Komentari 71

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    syrenka
    Nije moj ali potpisujem :) Moguće su ove cipele baš ono što mi nedostaje. "Daj curi prave cipele i ona će osvojiti svijet." Marilyn Monroe
  • Default avatar -
    lucija1976
    jednostavno, želim surferske cipele Sanuk za svog mužića <3
  • Default avatar -
    zeljka45
    zelim noveee sanukice...ove sam poderala,jer cijelo ljeto nisam nista drugo obuvala...please...
  • Default avatar -
    puli
    za mog muža idealan rođendanski dar bio bi cipela Sanuk par umjetnik je u poslu a i u duši obična cipela izgled mu ruši jako bi ga razveslio ovaj dar i novih cipela par:D
  • Default avatar -
    Tonci4
    Hm, sto reci a da bude originalno, nemam pojma. Vrlo jednostavno, svidjaju mi se i voljela bih ih imati, a ako su tako dobre kao sto kazete dobit cete besplatnu reklamu od mene, hvalit cu vas na sva usta. Pozdrav :))))))
  • Default avatar -
    Alterix
    Dok gusan leti preko Save i Gvozda gorice A nebo plamti, i munjare bljeskaju Srce mi u grudima kao zvonik tuče, Sada će vrijeme zastati i nebo se zaledit Igra se do kraja, nema bednice Nek surfer-postoli SANUK budU moji!
    Jardasi
    Da dobijem Sanuk, poklonila bi ih tati, čije su noge već dosta prošle: i loših cipela i puno posla koje je odradio na nogama - kao kuhar, pa kućni majstor...Sada ima problema sa venama, tako da smatram da bi mu …prikaži još!
  • Default avatar -
    doroteica
    Ja sam veliki zaljubljenik u crocsice, a koliko vidim da ove sanukice idu uz bok crocsicama, ja sam si ih jako poželjela. Imam veliki problem, a to su vene i mislim da bi mi ove cipele pomogle kod moje svakodne …prikaži još!
  • Default avatar -
    daxx
    Ma baš me briga za Brada Pitta, Halle Berry, Zaca Efrona, Anthonya Kiedsa i sve ostale face koje ih nose. Nisam nikakav trendseter niti padam na pomodne stvari. Ali ove Sanuk cipele su jednostavno PREGENIJALNE!!! ;-)) Obavezno ih moram imati, …prikaži još!
  • Default avatar -
    tarantula
    Muž kaže piši da ih ja dobim...kaj je lud ..i Bog je prvo sebi stvorio bradu a onda drugima,tako i ja.Neču namatati praznu slamu kako su super i.t.d. kada nemam pojma kakve su jel nisam ni čula za njih do …prikaži još!
  • Default avatar -
    DiBi
    Najiskrenije, meni su cipele ružne i skupe, ali voljela bih se pored svih tih hvala o udobnosti i cool-osti uvjeriti u suprotno... :)
    Cornelia
    ...a da, Halle Berry ima i surfersku dasku i surferske cipele i mislim da to nije uredu! :)
  • Default avatar -
    sierrapahuljica
    Svaki dan klince u vrtić vodim u trenirci,nekad mi i piđama ispada ispod jakne,i po njih idem opet u istom izdanju. Da ,djeca idu u vrtić a mama doma.....nije da spavam,imam posla preko glave s usisavanjem,pranjem,peglanjem,kuhanjem....a djeca su samo 6 …prikaži još!
    svijetlanah88
    sve naj bolje cipel su nešto naj bolje što postoji i meni bi trebale takve jedne imam problem sa nogom več jako dugo
  • Default avatar -
    baleta
    Kada bih obula Sanuk osjećala bih se odmah bolje jer bi zamislila da sam na jedrenju, vjetar fijuče kroz kosu, jedrim, plavo nebo, sunce, ljubav - gdje ćeš bolje!!!!
  • Default avatar -
    trnje
    znam da Brad Pitt ne bi izabrao kajgod za nošenje već samo najbolje pa bi eto i ja da ih imam :)
  • Default avatar -
    SookieNortham
    Čim sam ih vidjela sam stala kao ukopana.Ove prve smeđe strahovito liče na moje omiljene cipele kada sam bila klinka od nekih 8 godina. Samo su moje bile zelenkasto smeđe!Preeedobre su šuze. Ja bih šetnju kroz djetinjstvo u njima!!!
  • Default avatar -
    ztpromatrac
    Takvih što izgledaju kao zmazane i zdrapane imam nekoliko pari.Jedan par novih bi baš dobro došao da upotpuni kolekciju! ;)
  • Default avatar -
    bigi
    moj muž ima 57 godina, bole ga koljena.... bole ga noge .....i upravo je sada u potrazi za udobnim cipelama...ova nagradna igra je ZNAK :)) pojavila se baš u pravom trenutku ;D
    Fishes
    Majko ruznih li cipela :) Slobono ih dajte nekom drugom.......
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.