Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja volim surfati, kako po netu, tako i po terasi kafića u kojem radu. Uz pravog surfera ide i prava surferska oprema. Doma je to laptop i miš, a na poslu extra nekvalitetne i neudobne cipele :) E pa zato
…prikaži još! ja želim ove, udobne, nove i lijepe..da surfam kao prava.
ležati na plaži za mene ravno je gnjavaži puno mi je bolje kad se naglavačke bacim u more uz salto ili dva i poglede sam zaradio frend mi baca dasku i već sam val zajahao ups...val me poklopio i upropastio
…prikaži još!pastio mi frizuru
oooo...to je samo žena koja pokazuje mi uru
budi se, opet sanjaš valove-govori mi ona
smije se i kaže: nikada od tebe pravog surfersog soma ...
okreće i se odnekud kutiju mi vadi
vidi dragi što sam ti osvojila: SANUK na zdravoj kravi
Dragi moji, ja jako želim ove cipele. Zašto?. Priznajem da sam kao mimozica, stalno sam kilava i kukam. Pošto imam 70 godina svjesna sam da je to "zub vrremena", ali mislim da sam malo dosadila djeci s tim svojim kukanjima.
…prikaži još! Jučer mi je kćer rekla da se moram više kretati. Napravila sam plan: susjeda i ja ćemo svaku večer pod ruku i u šetnju. Ali postoji jedan problem: ja nemam tenesice. Pa zato bi ove cipele bile idealne za mene...Sve sanukice mi se sviđaju i svejedno mi je koje bi dobila.
Ja sam veliki zaljubljenik u crocsice, a koliko vidim da ove sanukice idu uz bok crocsicama, ja sam si ih jako poželjela. Imam veliki problem, a to su vene i mislim da bi mi ove cipele pomogle kod moje svakodne
…prikaži još! šetnje omiljenim gradom. Doista su COOL. Svi modeli su prekrasni.
"Kupi ove cipele." "Ma neću, ne sviđaju mi se, uostalom nećeš ih ti ni nositi ni platiti..." Stalna prepirka, hoću modernog dragog, obući i obuti kako treba. A on uvijek gleda neke žnj cipele koje ne bi obuo ni moj
…prikaži još! tata, ali dobro ne plaćam ja...Voljela bih osvojiti jedne moderne sanukice za dragoga. Neće moći prigovoriti da on plaća, poklon se ne može odbiti, a znam da će ih nositi. Nije se susretao još sa sanukicama, ali vjerujem kad proba da ću muku mučiti da kupi nove sanukice jer će ove izderati od nosanja. :) Ako se opet usprotivi, nije bitno, ja bih bila presretna da osvojim sanukice. Ja znam što valja! :))
Bila jednom jedna djevojka koje su jako boljele nogezato sto je puno radila,jednoga dana setala je livadom i upoznala Zdravu Kravu. Ispricala je Zdravoj kravi svoju pricu o bolnim nogama ,a Zdrava Krava joj je odmah za poklon dala cipele
…prikaži još!e Sanuk i nada se da ce joj cibele biti kao mekani pamuk! :))
Draga Zdrava kravice, Pokloni mi ove krasne cipelice za moju ženicu, kako mi ne bi svaki dan kukala kako je bole noge, a trebaju joj nove tenisice, jer su ove već stare i nikakve, a ona baš nema novaca... A
…prikaži još!A ja samo želim u miru pogledati omiljenu utakmicu. A ona onda nek šeta...
Nakon tri operacije vena, puno pokušaja da si pomognem obućom, mene i dalje bole noge. Možda bi mi ove cipele barem malo olakšale rad u vrtiću gdje sam stalno u pokretu?
Zainteresirali ste me pricom o Sanuk cipelama pa sam pogledao kakvi su modeli i najvise mi se svidio Sanuk Donny crne boje. Ove cipele su novost za mene, nisam ih jos nigdje susreo, ali vjerujem da se kod nas dobro
…prikaži još! prodaju. Malo sam procackao po Internetu o njima i vidim da su kupci zadovoljni, a najvise mi se svidio podatak da se Sanuk Donny cipele mogu prati u perilici! Odlicna stvar za one kojima se pojacano znoje noge. Ove cipele nosio bih svuda - na posao, u setnju, po kuci, u kino... Nadam se da ce biti moje. :) Lijep pozdrav!
Čim sam ih vidjela sam stala kao ukopana.Ove prve smeđe strahovito liče na moje omiljene cipele kada sam bila klinka od nekih 8 godina. Samo su moje bile zelenkasto smeđe!Preeedobre su šuze. Ja bih šetnju kroz djetinjstvo u njima!!!
Really and truly you can never
have too many pairs ; they are all different.
You need a m pair for every mood- and everyone
knows that women have a lot of different moods.
S obzirom da je ljeto završilo i da počinju nove studentske obveze ove cipele bi me oraspoložile te upotpunile i osvježile svaki moj "studentski" outfit.
Surferske cipele Sanuk!
Komentari 71
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.