Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prije tri dana mi je slučajno upala dečkova četkica za zube u WC školjku. On je, naravno, poludio kada sam mu rekla, ali je pristao da mu kupim zamjensku dok ne pronađem baš takvu kakvu je imao!! Problem je u
…prikaži još! tome što je ta četkica bila limited edition i neću je naći tako skoro!!!! A on mi svaki dan "prijeti" da će nešto od mog kozmetičkog pribora umočiti u WC, a da ja neću znati što :DD Bojim se da je jedini način da mi oprosti još bolja četkica od one njegove stare ;)) Help!!! :))
dobar dan:)
imam 23 godine i dosada nisam nasla cetkicu koja je izdrzala cvrstocu dulje od tjedan dana buduci da dosta perem zube,mozda ipak postoji takva cetkica i nadam se da jedna ceka i na mene ;)
Iako sam relativno mlada imam velikih problema sa desnima-povlaćenje mesa,naticanje,krvarenje su neki od problema s kojima se često susrećam ako svoje zube ne čistim na pravi način.Obično koristim tvrde četkice koje mijenjam svaka 2-3 mjeseca.Nemam svoju omiljenu četkicu jer ju
…prikaži još! još nisam pronašla i zato bi željela isprobati Radius četkicu.
Zube četkam redovito jer mi je zubna higijena jako bitna, ali da volim četkice za zube baš i ne. Naime i skupe i jeftine sve su jednako loše, jednako kratkotrajne, a što one svemirskije izgledaju čini mi se kako su
…prikaži još! lošije i nepraktičnije i dalje od osnovne zadaće - pranja i čišćenja zubiju. Radius četkica puno obećava, može li to i ispuniti?
Moje iskustvo za četkicama za zube koje sam da sada koristila nije nimalo pozitivno.Bez obzira na tvrdoću vlakana četkice,proizvođača ili cijenu ne mogu reći da sam zadovoljna učinkom čišćenja i njege svojih zubi i usne šupljine općenito..Ponekad mi se čak
…prikaži još! znalo dogoditi da mi između zubi zapne ,,vlakno četkice,, ...jako neugodan osjećaj.Smatram da masa proizvođača predstavlja svoje četkice kao vrlo učinkovite i inovativne, no svi mi,njihovi korisnici, najčešće znamo da to ,,nije tako,,.Osim toga,nedavno sam kupila dječju četkicu (poznatog proizvođača)za svoju 2,5 god. staru djevojčicu koja je pretvrda ,znači loše iskustvo za dijete koje tek usvaja naviku čiščenje zubi.Osim što masa četkica (naročito dječjih) lijepo izgleda,moja je želja da se više poradi na tome da četkice koje kupujemo prvenstveno budu kvalitetne,a njena estetika neka bude u ,,drugom planu,,.Tako ćemo dobiti ono što je zaista svima nama potrebno,a to su zdravi i lijepi zubi, bez neugodnih iskustava i bez bespotrebnog bacanja novca.Zato želim Radius četkicu za zube,jer znam...da neće ,,iznevjeriti,, moj osmjeh :)
8 godina sam nosila fixni aparatić za zube i sad sam ga napokon skinula.Ne moram vam ni reći koliko je to uništenih četkica za zube.Međutim tek sad kad sam mislila da je sva muka iza mene,najgore je tek došlo.Naime i
…prikaži još! na najmanji dodir četkice desni mi jako krvare.No dobro to nije baš sve zbog dugotrajnog nošenja aparatića nego sam kriva i ja.Koliko god sam mislila da znam te stvari i koliko god pazila na svoje zube nisam znala izabrati pravu četkicu za zube.Uvijek sam birala najtvrđu četkicu i tek nakon ovog članka pitala sam svog ortodonta za savjet.On mi je rekao da kad kupujem uvijek kupim mekanu četkicu odnosno onu na kojoj piše "soft".Ja sam ga na to zapanjeno pitala kako mi četkica koja nije najjača može oprati zube kako treba,patim od toga da nakon svakog zalogaja zube dobro operem(to mi je ostalo još iz vremena nošenja aparatića).On se samo nasmijao i dao mi par brošurica nakon kojih a i nakon vašeg članka polako počinjem shvaćati ta četkica može biti nježna za zube i desni i ujedno vrhunski raditi svoj posao.Iskreno sad sam u fazi traženja idealne četkice i vidim da bi mi ovo četkica u potpunosti odgovarala,pogotovo jer čisti i interdentalne prostore a ja ne mogu nikako te međuzubne prostore očistiti jer ne mogu koristiti zubni konac iz razloga što sad imam na unutarnjoj strani zubiju pričvršćenu trakicu koju ću morati nositi 2 godine da se zubi fiksiraju i jako me je strah da mi se zbog toga ne počne raditi karijes.A iskreno me je najviše strah tog krvarenja desni jer je osoba iz bliže obitelji upravo na taj način dobila paradentozu i izgubila sve zube.Najveće otkriće u ovom članku mi je ovo da se četkanjem gore-dolje potiskuju bakterije pod desni.Eto ja sam još od kada su nas u školi učili kako pravilno prati zube prala ih na taj način.Dali ste mi ovim nadu da i za mene četkanje zubi može biti bezbolno i da ne mora svako moje pranje zubiju završiti sa količinom krvi kao da vadim zube a ne da ih perem.
