Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
za mog muža idealan rođendanski dar
bio bi cipela Sanuk par
umjetnik je u poslu a i u duši
obična cipela izgled mu ruši
jako bi ga razveslio ovaj dar
i novih cipela par:D
Hm, sto reci a da bude originalno, nemam pojma. Vrlo jednostavno, svidjaju mi se i voljela bih ih imati, a ako su tako dobre kao sto kazete dobit cete besplatnu reklamu od mene, hvalit cu vas na sva usta. Pozdrav :))))))
Dok gusan leti preko Save i Gvozda gorice
A nebo plamti, i munjare bljeskaju
Srce mi u grudima kao zvonik tuče,
Sada će vrijeme zastati i nebo se zaledit
Igra se do kraja, nema bednice
Nek surfer-postoli SANUK budU moji!
Da dobijem Sanuk, poklonila bi ih tati, čije su noge već dosta prošle: i loših cipela i puno posla koje je odradio na nogama - kao kuhar, pa kućni majstor...Sada ima problema sa venama, tako da smatram da bi mu
…prikaži još! Sanukice odlično došle! Jer i dalje nešto radi i popravlja... Mislim da bi uživao u njima, u šetnjama uz more s unukom. A i zaslužio je...
Ja sam veliki zaljubljenik u crocsice, a koliko vidim da ove sanukice idu uz bok crocsicama, ja sam si ih jako poželjela. Imam veliki problem, a to su vene i mislim da bi mi ove cipele pomogle kod moje svakodne
…prikaži još! šetnje omiljenim gradom. Doista su COOL. Svi modeli su prekrasni.
Ma baš me briga za Brada Pitta, Halle Berry, Zaca Efrona, Anthonya Kiedsa i sve ostale face koje ih nose. Nisam nikakav trendseter niti padam na pomodne stvari. Ali ove Sanuk cipele su jednostavno PREGENIJALNE!!! ;-)) Obavezno ih moram imati,
…prikaži još!, a ne pada mi ništa na pamet srcedrapajuće čime bih očarao žiri "Zdrave krave" da mi dodijeli jedne. Mogu reći samo: "Pleaseeeee!!!"
Muž kaže piši da ih ja dobim...kaj je lud ..i Bog je prvo sebi stvorio bradu a onda drugima,tako i ja.Neču namatati praznu slamu kako su super i.t.d. kada nemam pojma kakve su jel nisam ni čula za njih do
…prikaži još! sada, a kamoli ih nisam probala.Izgledaju kao guma na koju je navučena krpa, ali meni večina cipela ne izgleda nikako dok ih ne stavim na nogu .Nisam esteta već kvantiteta kojoj je važno zadovoljstvo njenih stopala a onda moje.Mislim da su udobne i da višesatno nošenje u vruće dane osvježava moju nogu i sprečava smrad i gljivice.Po kilaži sam poluteška kategorija i još jedan plus da baš mene otpeljate u jednu kupnju Sanukica .Jedino što surfam je izbjegavanje auta i bicikla dok idem na posao da me ne pogaze i za to mi trebaju jedne Sanuka cipele.Čekam da jednom i meni svane-.
Svaki dan klince u vrtić vodim u trenirci,nekad mi i piđama ispada ispod jakne,i po njih idem opet u istom izdanju. Da ,djeca idu u vrtić a mama doma.....nije da spavam,imam posla preko glave s usisavanjem,pranjem,peglanjem,kuhanjem....a djeca su samo 6
…prikaži još! sati u vrtiću....još samo kad bi imala ove super udobne Sanuk cipelice,koej izgledaju ko papuče,pa nek pričaju :D :D :D
Kada bih obula Sanuk osjećala bih se odmah bolje jer bi zamislila da sam na jedrenju, vjetar fijuče kroz kosu, jedrim, plavo nebo, sunce, ljubav - gdje ćeš bolje!!!!
Čim sam ih vidjela sam stala kao ukopana.Ove prve smeđe strahovito liče na moje omiljene cipele kada sam bila klinka od nekih 8 godina. Samo su moje bile zelenkasto smeđe!Preeedobre su šuze. Ja bih šetnju kroz djetinjstvo u njima!!!
moj muž ima 57 godina, bole ga koljena.... bole ga noge .....i upravo je sada u potrazi za udobnim cipelama...ova nagradna igra je ZNAK :)) pojavila se baš u pravom trenutku ;D
Surferske cipele Sanuk!
Komentari 71
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.