Kao studentici koja živi sama i radi tri posla da preživi, treba mi puno vremena da skupim novac za neka svoja mala zadovoljstva. Obožavam se navečer opustit uz šalicu čaja i križaljku ili nekakvu mozgalicu. Međutim, to činim jako rijetko jer mi novac uvijek treba za neke bitnije stvari. Kad bi mi Zdrava krava poklonila Rubikovu kocku ne samo da bi mi ispunili veliku želju, nego bi mi mi i uljepšali nadolazeće hladne zimske večeri.
Kako zašto mi treba Rubikova kocka, pa valjda zato da pustim suprugu malo na miru .. ! :)
Imao sam svega 7 godina kad sam dobio rubikovu kocku, koja od '92 još uvijek stoji onako "raskopusana" na mojoj polici i mami radoznale poglede gostiju koji svaki put dodaju komentar : "Kaj ju još nisi složil Perica... ?" E, pa ako šaljete već složenu kocku bilježim se sa štovanjem tak ju zamjenim onom prašnjavom i zadovoljnim smiješkom dočekujem goste. ;) Hvala!
nisam imala rubikovu kocku nikad... vidjela jesam i probala je složiti (neuspješno)
na tv smo vidjeli dječaka koji je složi za 40 sekundi( svaka čast) sad bih voljeli da je imamo,, ali mislim da bih tu najuspješnija bila moja 6 godišnja kćerka ili bi se ja i muž natjecali koče prije složit ( ako složimo) hahahahaha
Trebala bih dobiti Rubikovu kocku tako da mogu osvojiti novi Svjetski rekorder u slaganju Rubikove kocke, tj složiti je za manje od 5,66 sekundi.
Željela bih osvojit Rubikovu kocku za svoju kćerku od 8 god. da vježba koncentraciju i razvija moždane vijuge :))
Ta kocka mi hipnotizira supruga na par sati tako da imam vremena za sebe i svog dečka, očajna sam u zadnje vrijeme jer se stara pokidala.
Rođeni smo '78. ja i Rubikova kocka
još od pete ona moje misli bocka
u krilo mi prva tek u petoj pade
moja mati tad je meni dade
i mama je sama slično tati dala
kada mu je vrelu ljubav svoju slala
kasnije se iz ljubavi te strasne
brzo rodi troje djece krasne
ove godine mama u penziju krenu
sada za se kocku želi da vijuge ne venu
tako ja njoj želim lijepo reći hvala
što je meni kocku tako davno dala :-)
jer sam ja Erno Rubik inapokon sam pronašao svoju kocku :P (a i učenik sam arhitekture tako da bi i u tom smislu pomogla ali psst)
Jednostavno, za dva tjedna mi je rođendan i to velika brojka ali dijete u meni još uvijek živi a ova kocka bi me barem na kratko vratila i podsjetila na bezbrižno i predivno djetinjstvo.
Imam Rubikovu kocku, ali onu fejkersku za 7 kn koja stalno zapinje... Ukoliko ne dobijem pravu koja se brzo vrti nikada neću pobjediti dečka i prije njega složiti sve boje :)
Odoh odmah na super-talent i složit ću je za 35 sekundi,samo je prvo moram osvojit :-)
Htjela bih ovu kocku osvojiti, pred prijateljima važna malo se praviti.
Da im svima jezici do poda budu kada složim kocku ovu u minutu.
Da nam uvijek zanimljivo bude, zabavljat ću njome sebi drage ljude.
Nikada mi neće dosaditi a da ću najbolja u slaganju biti, možemo se odmah kladiti ;)
Rubikova kocka prava je stvar,
da je barem posložiti znam.
Vrtim, mozgam sto put na dan,
ali ništa od toga – za sada bar.
Izazov prihvaćam, ne odustajem ja,
a kockica mudra ova baš bi bila jako lijep dar…
S moje stare kockice
otpale su bojice
Zato bi nova kockica
Bila baš prava stvar
-pravi predbožićni dar!
pošto malo starim
i brzo stvari zaboravim
jedna mala kocka prava
mozak bi mi malo razgibala.
I još đaka malog imam
kojem kocka hitno treba
jel geometrisko tijelo
učiti se mora
da bi matematika bila fora.
jaooo moja najdraža kocka kad sam bila mala umalo mi je bila ne moguća misija ,ali nekako sam ju savladala :)naravno više ne znam ni gdje mi je ili san ju čak nekome i dala :/ hmmm.. razlog zašto bih ju baš ja trebala osvojiti je što mi baš u životu ponovno treba kockica da razbistrim misli i da svom nećaku Josipu pokažem novu zanimaciju..da se i on uvijeri da je rubikova kocka ponekad zanimljivija i od mobitela....znam da bi se i njemu svidjela jer je znatiželjan i uporan u svemu :) zatooo jakooo želim rubikovu kocku ... Pozdrav
Oduvijek mi je ta šarena kocka, dok sam bila dijete, predstavljala misterij. Moji bližnji bi ju složili u trenu, a ja bih gledala pa pokušala i nikako na zelenu granu. Dugi niz godina nisam imala priliku uzeti tu šarenu kocku i okušati se ponovno u preslagivanju šarenih kockica. Tko zna, možda bi sada ovako velika uspjela, naravno ako bih ju osvojila.
Trebala bih osvojiti tu kocku iz vrlo jednostavnog razloga - kao mala nikad nisam uspjela sastaviti je. A ta stara kocka mi se raspala, pa ako je ne osvojim, nikad ni neću saznati mogu li ja to :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji