Komentari 78

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Anydea
    Prije 2 godine kada sam imala 11 god dobila sam rubikovu kocku.Kocka mi se vrlo svidjela i počela sam je slagati.U početku mi nije baš išlo ali kasnije sve bolje i bolje i tako sam je uspijela cijelu složiti.::)Svaka 2 …prikaži još!
  • Default avatar -
    leofortina
    Trebala bih dobiti Rubikovu kocku tako da mogu osvojiti novi Svjetski rekorder u slaganju Rubikove kocke, tj složiti je za manje od 5,66 sekundi.
  • Default avatar -
    cura
    Željela bih osvojit Rubikovu kocku za svoju kćerku od 8 god. da vježba koncentraciju i razvija moždane vijuge :))
  • Default avatar -
    cat83
    Ta kocka mi hipnotizira supruga na par sati tako da imam vremena za sebe i svog dečka, očajna sam u zadnje vrijeme jer se stara pokidala.
  • Default avatar -
    peronospora
    Rođeni smo '78. ja i Rubikova kocka još od pete ona moje misli bocka u krilo mi prva tek u petoj pade moja mati tad je meni dade i mama je sama slično tati dala kada mu je vrelu ljubav …prikaži još!
    tonela07
    jer sam ja Erno Rubik inapokon sam pronašao svoju kocku :P (a i učenik sam arhitekture tako da bi i u tom smislu pomogla ali psst)
  • Default avatar -
    dandyc
    Jednostavno, za dva tjedna mi je rođendan i to velika brojka ali dijete u meni još uvijek živi a ova kocka bi me barem na kratko vratila i podsjetila na bezbrižno i predivno djetinjstvo.
    ivasim
    Hehe, za razbibrigu i opuštanje super zabava, kao i za treniranje moždanih vijuga. Šalji meni ;)
  • Default avatar -
    VanGogh
    Rubikova kocka prava je stvar, da je barem posložiti znam. Vrtim, mozgam sto put na dan, ali ništa od toga – za sada bar. Izazov prihvaćam, ne odustajem ja, a kockica mudra ova baš bi bila jako lijep dar…
  • Default avatar -
    blackstar
    S moje stare kockice otpale su bojice Zato bi nova kockica Bila baš prava stvar -pravi predbožićni dar!
  • Default avatar -
    tarantula
    pošto malo starim i brzo stvari zaboravim jedna mala kocka prava mozak bi mi malo razgibala. I još đaka malog imam kojem kocka hitno treba jel geometrisko tijelo učiti se mora da bi matematika bila fora.
  • Default avatar -
    katichh
    jaooo moja najdraža kocka kad sam bila mala umalo mi je bila ne moguća misija ,ali nekako sam ju savladala :)naravno više ne znam ni gdje mi je ili san ju čak nekome i dala :/ hmmm.. razlog zašto bih …prikaži još!
  • Default avatar -
    malilosinj
    dobro bi mi došla za koncentraciju.
  • Default avatar -
    mpetr620
    Oduvijek mi je ta šarena kocka, dok sam bila dijete, predstavljala misterij. Moji bližnji bi ju složili u trenu, a ja bih gledala pa pokušala i nikako na zelenu granu. Dugi niz godina nisam imala priliku uzeti tu šarenu kocku …prikaži još!
    Ivkich
    Trebala bih osvojiti tu kocku iz vrlo jednostavnog razloga - kao mala nikad nisam uspjela sastaviti je. A ta stara kocka mi se raspala, pa ako je ne osvojim, nikad ni neću saznati mogu li ja to :)
    dora_84
    Nikada ništa nisam osvojila na nekoj nagradnoj igri i mislim da mi je ovo baš zgodna prilika. :) Inače sam velik fan raznoraznih mozgalica, a između ostalih i Rubikove kocke, ali nikada nisam imala priliku složiti original Rubik! Zabavite moje …prikaži još!
    pilki
    zašto baš ja? hm... pa eto da izazovem mozak na dvoboj,da vidim jesam li sposoban opet ju složiti kao nekada... I da zdravakrava možda baš ta jedna Rubikova kocka koju mi odlučiš darovati postane nova rekordna kocka :)),naravno uz puno …prikaži još!
    hippoxx
    Iskreno nikad me nije zanimala ova kocka, jer ju nisam znala složiti pa mi se činila nezanimljivom i pre dosadnom,no sada ipak probuđuje moj interes! Toliki broj ljudi želi tu kocku,pa pomislih zašto se i ja ne bih okušala u …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina021
    Željela bih osvojiti ovu kocku pa da malo razvijam moždane vijuge inače ću u potpunosti zakržljati i nikad neću završiti faks!! :P Dakle ovo je meni za u više svrhe, za završetak fakulteta stjecanje diplome, sve je povezano! Mislim da …prikaži još!
  • Default avatar -
    allexsis
    .... i ja bih kocku , da probam i to čudo da složiti .
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.