Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dovoljno je reć da je najmlađa sisterka oprala zube mački s mojoj četkicom. Od onda ja muku mucim s prevelikim, premalim, tvrdim i mekim glavama na četkicama koje usput kad ih bacim u mirovinom jer ne valjaju, sestra upotrijebi za
…prikaži još! ribanje fuga, i rubova od vrata. :D
Imam jednu, dotrajalu i nikakvu. Samo zato jer mi pase takva. Ajd pomogajte! Hvala! Pusabok! :D
Imat ću zdrave, čvste zube,
Uzimajući pastu iz tube.
Bolest desni izbjeći ću,
Od gingivitisa i paradontitisa pobjeći ću.
Radius četkica je meka i laka,
Posjeduje mikrovlakna.
Želim četkati zube
Radius četkicama za zube.
često imam problema sa zubima.....i jakoo teško pronalazim odgovarajuću četkicu...ako kupim neku jeftinjaru pretvrda je..opet ako kupim neku skuplju premekana je kao da ju je netko već "koristio"....... tako da sam za odabir četkica u kritičnoj zoni ..zapravo ne znam
…prikaži još!m što mi odgovara..tako da bih htjela probati nešto sasvim novo....čak mi je teta jednom prilikom iz njemačke donijela četkicu za zube,ali ni ta mi nije bila baš neka....često mijenjam četkice pa su mi ukućani rekli da bih mogla napraviti "izložbu odbačenih četkica" ....želim isprobati Radius četkicu i napokon naći pravu za sebe :))))
8 godina sam nosila fixni aparatić za zube i sad sam ga napokon skinula.Ne moram vam ni reći koliko je to uništenih četkica za zube.Međutim tek sad kad sam mislila da je sva muka iza mene,najgore je tek došlo.Naime i
…prikaži još! na najmanji dodir četkice desni mi jako krvare.No dobro to nije baš sve zbog dugotrajnog nošenja aparatića nego sam kriva i ja.Koliko god sam mislila da znam te stvari i koliko god pazila na svoje zube nisam znala izabrati pravu četkicu za zube.Uvijek sam birala najtvrđu četkicu i tek nakon ovog članka pitala sam svog ortodonta za savjet.On mi je rekao da kad kupujem uvijek kupim mekanu četkicu odnosno onu na kojoj piše "soft".Ja sam ga na to zapanjeno pitala kako mi četkica koja nije najjača može oprati zube kako treba,patim od toga da nakon svakog zalogaja zube dobro operem(to mi je ostalo još iz vremena nošenja aparatića).On se samo nasmijao i dao mi par brošurica nakon kojih a i nakon vašeg članka polako počinjem shvaćati ta četkica može biti nježna za zube i desni i ujedno vrhunski raditi svoj posao.Iskreno sad sam u fazi traženja idealne četkice i vidim da bi mi ovo četkica u potpunosti odgovarala,pogotovo jer čisti i interdentalne prostore a ja ne mogu nikako te međuzubne prostore očistiti jer ne mogu koristiti zubni konac iz razloga što sad imam na unutarnjoj strani zubiju pričvršćenu trakicu koju ću morati nositi 2 godine da se zubi fiksiraju i jako me je strah da mi se zbog toga ne počne raditi karijes.A iskreno me je najviše strah tog krvarenja desni jer je osoba iz bliže obitelji upravo na taj način dobila paradentozu i izgubila sve zube.Najveće otkriće u ovom članku mi je ovo da se četkanjem gore-dolje potiskuju bakterije pod desni.Eto ja sam još od kada su nas u školi učili kako pravilno prati zube prala ih na taj način.Dali ste mi ovim nadu da i za mene četkanje zubi može biti bezbolno i da ne mora svako moje pranje zubiju završiti sa količinom krvi kao da vadim zube a ne da ih perem.
Volim isprobavati različite četkice za zube pa skoro svaki put kupim neku drugačiju. Al meni to nekako sve dođe na isto, ne vidim baš razliku. Možda bi mi dobro došla Radius četkica pa da mi više ne padne na pamet
…prikaži još! probati neku drugu ;)
Ja koristim eletričnu četkicu za zube i mogu reći da mi je dobra,lakše očisti neke dijelove i bolje nego obična. No koristim ju gotovo često u kombinaciji sa običnom četkicom ,malo jednu malo drugu.I bitno je da su baterije dobre
…prikaži još!e jer se osjeti da nema snage kada oslabe tako da nema efetka. Koristim extra jake punjive baterije.
od brojnih četkica koje sam do sada probao i koristio, najzadovoljniji sam sa Curaprox četkicama za zube koje imaju jaaaaako puno vlakana koja iščetkaju i najmanji komadić hrane između mojih zubi. I naučio sam od svog stomatologa da je uz
…prikaži još! odabir adekvatne četkice, jako bitna i tehnika četkanja zubi, pri čemu prvenstveno treba kružnim pokretima četkati i čistiti zube što nastojim što više primjenjivati i u praksi. Učinci su stvarno vidljivi i fenomenalni ;)
ja sam apsolutno opsjednutasvojim zubima. stalno ih nešto peruckam, flossam, poliram, kod zubara sam već kao doma. nikad karijes nisam imao u životu. baš obožavam svoje zube. :D što se proizvoda tiče, novu četkicu si kupujem svaki tjedan, mada je
…prikaži još!a je preporuka da se mijenja svaka 2-3 mjeseca, ali eto, veliki sam čistunac, pa tako i u tom pogledu...
Koristim u kombinaciji normalnu četkicu, električnu četkicu i zubni konac. Električna mi je super jer s tim rotirajućim pokretima se super skidaju one nečistoće baš uz zubno meso (bolje i brže nego s običnom četkicom i lakše nego sa koncem),
…prikaži još! normalna četkica mi je onako za ugrubo pranje, a konac za između zubiju gdje ne može ništa doprijeti osim konca.
Imam Dontodent elektricnu cetkicu za zube. Kupila sam ju kad sam dobila prvi popust u dućanu. Super mi je, imam osjecaj da ocisti puno vise nego obicna cetkica za zube. Ima dvije jacine, Active i Sensitive, ali zasad ju drzim
…prikaži još! na sensitive. Zubnu pastu utisnem u nju da se ne razleti posvuda kad ju ukljucim, pa ju mogu ukljucivati i izvan usta. Nemam vise problema sa ciscenjem osmica do kojih nisam mogla doprijeti obicnom cetkicom. Uopce nisam razmisljala da kupim neku drugu četkicu, jer Dontodent mi inace odgovara, a dobre ocjene je dobio i u njemackom casopisu Test.
Radius četkica za zdrave desni i zube
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.