Prije 2 godine kada sam imala 11 god dobila sam rubikovu kocku.Kocka mi se vrlo svidjela i počela sam je slagati.U početku mi nije baš išlo ali kasnije sve bolje i bolje i tako sam je uspijela cijelu složiti.::)Svaka 2 mjeseca kupujem novu kocku jer mi se ova počme raspadati pa mi treba neka koja će mi moći trajati cijeli život.
Ja bih voljela osvojiti Rubikovu kocku za mog sina...neki dan je gledao show gdje je ejdan dječak složio tri kocke u kratkomvremenu i bio odušvljen,a usput iskreno ali psssssttttttt kad bi imao Rubikovu kocku zaboravio bi na raznorazne irice na playstationu i radio nešto korisno za svoje sive stanice!bio bi toodmor za moej sive stanice,a predobra vježba za njegove!
Baš neki dan sin me pitao gdje je naša stara Rubikova kocka. Pretražila sam cijeli tavan, nisam je našla, obišla drugi dan par trgovačkih centara i opet ništa, a on bi je jako volio imati. Pa, bilo bi lijepo da je dobijem i da u našoj kući opet počne natjecanje u slaganju te čarobne kocke.
Voljela bih osvojiti Rubikovu kocku kako bih malo potaknula ovapnjele moždane vijuge.
Moj maleni predškolac obožava ovakve vrste izazova, a činjenica da se radi o originalnom primjerku bi ga još više oduševila !
Kažu da je žena prirodna verzija Rubikove kocke, pa da vidimo hoće li ova verzija (ja) uspjeti složiti pravu. :) Pozdrav
svaki put kad decko i ja secemo gradom prođemo pokraj jednog ducana gdje ima za kupit rubrikove kocke,on svaki put zastane i kaze kako ju zeli imat,kako mora novce skupit da si ju kupi,a posto smo oboje studenti malo smo švorc za kupnju kocke tako da bi i on i ja jako sretni ako bi ju dobili :)
svaki put kad decko i ja secemo gradom prođemo pokraj jednog ducana gdje ima za kupit rubrikove kocke,on svaki put zastane i kaze kako ju zeli imat,kako mora novce skupit da si ju kupi,a posto smo oboje studenti malo smo švorc za kupnju kocke tako da bi i on i ja bili jako sretni ako bi ju dobili :)
Aaaaa Rubikova kocka! Moj dečko je pravi geek. Voli sve igračke tog tipa od neo kuglica-magneta (od kojih mi prave razne cvjetove, košare, krune i zvijezde kao prava mala romantična iznenađenja) do ostalih brainstorming čuda! Pomalo pretjeruje time, pa mislim da je vrijeme za novu malu igračku za veliko dijete! :D
Ma to je baš za nas sa zdravakrava.hr!
1. Slažemo je i možemo reći da se bavimo vježbanjem! xD
2. Umjesto da posegnemo za nekom slatkom ili slanom grickalicom, posegnemo za slaganjem ove kocke! Bravo!
3. Slaganje ove kocke će nas toliko okupirati da ćemo zaboraviti na hranu! (vrijedi probati xD)
4. Prevrtanje tih raznobojnih kockica potaknut će nas na šareniju, zdraviju ishranu! Posegnut ćemo za crvenim voćem, zelenim lisnatim povrćemo, narančastim i žutim voćem i povrćem, a sve na plavom tanjuru s kojega kažu da se manje pojede.
5. Bijelo će nas asocirati na snježni pokrivač.
Savršeno! Za pet ste! Hvala puno! Savršeno za ove duge zimske dane što dolaze.
Jer san komplicirana poput Rubikove kocke. Mozda tako uspijem i sebe dešifrirati :D
Rubikova kocka ima 43,252,003,274,489,856,000 mogućih konfiguracija. Čak ni superračunala ne mogu istražiti sve moguće konfiguracije kako bi pronašla najbrži put do rješenja u nekom razumnom roku, ali dajte mi priliku da pronađem barem jednu konfiguraciju i dokažem da i jedna plavuša može složiti Rubikovu kocku :)
Ja trebam dobiti Rubikovu kocku jer je želim jako jako jako. :) Za kupiti ima samo onih jako slabe kvalitete, a želim pravu, kako bih je mogla pokloniti nekome kome je potrebna razbibriga.
Rubikova kocka bi mi dobro došla jer je mojim malim sivim stanicama potrebna vježba, a i nećakinja treba vježbati koncentraciju pa bi imala zanimaciju svaki put kad mi dođe u posjet.
Davanje kreativnih odgovora mi baš i ne ide :D ...ali bila bih jako sretna i zahvalna kad biste baš meni poklonili Rubikovu kocku bez obzira na to. Ja bih je poklonila dalje osobi koju bi taj poklon obradovao više nego mene :)
....jer bi me ona vratila u djetinjstvo....kada sam ju slagala sa tatom...a on već 24 godine ore nebeske njive...
Rubikovu kocku jako želim ja...super bi mi došla kao razbibriga i zanimacija,
gledam na tv-u ljude kako ju vrte u rukama....i ja bih htjela da ne ostanem na mukama,
oduvijek me zanima kako se radi sa njom...kad bi se barem našla pod mojim krovom,
da inteligenciju još razvijem malo...do toga mi je jako stalo,
a muž i djeca sretni bi bili...kad bi ovu čarobnu šarenu kocku dobili,
tko zna možda postanemo u slaganju svjetski rekorderi hahaha..!
Prije par dana na tv-u je bio dokumentarac o stresu i jedan znanstvenik je utvrdio da bebe u utrobi osjecaju stres majke i da je velika vjerojatnost da ce kao odrasli ljudi biti podlozniji stresu. Vjerujem da tako jednako na bebu utjece i intelektualna aktivnost majke u trudnoci pa se nadam od Zdrave krave jednoj Rubikovoj kocki da skupa sudjelujemo u stvaranju jednog novog malog Einsteina. :)
Rubikovu kocku si već dugo želim, jednom sam putovao sa faksa kući i u vlaku sam puna 3 sata (kocka je bila od prijatelja) pokušavao složiti kompletnu kocku no uspio sam samo 3 stranice :) pa bi bilo ljepo kad bi i u miru vlastitog doma sa svojom vlastitom kockom razvijao moždane vijuge ! I možda ju složio cijelu za 3 sata :) ! Pa se nadam od Zdrave krave jednoj rubikovoj kocki :)
u mladosti sam imao samo dva hobia jedan je bio slaganje jedrilica a drugi je bio slaganje rubikove kocke, jedirlice sam skoro sve polomio a rubikovu kocku sam dao nečaku da razvija inteligenciju . Pa bi bilo jako ljepo da mi Zdrava krava pokloni jednu rubikovu kocku pa da se malo vratim u svoju mladost i prisjetim se kako je to biti neopterečen ničim u onim dobrim starim vremenima Rock'n'Rolla te duge kose.
Hvala Zdrava krava ;)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji