Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Imam problema sa desnima. Krvarenje, bolni desni .... Četkice za zube najviše mi izdrže 2 mjeseca. Međutim, često mi se dogodi da ona koja mi je odgovarala prije, ne paše mi drugi puta. Ili je pretvrda ili premekana ili mi
…prikaži još! ostanu dlake u ustima... fuj.... potraga za četkicom za mene je kao potraga za svetim gralom. Može li mi radius četkica pomoći? :)
Pišem komentar u nadi da ću dobiti četkicu za mojeg sina. Njegova je potrošnja pasti, četkica, zubnog konca, dentalnih čačkalica s koncem ili bez, interdentalnih četkica, konca s ogledalcem i nezmamčega još, ogromna. Priznajem da su mu zubi lijepi i
…prikaži još!i bijeli ali u svakoj trgovini može 45 minuta provesti pred policom s četkicama i pastama za zube. Zaista bih se radovala da osvojim Radius jer možda je baš ta četkica ona koji godima traži.
Iskustva sa četkicama za zube???!!! Užas!!! Već pet godina svako dva mjeseca mijenjam četkicu za zube. Kupovala sam one od 15 kn do 50 kn, meke, tvrde, sa gumenom drškom, bez gumene drške, sa dugim nitima, roze, plave, velike, male,
…prikaži još! električne, ručne, potpuno ravne, nakrivljene,... i još dan danas nisam naišla na četkicu koja bi mi 100% odgovarala.
Kako su članci o oralnoj higijeni oduvijek plijenili moju pažnju, niti ovaj nije ostao nezamijećeni!! A nadam se da će mi i donijeti sreću :-)) Budući da mi je pranje zuba neizostavni dio jutarnje i večernje higijene, ne trebam posebno
…prikaži još!o spominjati koliko mi je bitno imati kvalitetnu četkicu za zube (ili one malo jeftinije redovito mijenjati!). A sada se osim kvalitete nudi i trajnost! Savršeno! Jako bih voljela probati Radius četkicu za zube i u njoj pronaći ono savršeno za mene. Do sada nisam uspjela pronaći tako nešto, stoga se redovito upuštam u isprobavanje novih četkica u nadi da ću jednom moći reći TO JE TO ŠTO MI ODGOVARA.
često imam problema sa zubima.....i jakoo teško pronalazim odgovarajuću četkicu...ako kupim neku jeftinjaru pretvrda je..opet ako kupim neku skuplju premekana je kao da ju je netko već "koristio"....... tako da sam za odabir četkica u kritičnoj zoni ..zapravo ne znam
…prikaži još!m što mi odgovara..tako da bih htjela probati nešto sasvim novo....čak mi je teta jednom prilikom iz njemačke donijela četkicu za zube,ali ni ta mi nije bila baš neka....često mijenjam četkice pa su mi ukućani rekli da bih mogla napraviti "izložbu odbačenih četkica" ....želim isprobati Radius četkicu i napokon naći pravu za sebe :))))
Muke s četkicama mučim već dulje vrijeme. Nekim ljudima to zvuči pretjerano i banalno al stvarno je jako teško pronaći četkicu s kojom je ugodno prati zube i koja zaista obavi svoj posao. Zadnji put sam bila zadovoljna četkicom prije
…prikaži još! tri godine, baš sam dugo kupovala tu istu koja mi je odgovarala, no nažalost više se ne proizvodi. Kupovala sam sve i svašta al ponekad bi te četkice završile za čišćenje radijatora i svega što se nađe na putu. Otad mi je svaka kupnja Sizifov posao. Zato nemojte dopustiti da se bakterije i karijesi kotrljaju i dajte mi Radius četkicu ;-)
Sa četkicama i zubima imala sam puno problema godinama. Kao prvo, nisam pravilno prala zube, nisam kružno prala meso, pa samo lagano povlačila četkicu dolje preko zuba. Sve je to dovodilo do krvarenja. Mislila sam da trebam što tvrđu četkicu
…prikaži još! jer treba dobro izribati kutnjake, a onda sam posjetila zubara i sa zubaricom prala zube. Također mi je pojasnila koju i kakvu četkicu da kupim. Već godinama koristim manju mekanu ćetkicu jer što je manja, lakše je doći do pojedinih zuba, a meso ne krvari. Za kutnjake ponekad koristim medium četkicu, ali uglavnom perem sa 1 soft s kojom sam jako zadovoljna. Čitajući opis ove četkice, vjerujem da je dobra i voljela bih s njom prati svoje zube.:)))
Koristim u kombinaciji normalnu četkicu, električnu četkicu i zubni konac. Električna mi je super jer s tim rotirajućim pokretima se super skidaju one nečistoće baš uz zubno meso (bolje i brže nego s običnom četkicom i lakše nego sa koncem),
…prikaži još! normalna četkica mi je onako za ugrubo pranje, a konac za između zubiju gdje ne može ništa doprijeti osim konca.
Moja iskustva nisu loša
no četkica svaka brzo dođe do koša.
Za svoje zube i desni ja najbolje želim
da blistav osmijeh svakodnevno dijelim!
Radius četkicu zato ja hoću
jer, kao što vidim, pruža najbolju kakvoću!
Radius četkica za zdrave desni i zube
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.