu reklamu od mene, hvalit cu vas na sva usta. Pozdrav :))))))
za mog muža idealan rođendanski dar
bio bi cipela Sanuk par
umjetnik je u poslu a i u duši
obična cipela izgled mu ruši
jako bi ga razveslio ovaj dar
i novih cipela par:D
Surferske cipele Sanuk!
Komentari 71
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.