želio bi ju rastaviti i sastaviti tako da ju nije moguće složiti i onda pokloniti bratiću koji zna kako se slaže i time se hvali pa da ga zeznem sada na božičnom ručku... >:-) mwahahaha
pa željela bih kocku da slagajuć ju nategnem moždane vijuge pošto od ove situacije i političke i opće jako su mi vijuge popustile, a i 22.11. mi je rođendan pa bi dobro došla kao rođendanski dar, mali ali visokofunkcionalan što se tiće psihe..................
Idealno za zezati curu - ja bih je složio brzo i bez muke, a ona bi se namučila! :-) Ne idu joj baš takve stvari. No, ako nikako ne bi uspjela složiti, pokazao bih joj kako se to radi i tako bio njen junak dana. Princ na bijelom konju. Obično ona na sve ima brigu, sprema, kuha, a ovako bi se i ja mogao iskazati. Dajte mi priliku za to, pošaljite mi kocku!
Pretraživali smo grmove oko Zagrebačkog Glavnog kolodvora tražeći privjesak u obliku Rubikove kocke koji je prijateljica sakrila. Kocka je bila namjenjena skračivanju predavanja pa je bio razočaran jer se dijelovi kocke nisu okretali dovoljno lagano. Bio nam je to prvi (ali s moje strane dugoočekivani) izlazak pa nije čudo što se hvalio kako mu je rekord u slaganju 20 sekundi. Muškarci.
Nije prošlo ni mjesec dana i već sam uspjela zabrljati. Hoćete li mi pomoći da popravim dojam?
Prije 26 godina, nakod dugo moljakanja dobila sam Kocku. Bila sam prilično dobra u slaganju i sad bih rado impresionirala sina svojim umijećem ako nisam "zahrđala". Uspomene na djetinjstvo i mladost uvijek je lijepo obnoviti.
Hmmm... ovoga ljeta me prijateljica zarazila kockom. Ona ju moze složiti za 40ak sekudni, a njen očuh za manje od 10. Polako smo uz njihovu potporu svi u društvu počeli slagati i svima nam odlično ide :) Pokusao sam sebi nabaviti kocku preko e-bay-a ali je doslo do komplikacija s time. Budući da se natjecanje iz slaganja rubikove kocke u Zagrebu bliži (za 2 tjedna) bilo bi dobro da i ja imam jednu kako bih mogao sudjelovati :) Vec sam propustio natjecanje u Sloveniji, u Ptuju prosli vikend, a zaista sam htio ici :/ Help! ;)
Volila bih osvojiti Rubikovu kocku,jer nikada nisam ni držala u ruci pravu Rubikovu kocku,jednom sam imala priliku s nekom "falš" kockicom i naravno da nisam uspjela nista napravit,jer ona nije ni bila kako treba napravljena sama po sebi,malo se raspadala,hehe,tako da bih se stvarno volila okušat u slaganju,a evo još jedan dodatni motiv je dečko koji je pored mene i koji se smije svemu ovom,u inat njemu želim kockicu! :)
kao prehrambeni tehnolog mogu pohvaliti savjete o zdravoj prehrani portala zdravakrava i samo naprijed sa novim trendovima, koje vidim pratite, a za "zdrav" mozak tu je Rubik dobar :)
Ja bi htjela rubikovu kocku zato što ju još nikad nisam imala jer mi je roditelji ne žele kupit :'( :(
Kad sam bila mala dobila sam Rubikovu kocku koju sam bezuspješno slagala danima, da ne kažem tjednima i nisam je nikako mogla složiti. Onda sam se jednog dana dosjetila i uzela šarafciger, cijelu je rastavila i ponovno sastavila. Svima je bilo sumnjivo kako sam to uspjela, ali ja sam naravno mudro šutila i nikad nisam nikom rekla kako sam doslovce "složila" odnosno bolje rečeno sastavila kocku. Ne znam kad ni kako, ali kocku sam negdje zametnula da ne kažem izgubila. Kad sam vidjela članak odmah sam se sjetila anegdote sa šarafcigom i baš me zanima da li bi je sad mogla složiti. :-))))
znam da dečko želi rubikovu kocku jer obožava igre za razmišljanje, ali nigdje nemogu naći za kupiti osim preko interneta.. željela bih mu ostvariti želju i iznenaditi ga :) to je sve, nikakav posebni razlog...
želim rubikovu kocku jer mi je moju iz djetinjstva žena bacila i neće da mi kupi novu
Spasite nas...
Za mog malog lumena
treba mi kocka Rubikova
da si skrati vrijeme svoje
i ne dira stvari moje.
Sve je knjige pročitao, puzzle posložio,
da bi bio mir u kući treba nešto da ga muči,
pa nek slaže kocku ovu, genijalac mali,
da bi bilo sve na mjestu nama Rubikova kocka fali.
nikad nisam ni vidjela originalnu rubikovu kocku! mislila sam da kod nas postoje samo one za 10kn koje zapinju i kod kojih samo odljepiš kvadratiće i na taj način "složiš" boje, ha, ha, ha... bila bih jako zahvalna kad bih imala priliku prvi put u životu, sa svoje 33 godine, probati složiti kocku :)) (da se ne sramotim pred djecom :)) hvala!
draga zdrava krava,
pomozi da mi na faksu ne bude strava,
reci da sam ja najkreativnija
i bit ću na faksu ozbiljnija,
neću brbljat ni gađat ljude papirima,
i obećajem da ću se na faksu potruditi bolje godine ove,
i to uz slaganje kocke rubikove.:)
Zdrava Kravo, imam kocku ali ne mogu ju složiti nikako u početno stanje ..a želja mi je kockicu imati složenu ..ili u najmanju ruku započeti slaganje boja s nekom kockom koja se nalazi u svojem početnom stanju :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji