Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Aaaaa Rubikova kocka! Moj dečko je pravi geek. Voli sve igračke tog tipa od neo kuglica-magneta (od kojih mi prave razne cvjetove, košare, krune i zvijezde kao prava mala romantična iznenađenja) do ostalih brainstorming čuda! Pomalo pretjeruje time, pa mislim
…prikaži još! da je vrijeme za novu malu igračku za veliko dijete! :D
Ja bih voljela osvojiti Rubikovu kocku za mog sina...neki dan je gledao show gdje je ejdan dječak složio tri kocke u kratkomvremenu i bio odušvljen,a usput iskreno ali psssssttttttt kad bi imao Rubikovu kocku zaboravio bi na raznorazne irice na
…prikaži još! playstationu i radio nešto korisno za svoje sive stanice!bio bi toodmor za moej sive stanice,a predobra vježba za njegove!
zašto baš ja? hm... pa eto da izazovem mozak na dvoboj,da vidim jesam li sposoban opet ju složiti kao nekada... I da zdravakrava možda baš ta jedna Rubikova kocka koju mi odlučiš darovati postane nova rekordna kocka :)),naravno uz puno
…prikaži još!o vježbanja,haha iako malo vjerojatno!
pošto malo starim
i brzo stvari zaboravim
jedna mala kocka prava
mozak bi mi malo razgibala.
I još đaka malog imam
kojem kocka hitno treba
jel geometrisko tijelo
učiti se mora
da bi matematika bila fora.
Rubikova kocka je odlična stvar za moje male prstiće i originalan je recept za rješavanje stresa. Nažalost još nikad nisam uspio je složiti do kraja, možda zato jer je moja kopija i nije je moguće složiti, pa se nadama da
…prikaži još! ću uz ovu originalnu uspjeti bareme jednom složiti i osjećati se jako važno. A tko zna možda me krene pa ju složim i dva puta.
Rubikovu kocku jako želim ja...super bi mi došla kao razbibriga i zanimacija, gledam na tv-u ljude kako ju vrte u rukama....i ja bih htjela da ne ostanem na mukama, oduvijek me zanima kako se radi sa njom...kad bi se barem
…prikaži još!em našla pod mojim krovom,
da inteligenciju još razvijem malo...do toga mi je jako stalo,
a muž i djeca sretni bi bili...kad bi ovu čarobnu šarenu kocku dobili,
tko zna možda postanemo u slaganju svjetski rekorderi hahaha..!
Hmmm... ovoga ljeta me prijateljica zarazila kockom. Ona ju moze složiti za 40ak sekudni, a njen očuh za manje od 10. Polako smo uz njihovu potporu svi u društvu počeli slagati i svima nam odlično ide :) Pokusao sam sebi
…prikaži još! nabaviti kocku preko e-bay-a ali je doslo do komplikacija s time. Budući da se natjecanje iz slaganja rubikove kocke u Zagrebu bliži (za 2 tjedna) bilo bi dobro da i ja imam jednu kako bih mogao sudjelovati :) Vec sam propustio natjecanje u Sloveniji, u Ptuju prosli vikend, a zaista sam htio ici :/ Help! ;)
Približava se rođendan moga dečka i mislim da ovo definitivno ne očekuje. Obično mu kupim neku majicu ili knjigu - Rubikova kocka bi ga iznenadila. On je matematičar i takve ga stvari zanimaju.
Rubikovu kocku si već dugo želim, jednom sam putovao sa faksa kući i u vlaku sam puna 3 sata (kocka je bila od prijatelja) pokušavao složiti kompletnu kocku no uspio sam samo 3 stranice :) pa bi bilo ljepo kad
…prikaži još!d bi i u miru vlastitog doma sa svojom vlastitom kockom razvijao moždane vijuge ! I možda ju složio cijelu za 3 sata :) ! Pa se nadam od Zdrave krave jednoj rubikovoj kocki :)
Kad sam bila mala dobila sam ovu kocku na dar. bila sam premala i dala sam ju svom pekinezeru Štuki. Štuka je imao običaj sažvakati sve što voli. Volio je i moju Rubikovu kocku :( i tako sam ja propustila
…prikaži još! razvijanje svog mozga uz pomoć ovog čuda! Pa jel bi mogla probat još jednom? Obečajem da ju neću nikad nikom dati!
Baš neki dan sin me pitao gdje je naša stara Rubikova kocka. Pretražila sam cijeli tavan, nisam je našla, obišla drugi dan par trgovačkih centara i opet ništa, a on bi je jako volio imati. Pa, bilo bi lijepo da
…prikaži još!a je dobijem i da u našoj kući opet počne natjecanje u slaganju te čarobne kocke.
nikad nisam ni vidjela originalnu rubikovu kocku! mislila sam da kod nas postoje samo one za 10kn koje zapinju i kod kojih samo odljepiš kvadratiće i na taj način "složiš" boje, ha, ha, ha... bila bih jako zahvalna kad bih
…prikaži još! imala priliku prvi put u životu, sa svoje 33 godine, probati složiti kocku :)) (da se ne sramotim pred djecom :)) hvala!
Zdrava Kravo, imam kocku ali ne mogu ju složiti nikako u početno stanje ..a želja mi je kockicu imati složenu ..ili u najmanju ruku započeti slaganje boja s nekom kockom koja se nalazi u svojem početnom stanju :)
Znaš li složiti Rubikovu kocku?
Komentari 78
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.