Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Volim "neobičnu" (čitaj, nekonvencionalnu) obuću, a Sanuk mi se čine taaaako udobne (uz cijenu, meni najvažniji razlog za odabir obuće). Što sam starija, sve me više hvata volja za istraživanjem, a kako su lagane i mogu se savijati, odličan su
…prikaži još! odabir za backpacking :)
Really and truly you can never
have too many pairs ; they are all different.
You need a m pair for every mood- and everyone
knows that women have a lot of different moods.
Već dugo nisam vidjela nešto toliko ležerno da vuće na espadrile, a toliko cool.Voljela bih ih imati jel vidim da su lagane,noga se ne znoji u njima, a i za nas visoke cure praktične su jel nemaju petu a to
…prikaži još! je danas rijetkost.Vidim da su boje neutralne što znači da idu u svim kombinacijamaa imaju prednji dio u obliku slova U što je poželjno jel imam široki ris pa konačno neču zgnječiti stopalo, što je uspjeh .Nositi ću ih sa uživanjem jel konačno će moja noga lebditi u onome što joj kupim i stavim na nju.
Nakon tri operacije vena, puno pokušaja da si pomognem obućom, mene i dalje bole noge. Možda bi mi ove cipele barem malo olakšale rad u vrtiću gdje sam stalno u pokretu?
Draga Zdrava kravice, Pokloni mi ove krasne cipelice za moju ženicu, kako mi ne bi svaki dan kukala kako je bole noge, a trebaju joj nove tenisice, jer su ove već stare i nikakve, a ona baš nema novaca... A
…prikaži još!A ja samo želim u miru pogledati omiljenu utakmicu. A ona onda nek šeta...
Ja volim surfati, kako po netu, tako i po terasi kafića u kojem radu. Uz pravog surfera ide i prava surferska oprema. Doma je to laptop i miš, a na poslu extra nekvalitetne i neudobne cipele :) E pa zato
…prikaži još! ja želim ove, udobne, nove i lijepe..da surfam kao prava.
Što reći na prvi pogled ove cipele izgledaju grozno, glomazne, zdepaste i nimalo ženstvene. A po drugoj strani jako udobne, kao papuče. Ženski modeli koje imaju u ponudi izgledaju puno primamljivije pogotovo modeli na foru balerinka. U svakom slučaju zanimljive,
…prikaži još! drugačije i za noge odlične.
Šta reći?!Odlične su!Ja sam inače jedna od rijetkih žena kojima srce ne zakuca brže kad vide dobre štikle ali zato volim tenisice i svu laganu i udobnu obuću.Ove su mi baš onak cool ;) Da se mene pita svi ovi
…prikaži još! modeli bi završili na mojim nogama bez obzira jesu muške ili ženske ali ipak ove kitty hawk su mi baš taman i umjesto u štiklama idem u njima van.Evo znala sam da su na potplatima smajlići ali ne i da se mogu saviti u rolicu.Fora ;)
ležati na plaži za mene ravno je gnjavaži puno mi je bolje kad se naglavačke bacim u more uz salto ili dva i poglede sam zaradio frend mi baca dasku i već sam val zajahao ups...val me poklopio i upropastio
…prikaži još!pastio mi frizuru
oooo...to je samo žena koja pokazuje mi uru
budi se, opet sanjaš valove-govori mi ona
smije se i kaže: nikada od tebe pravog surfersog soma ...
okreće i se odnekud kutiju mi vadi
vidi dragi što sam ti osvojila: SANUK na zdravoj kravi
Nakon borosana konačno nešto toliko obično i jednostavno da svi luduju za tim .Nisam vidla do sada nigdje tako nešto ali moja stopala kažu da ih žele.Ako ih ona žele tko sam ja da kažem ne.Svi mi kupujemo ono što
…prikaži još! je lijepo a ne što paše nogama ili stopalu, ali zato svi imamo vene,popucale kapilare ili izlizanu hrskavicu u koljenu...sada kažem dosta i ŽELIM SANUKA CIPELE jel volim svoje noge i stopala.
Idealna sam osoba za Sanuk. Nikad nisam popustila ni jednom dizajneru ni kreatoru i svoje prstiće stisnula u štikle. Odlučno sam odbijala hodati na prsima dok mi oči ne ispadnu kako bi se zamnom okrenuo neki "zasebemislidajeclooney" i to bez
…prikaži još! kompromisa. U brak sam ušetala u tenesicama i mislim da bih još jedino Sanuk cipelama mogla šokirati okolinu, a to obožavam. :)
Željela bi osvojiti ove lude, otkačene i originalne cipele za svog dečka koji me strpljivo čekao od pola 9 do 13 i 15 u subotu pred Ministarstvom uprave dok sam ja polagala državni stručni ispit nakon što smo putovali cijelu
…prikaži još! noć! I nakon toga me odveo u šetnju Zagrebom i ručak. Zaslužio je!
Bas ja bih zeljela nositi surferske cipele Sanuk jer sam trenutacno bez auta. A to znaci da puno hodam, ujedno imam i problema s bolnim stopalima, a vase cipelice izgledaju udobno i precool ! Uostalom, ovo bi mi bila jedinstvena
…prikaži još! prilika da Halle Berry i ja imamo nesto zajednicko! Draga Zdrava Kravo, bila bih ti jako zahvalna da mi to omogucis i ujedno rijesis ovih bolova u petama! Hvala jos jednom :)
Zato jer ove cipele poručuju "Nije me briga što misliš o meni dok god se osjećam dobro u vlastitoj koži! Život je lijep! " Eto, zato bi ih voljela osvojiti, jer me asociraju na daljine, put pod noge i prihvaćanje
…prikaži još! života onakav kakav jeste.
S obzirom da je ljeto završilo i da počinju nove studentske obveze ove cipele bi me oraspoložile te upotpunile i osvježile svaki moj "studentski" outfit.
Surferske cipele Sanuk!
Komentari 71
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.