Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
kao prehrambeni tehnolog mogu pohvaliti savjete o zdravoj prehrani portala zdravakrava i samo naprijed sa novim trendovima, koje vidim pratite, a za "zdrav" mozak tu je Rubik dobar :)
Željela bih osvojiti ovu kocku pa da malo razvijam moždane vijuge inače ću u potpunosti zakržljati i nikad neću završiti faks!! :P Dakle ovo je meni za u više svrhe, za završetak fakulteta stjecanje diplome, sve je povezano! Mislim da
…prikaži još!a je Rubikova kocka izuzetno korisno za razvijanje razmišljanja i suzbijanje lijenosti što bi mi moglo biti uvelike korisno. Da napomenem da imam godinama doma onu običnu lažnu Rubikovu kocku s proštenja koja se "cvika" i ne da se lijepo okretati pa sam odustala od slaganja jer svaki put kad ju uzmem u ruke i počne štekati, dođe mi da je bacim u zid i da se razleti u 100 komada (ili kolko ih već ima tih malih kockica). A s ovom novom pravom Rubikovom kockom osjećala bih se da sam spremna i za Guinessovu knjigu rekorda gdje slažu kocke (pa i više njih) za manje od minute! E da mi je to dostići, ali uz Vašu pomoć, sve je moguće!
jaooo moja najdraža kocka kad sam bila mala umalo mi je bila ne moguća misija ,ali nekako sam ju savladala :)naravno više ne znam ni gdje mi je ili san ju čak nekome i dala :/ hmmm.. razlog zašto bih
…prikaži još!h ju baš ja trebala osvojiti je što mi baš u životu ponovno treba kockica da razbistrim misli i da svom nećaku Josipu pokažem novu zanimaciju..da se i on uvijeri da je rubikova kocka ponekad zanimljivija i od mobitela....znam da bi se i njemu svidjela jer je znatiželjan i uporan u svemu :) zatooo jakooo želim rubikovu kocku ... Pozdrav
svaki put kad decko i ja secemo gradom prođemo pokraj jednog ducana gdje ima za kupit rubrikove kocke,on svaki put zastane i kaze kako ju zeli imat,kako mora novce skupit da si ju kupi,a posto smo oboje studenti malo smo
…prikaži još! švorc za kupnju kocke tako da bi i on i ja jako sretni ako bi ju dobili :)
Imam Rubikovu kocku, ali onu fejkersku za 7 kn koja stalno zapinje... Ukoliko ne dobijem pravu koja se brzo vrti nikada neću pobjediti dečka i prije njega složiti sve boje :)
Oduvijek mi je ta šarena kocka, dok sam bila dijete, predstavljala misterij. Moji bližnji bi ju složili u trenu, a ja bih gledala pa pokušala i nikako na zelenu granu. Dugi niz godina nisam imala priliku uzeti tu šarenu kocku
…prikaži još! i okušati se ponovno u preslagivanju šarenih kockica. Tko zna, možda bi sada ovako velika uspjela, naravno ako bih ju osvojila.
Imao sam svega 7 godina kad sam dobio rubikovu kocku, koja od '92 još uvijek stoji onako "raskopusana" na mojoj polici i mami radoznale poglede gostiju koji svaki put dodaju komentar : "Kaj ju još nisi složil Perica... ?" E,
…prikaži još! pa ako šaljete već složenu kocku bilježim se sa štovanjem tak ju zamjenim onom prašnjavom i zadovoljnim smiješkom dočekujem goste. ;) Hvala!
Spasite nas... Za mog malog lumena treba mi kocka Rubikova da si skrati vrijeme svoje i ne dira stvari moje. Sve je knjige pročitao, puzzle posložio, da bi bio mir u kući treba nešto da ga muči, pa nek slaže
…prikaži još!a nek slaže kocku ovu, genijalac mali,
da bi bilo sve na mjestu nama Rubikova kocka fali.
draga zdrava krava, pomozi da mi na faksu ne bude strava, reci da sam ja najkreativnija i bit ću na faksu ozbiljnija, neću brbljat ni gađat ljude papirima, i obećajem da ću se na faksu potruditi bolje godine ove, i
…prikaži još!ve,
i to uz slaganje kocke rubikove.:)
Rođeni smo '78. ja i Rubikova kocka još od pete ona moje misli bocka u krilo mi prva tek u petoj pade moja mati tad je meni dade i mama je sama slično tati dala kada mu je vrelu ljubav
…prikaži još!jubav svoju slala
kasnije se iz ljubavi te strasne
brzo rodi troje djece krasne
ove godine mama u penziju krenu
sada za se kocku želi da vijuge ne venu
tako ja njoj želim lijepo reći hvala
što je meni kocku tako davno dala :-)
Kad sam bila mala mama mi je kupila kocku......... slagala sam je i slagala danima.......... neuspjesno..... dok nisam u trenutnku ludila preljepila sve naljepnice :) nazalost od tada je niko vise nije uspio slozit :) Htjela bi pokusati ponovo je
…prikaži još! je sloziti........... al obzirom ne moju kronicnu nesrecu u nagradnim igrama, ajde recite gdje je se moze kupit ;)
Jednostavno, za dva tjedna mi je rođendan i to velika brojka ali dijete u meni još uvijek živi a ova kocka bi me barem na kratko vratila i podsjetila na bezbrižno i predivno djetinjstvo.
Kad sam bila mala dobila sam Rubikovu kocku koju sam bezuspješno slagala danima, da ne kažem tjednima i nisam je nikako mogla složiti. Onda sam se jednog dana dosjetila i uzela šarafciger, cijelu je rastavila i ponovno sastavila. Svima je
…prikaži još! bilo sumnjivo kako sam to uspjela, ali ja sam naravno mudro šutila i nikad nisam nikom rekla kako sam doslovce "složila" odnosno bolje rečeno sastavila kocku. Ne znam kad ni kako, ali kocku sam negdje zametnula da ne kažem izgubila. Kad sam vidjela članak odmah sam se sjetila anegdote sa šarafcigom i baš me zanima da li bi je sad mogla složiti. :-))))
Znaš li složiti Rubikovu kocku?
Komentari 78
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.