Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Spasite nas... Za mog malog lumena treba mi kocka Rubikova da si skrati vrijeme svoje i ne dira stvari moje. Sve je knjige pročitao, puzzle posložio, da bi bio mir u kući treba nešto da ga muči, pa nek slaže
…prikaži još!a nek slaže kocku ovu, genijalac mali,
da bi bilo sve na mjestu nama Rubikova kocka fali.
nikad nisam ni vidjela originalnu rubikovu kocku! mislila sam da kod nas postoje samo one za 10kn koje zapinju i kod kojih samo odljepiš kvadratiće i na taj način "složiš" boje, ha, ha, ha... bila bih jako zahvalna kad bih
…prikaži još! imala priliku prvi put u životu, sa svoje 33 godine, probati složiti kocku :)) (da se ne sramotim pred djecom :)) hvala!
draga zdrava krava, pomozi da mi na faksu ne bude strava, reci da sam ja najkreativnija i bit ću na faksu ozbiljnija, neću brbljat ni gađat ljude papirima, i obećajem da ću se na faksu potruditi bolje godine ove, i
…prikaži još!ve,
i to uz slaganje kocke rubikove.:)
Zdrava Kravo, imam kocku ali ne mogu ju složiti nikako u početno stanje ..a želja mi je kockicu imati složenu ..ili u najmanju ruku započeti slaganje boja s nekom kockom koja se nalazi u svojem početnom stanju :)
Davanje kreativnih odgovora mi baš i ne ide :D ...ali bila bih jako sretna i zahvalna kad biste baš meni poklonili Rubikovu kocku bez obzira na to. Ja bih je poklonila dalje osobi koju bi taj poklon obradovao više nego mene :)
Rubikova kocka ima 43,252,003,274,489,856,000 mogućih konfiguracija. Čak ni superračunala ne mogu istražiti sve moguće konfiguracije kako bi pronašla najbrži put do rješenja u nekom razumnom roku, ali dajte mi priliku da pronađem barem jednu konfiguraciju i dokažem da i jedna
…prikaži još! plavuša može složiti Rubikovu kocku :)
Ja trebam dobiti Rubikovu kocku jer je želim jako jako jako. :) Za kupiti ima samo onih jako slabe kvalitete, a želim pravu, kako bih je mogla pokloniti nekome kome je potrebna razbibriga.
Ma to je baš za nas sa zdravakrava.hr! 1. Slažemo je i možemo reći da se bavimo vježbanjem! xD 2. Umjesto da posegnemo za nekom slatkom ili slanom grickalicom, posegnemo za slaganjem ove kocke! Bravo! 3. Slaganje ove kocke će
…prikaži još! će nas toliko okupirati da ćemo zaboraviti na hranu! (vrijedi probati xD)
4. Prevrtanje tih raznobojnih kockica potaknut će nas na šareniju, zdraviju ishranu! Posegnut ćemo za crvenim voćem, zelenim lisnatim povrćemo, narančastim i žutim voćem i povrćem, a sve na plavom tanjuru s kojega kažu da se manje pojede.
5. Bijelo će nas asocirati na snježni pokrivač.
Savršeno! Za pet ste! Hvala puno! Savršeno za ove duge zimske dane što dolaze.
Rubikova kocka bi mi dobro došla jer je mojim malim sivim stanicama potrebna vježba, a i nećakinja treba vježbati koncentraciju pa bi imala zanimaciju svaki put kad mi dođe u posjet.
Rubikovu kocku jako želim ja...super bi mi došla kao razbibriga i zanimacija, gledam na tv-u ljude kako ju vrte u rukama....i ja bih htjela da ne ostanem na mukama, oduvijek me zanima kako se radi sa njom...kad bi se barem
…prikaži još!em našla pod mojim krovom,
da inteligenciju još razvijem malo...do toga mi je jako stalo,
a muž i djeca sretni bi bili...kad bi ovu čarobnu šarenu kocku dobili,
tko zna možda postanemo u slaganju svjetski rekorderi hahaha..!
Prije par dana na tv-u je bio dokumentarac o stresu i jedan znanstvenik je utvrdio da bebe u utrobi osjecaju stres majke i da je velika vjerojatnost da ce kao odrasli ljudi biti podlozniji stresu. Vjerujem da tako jednako na
…prikaži još! bebu utjece i intelektualna aktivnost majke u trudnoci pa se nadam od Zdrave krave jednoj Rubikovoj kocki da skupa sudjelujemo u stvaranju jednog novog malog Einsteina. :)
Ja bih voljela osvojiti Rubikovu kocku za mog sina...neki dan je gledao show gdje je ejdan dječak složio tri kocke u kratkomvremenu i bio odušvljen,a usput iskreno ali psssssttttttt kad bi imao Rubikovu kocku zaboravio bi na raznorazne irice na
…prikaži još! playstationu i radio nešto korisno za svoje sive stanice!bio bi toodmor za moej sive stanice,a predobra vježba za njegove!
Baš neki dan sin me pitao gdje je naša stara Rubikova kocka. Pretražila sam cijeli tavan, nisam je našla, obišla drugi dan par trgovačkih centara i opet ništa, a on bi je jako volio imati. Pa, bilo bi lijepo da
…prikaži još!a je dobijem i da u našoj kući opet počne natjecanje u slaganju te čarobne kocke.
Znaš li složiti Rubikovu kocku?
Komentari 78
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.