Komentari 78

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    majaxxo
    Kažu da je žena prirodna verzija Rubikove kocke, pa da vidimo hoće li ova verzija (ja) uspjeti složiti pravu. :) Pozdrav
  • Default avatar -
    SweetiePie
    Ja bi htjela rubikovu kocku zato što ju još nikad nisam imala jer mi je roditelji ne žele kupit :'( :(
    Gabrijela7
    Željela bih osvojiti Rubikovu kocku da se napokon riješim nedoumicu o kojoj u zadnje vrijeme često razmišljam, zanima me da li je uistinu slaganje Rubikove kocke povezano sa matematičkim algoritmom i da li se uistinu ona može složiti pomicanjem stranica …prikaži još!
  • Default avatar -
    alphaetomega
    Pretraživali smo grmove oko Zagrebačkog Glavnog kolodvora tražeći privjesak u obliku Rubikove kocke koji je prijateljica sakrila. Kocka je bila namjenjena skračivanju predavanja pa je bio razočaran jer se dijelovi kocke nisu okretali dovoljno lagano. Bio nam je to prvi …prikaži još!
    Larka
    Ma to je baš za nas sa zdravakrava.hr! 1. Slažemo je i možemo reći da se bavimo vježbanjem! xD 2. Umjesto da posegnemo za nekom slatkom ili slanom grickalicom, posegnemo za slaganjem ove kocke! Bravo! 3. Slaganje ove kocke će …prikaži još!
  • Default avatar -
    Disorder3
    Rubikova kocka ima 43,252,003,274,489,856,000 mogućih konfiguracija. Čak ni superračunala ne mogu istražiti sve moguće konfiguracije kako bi pronašla najbrži put do rješenja u nekom razumnom roku, ali dajte mi priliku da pronađem barem jednu konfiguraciju i dokažem da i jedna …prikaži još!
  • Default avatar -
    cat83
    Ta kocka mi hipnotizira supruga na par sati tako da imam vremena za sebe i svog dečka, očajna sam u zadnje vrijeme jer se stara pokidala.
    Ivkich
    Trebala bih osvojiti tu kocku iz vrlo jednostavnog razloga - kao mala nikad nisam uspjela sastaviti je. A ta stara kocka mi se raspala, pa ako je ne osvojim, nikad ni neću saznati mogu li ja to :)
  • Default avatar -
    mikica_2
    Jer san komplicirana poput Rubikove kocke. Mozda tako uspijem i sebe dešifrirati :D
    mara1
    nisam imala rubikovu kocku nikad... vidjela jesam i probala je složiti (neuspješno) na tv smo vidjeli dječaka koji je složi za 40 sekundi( svaka čast) sad bih voljeli da je imamo,, ali mislim da bih tu najuspješnija bila moja 6 …prikaži još!
  • Default avatar -
    jane_do
    ja bih ja bih... .pretty pretty please :)
    Donae
    Rubikova kocka bi mi dobro došla jer je mojim malim sivim stanicama potrebna vježba, a i nećakinja treba vježbati koncentraciju pa bi imala zanimaciju svaki put kad mi dođe u posjet.
  • Default avatar -
    danchie
    Da me vrati u moje djetinjstvo, koje je svake godine sve dalje i dalje! p.s. i uskoro mi je ročkas ;-)
  • Default avatar -
    malilosinj
    dobro bi mi došla za koncentraciju.
  • Default avatar -
    smokvica
    super ,moji deckici su odusevljeni rubikovom kockom,iako imamo jeftiniju verziju koja stalno zapinje i boja otpada...gledati njih kako se muce sastavljajuci je pravo je zadovoljstvo,zdravo za mozdane vijuge,koncetraciju a i vid jer su manje ispred televizije a i kompac vise …prikaži još!
  • Default avatar -
    micuga
    Prije 26 godina, nakod dugo moljakanja dobila sam Kocku. Bila sam prilično dobra u slaganju i sad bih rado impresionirala sina svojim umijećem ako nisam "zahrđala". Uspomene na djetinjstvo i mladost uvijek je lijepo obnoviti.
  • Default avatar -
    sasko
    Idealno za zezati curu - ja bih je složio brzo i bez muke, a ona bi se namučila! :-) Ne idu joj baš takve stvari. No, ako nikako ne bi uspjela složiti, pokazao bih joj kako se to radi i …prikaži još!
  • Default avatar -
    maare1007
    Volila bih osvojiti Rubikovu kocku,jer nikada nisam ni držala u ruci pravu Rubikovu kocku,jednom sam imala priliku s nekom "falš" kockicom i naravno da nisam uspjela nista napravit,jer ona nije ni bila kako treba napravljena sama po sebi,malo se raspadala,hehe,tako …prikaži još!
  • Default avatar -
    Livergirl88
    Htjela bih ovu kocku osvojiti, pred prijateljima važna malo se praviti. Da im svima jezici do poda budu kada složim kocku ovu u minutu. Da nam uvijek zanimljivo bude, zabavljat ću njome sebi drage ljude. Nikada mi neće dosaditi a …prikaži još!
    dora_84
    Nikada ništa nisam osvojila na nekoj nagradnoj igri i mislim da mi je ovo baš zgodna prilika. :) Inače sam velik fan raznoraznih mozgalica, a između ostalih i Rubikove kocke, ali nikada nisam imala priliku složiti original Rubik! Zabavite moje …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.