Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Željela bih osvojiti Rubikovu kocku da se napokon riješim nedoumicu o kojoj u zadnje vrijeme često razmišljam, zanima me da li je uistinu slaganje Rubikove kocke povezano sa matematičkim algoritmom i da li se uistinu ona može složiti pomicanjem stranica
…prikaži još! u samo dva smijera! :D
Pretraživali smo grmove oko Zagrebačkog Glavnog kolodvora tražeći privjesak u obliku Rubikove kocke koji je prijateljica sakrila. Kocka je bila namjenjena skračivanju predavanja pa je bio razočaran jer se dijelovi kocke nisu okretali dovoljno lagano. Bio nam je to prvi
…prikaži još! (ali s moje strane dugoočekivani) izlazak pa nije čudo što se hvalio kako mu je rekord u slaganju 20 sekundi. Muškarci.
Nije prošlo ni mjesec dana i već sam uspjela zabrljati. Hoćete li mi pomoći da popravim dojam?
Ma to je baš za nas sa zdravakrava.hr! 1. Slažemo je i možemo reći da se bavimo vježbanjem! xD 2. Umjesto da posegnemo za nekom slatkom ili slanom grickalicom, posegnemo za slaganjem ove kocke! Bravo! 3. Slaganje ove kocke će
…prikaži još! će nas toliko okupirati da ćemo zaboraviti na hranu! (vrijedi probati xD)
4. Prevrtanje tih raznobojnih kockica potaknut će nas na šareniju, zdraviju ishranu! Posegnut ćemo za crvenim voćem, zelenim lisnatim povrćemo, narančastim i žutim voćem i povrćem, a sve na plavom tanjuru s kojega kažu da se manje pojede.
5. Bijelo će nas asocirati na snježni pokrivač.
Savršeno! Za pet ste! Hvala puno! Savršeno za ove duge zimske dane što dolaze.
Rubikova kocka ima 43,252,003,274,489,856,000 mogućih konfiguracija. Čak ni superračunala ne mogu istražiti sve moguće konfiguracije kako bi pronašla najbrži put do rješenja u nekom razumnom roku, ali dajte mi priliku da pronađem barem jednu konfiguraciju i dokažem da i jedna
…prikaži još! plavuša može složiti Rubikovu kocku :)
Trebala bih osvojiti tu kocku iz vrlo jednostavnog razloga - kao mala nikad nisam uspjela sastaviti je. A ta stara kocka mi se raspala, pa ako je ne osvojim, nikad ni neću saznati mogu li ja to :)
nisam imala rubikovu kocku nikad... vidjela jesam i probala je složiti (neuspješno) na tv smo vidjeli dječaka koji je složi za 40 sekundi( svaka čast) sad bih voljeli da je imamo,, ali mislim da bih tu najuspješnija bila moja 6
…prikaži još! 6 godišnja kćerka ili bi se ja i muž natjecali koče prije složit ( ako složimo) hahahahaha
Rubikova kocka bi mi dobro došla jer je mojim malim sivim stanicama potrebna vježba, a i nećakinja treba vježbati koncentraciju pa bi imala zanimaciju svaki put kad mi dođe u posjet.
super ,moji deckici su odusevljeni rubikovom kockom,iako imamo jeftiniju verziju koja stalno zapinje i boja otpada...gledati njih kako se muce sastavljajuci je pravo je zadovoljstvo,zdravo za mozdane vijuge,koncetraciju a i vid jer su manje ispred televizije a i kompac vise
…prikaži još! ne traze...jos da je prava pravcata e to bi bilo pravo zadovoljstvo za nijh a i za nas "starce" :)))
Prije 26 godina, nakod dugo moljakanja dobila sam Kocku. Bila sam prilično dobra u slaganju i sad bih rado impresionirala sina svojim umijećem ako nisam "zahrđala". Uspomene na djetinjstvo i mladost uvijek je lijepo obnoviti.
Idealno za zezati curu - ja bih je složio brzo i bez muke, a ona bi se namučila! :-) Ne idu joj baš takve stvari. No, ako nikako ne bi uspjela složiti, pokazao bih joj kako se to radi i
…prikaži još! tako bio njen junak dana. Princ na bijelom konju. Obično ona na sve ima brigu, sprema, kuha, a ovako bi se i ja mogao iskazati. Dajte mi priliku za to, pošaljite mi kocku!
Volila bih osvojiti Rubikovu kocku,jer nikada nisam ni držala u ruci pravu Rubikovu kocku,jednom sam imala priliku s nekom "falš" kockicom i naravno da nisam uspjela nista napravit,jer ona nije ni bila kako treba napravljena sama po sebi,malo se raspadala,hehe,tako
…prikaži još! da bih se stvarno volila okušat u slaganju,a evo još jedan dodatni motiv je dečko koji je pored mene i koji se smije svemu ovom,u inat njemu želim kockicu! :)
Htjela bih ovu kocku osvojiti, pred prijateljima važna malo se praviti. Da im svima jezici do poda budu kada složim kocku ovu u minutu. Da nam uvijek zanimljivo bude, zabavljat ću njome sebi drage ljude. Nikada mi neće dosaditi a
…prikaži još!iti a da ću najbolja u slaganju biti, možemo se odmah kladiti ;)
Nikada ništa nisam osvojila na nekoj nagradnoj igri i mislim da mi je ovo baš zgodna prilika. :) Inače sam velik fan raznoraznih mozgalica, a između ostalih i Rubikove kocke, ali nikada nisam imala priliku složiti original Rubik! Zabavite moje
…prikaži još!je prstiće, a ja ću pokrenuti svoje moždane vijuge!
HVALA!
Znaš li složiti Rubikovu kocku?
Komentari 78
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.