Komentari 71

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Acitak
    Kad već ne možemo surfati, možemo imati taj osjećaj na nogama!!!
    pastella
    Nemam ih gdje kupiti, nemam ni dovoljno novaca za njih, a tako su dobre!
    imogus2
    Jednostavno nemam novaca , cipele su cool , a ako se posreći dobro su došle !
  • Default avatar -
    smokvica
    kako su luuuude i stosne moj zakoniti bi ih naaaajjjbolje prezentirao na svojim nogicama :)))....a gdje ih u lijepoj nasoj ima za kupit???
  • Default avatar -
    LEONA8
    Kad već nisam prava ambasadorica,mogla bih biti ambasadorica sanukica,glavno da sam ambasadorica.Inače volim tako udobnu obuću,u štiklama se baš nekako ne pronalazim,ja sam više sportski tip.Napravima par koraka,i odmah dobijem žulj.Sa sanukicama sigurno neću imati žuljeve,hodat ću lako kao gazela.
  • Default avatar -
    lindora
    Nikad nisam surfala na velikom otvoreno moru jer se bojim i zato i nikada neću.Ali zato svakodnevno surfam na netu .Sanuk cipele će me odvesti do surferskih destinacija dok budem surfala netom jer će mi u njima biti udobno,a ideje …prikaži još!
  • Default avatar -
    nemrak
    Moj suprug ostao je bez teksta vidjevši ove cipele. Kaže on meni molim te napiši nešto da ih dobijem. I evo između kuhanja i pranja rublja pišem ovu poruku, a on je uzeo dasku za peglanje i surfa na njoj.
  • Default avatar -
    tarantula
    Muž kaže piši da ih ja dobim...kaj je lud ..i Bog je prvo sebi stvorio bradu a onda drugima,tako i ja.Neču namatati praznu slamu kako su super i.t.d. kada nemam pojma kakve su jel nisam ni čula za njih do …prikaži još!
  • Default avatar -
    zmajica7
    bilo bi super da osvojim ovaj dar, jer očito postoje osobe koje uopće ne dobivaju, a neki dobivaju i previše...
  • Default avatar -
    CHOKOMAS
    Već si dugo želim nešto priuštiti, razveseliti se, a budući da stalno ima važnijih izdataka, čekam neku drugu priliku. I tako već mjesecima. Ovo bi bio divan poklon za rođendan iako je tek za 2 mjeseca.
  • Default avatar -
    bigi
    moj muž ima 57 godina, bole ga koljena.... bole ga noge .....i upravo je sada u potrazi za udobnim cipelama...ova nagradna igra je ZNAK :)) pojavila se baš u pravom trenutku ;D
  • Default avatar -
    captain
    Ako nosi Brad Pit mogao bi i ja. Ionako nisam još ništa dobio za rođendan, pa unaprijed zahvaljujem Zdravoj kravi na poklonu.
  • Default avatar -
    malapcelamaja
    Nisam mislila igrati ovu nagradnu igru jer cipele nisu moj stil, vise volim nesto elegantnije, ali me muz tlaci da odigram da su mu vece sanse da dobije. Zagrijao se za model Donny pa uzmite u obzir komentar pod nickom bumbaloo. Hvala!
  • Default avatar -
    baleta
    Dragi moji dajte meni cipele jer imam tak lepe nogice koje već znam super pristaju u cipelice Sanukkkkkkkkkkkkkkk!!!!!! Please, please
  • Default avatar -
    renky
    Nakon borosana konačno nešto toliko obično i jednostavno da svi luduju za tim .Nisam vidla do sada nigdje tako nešto ali moja stopala kažu da ih žele.Ako ih ona žele tko sam ja da kažem ne.Svi mi kupujemo ono što …prikaži još!
  • Default avatar -
    franky192176
    Uvijek sam odbijao modne naputke, te nisam robovao trendi i klasičnom izričaju odijevanja i obuvanja. Rijetkost je bilo, kroz sve te godine, naći nešto nalik Sanuku. Eksperimentiranje sa materijalima i dizajnom kod proizvođača nisam, uvijek, razumijevao. Teško je bilo naići …prikaži još!
    ninanena
    Šta reći?!Odlične su!Ja sam inače jedna od rijetkih žena kojima srce ne zakuca brže kad vide dobre štikle ali zato volim tenisice i svu laganu i udobnu obuću.Ove su mi baš onak cool ;) Da se mene pita svi ovi …prikaži još!
    Josipa_K
    Željela bi osvojiti ove lude, otkačene i originalne cipele za svog dečka koji me strpljivo čekao od pola 9 do 13 i 15 u subotu pred Ministarstvom uprave dok sam ja polagala državni stručni ispit nakon što smo putovali cijelu …prikaži još!
  • Default avatar -
    daxx
    Ma baš me briga za Brada Pitta, Halle Berry, Zaca Efrona, Anthonya Kiedsa i sve ostale face koje ih nose. Nisam nikakav trendseter niti padam na pomodne stvari. Ali ove Sanuk cipele su jednostavno PREGENIJALNE!!! ;-)) Obavezno ih moram imati, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Alterix
    Dok gusan leti preko Save i Gvozda gorice A nebo plamti, i munjare bljeskaju Srce mi u grudima kao zvonik tuče, Sada će vrijeme zastati i nebo se zaledit Igra se do kraja, nema bednice Nek surfer-postoli SANUK budU moji!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.