Otkad je mi je sestrična rekla da su mi zubi "najveće blago koje imam" odlučila sam uložiti puno više u njihovu zaštitu i preventivnu njegu. Četkice koje se inače prodaju u supermarketima sam većinu isprobala i niti jedna nije ispunila
…prikaži još! moja očekivanja tako da se nadam da bi Radius četkica mogla. biti "the one".
Imam Dontodent elektricnu cetkicu za zube. Kupila sam ju kad sam dobila prvi popust u dućanu. Super mi je, imam osjecaj da ocisti puno vise nego obicna cetkica za zube. Ima dvije jacine, Active i Sensitive, ali zasad ju drzim
…prikaži još! na sensitive. Zubnu pastu utisnem u nju da se ne razleti posvuda kad ju ukljucim, pa ju mogu ukljucivati i izvan usta. Nemam vise problema sa ciscenjem osmica do kojih nisam mogla doprijeti obicnom cetkicom. Uopce nisam razmisljala da kupim neku drugu četkicu, jer Dontodent mi inace odgovara, a dobre ocjene je dobio i u njemackom casopisu Test.
Budući da mi je dečkova četkica slučajno upala u WC školjku i budući da mi je on priprijetio da će nešto od mojih stvari iz kupaonice također umočiti u WC ako ne dobije istu takvu, moram kako znam i umijem
…prikaži još! doći do iste takve četkice!!! Problem je u tome što je četkica bila limited edition, možda bi mi oprostio jedino ako mu nabavim neku bolju! :P
Kvalitetna i dugotrajna četkica za zube zlata vrijedi! Otkad znam za sebe imam upaljeno zubno meso iako njegujem svoje zube maksimalno i redovito ispirem usta kaduljom. Od četkica sam probala sve i svašta i nijedna nije zadovoljila potrebe mojih desni.
…prikaži još! Zapravo, neke su čak i pogoršale stanje jer nakon nekog vremena vlakna četkice počinju stršati na sve strane i to je izazivalo još jače krvarenje! Užas! Ova četkica mi se čini idealnom jer se planiram baviti odnosima s javnošću a nema ništa ljepše i ugodnije nego vidjeti divan osmijeh ;)
Moje iskustvo s četkicama za zube: 1. težak emotivni rastanak od stare )dijelom i zbog toga što znam da slijedi potraga za takvom ili sličnom) 2. kupovanje nove 3. nova ne valaj 4. kupovanje još jedne 5. ne valja, ali
…prikaži još!, ali ne mogu ići kupiti i treću
6. korištenje te iste, uz maksimalno svladavanje da ju ne puknem u smeće
7. slučajan nailazak na onakvu kakva je bila stara!
Hoće li Radius svesti ove silne korake na samo dva:
1. 1. težak emotivni rastanak od stare )dijelom i zbog toga što znam da slijedi potraga za takvom ili sličnom)
2. kupovanje nove, još bolje - Radius četkice!!!!!
Imati dobru četkicu stvarno treba,ali kako pogoditi koja je ona prava!Dajte da probam pa vam javim jeli to ta!Pozdrav od one koja se trudi biti što češće s Zdravom kravom
Volim isprobavati različite četkice za zube pa skoro svaki put kupim neku drugačiju. Al meni to nekako sve dođe na isto, ne vidim baš razliku. Možda bi mi dobro došla Radius četkica pa da mi više ne padne na pamet
…prikaži još! probati neku drugu ;)
Ako koristim četkicu za zube redovito, 3 mjeseca je plafon za bilo koju od njih. Iako, kupujem samo od proizvođača koji svoje ostale proizvode ne testiraju na životinjama, pa i nemam uvid u kompletno stanje i kvalitetu. Doduše, nije mi
…prikaži još!mi žao zbog toga.
Iako, čitala sam o Radius četkicama i zaista bih ju voljela isprobati. Bilo bi super ne misliti na kupovinu nove četkice 9 mjeseci.
od brojnih četkica koje sam do sada probao i koristio, najzadovoljniji sam sa Curaprox četkicama za zube koje imaju jaaaaako puno vlakana koja iščetkaju i najmanji komadić hrane između mojih zubi. I naučio sam od svog stomatologa da je uz
…prikaži još! odabir adekvatne četkice, jako bitna i tehnika četkanja zubi, pri čemu prvenstveno treba kružnim pokretima četkati i čistiti zube što nastojim što više primjenjivati i u praksi. Učinci su stvarno vidljivi i fenomenalni ;)
ja sam od uvjek imala broblema sa četkicama za zube.ili su mi bile tvrde ili premekane i uvjek mi je pri pranju zubi išla krv iz desni.još dan dans se to dešava jer mi je zubarka rekla da imam jako
…prikaži još! mekanu čeljust i osljetljive desne.zbog silnih upala i kvarnih zubi često moram kod zubara a u svojim godinama još uvjek nisam našla odgovarajuću četkicu koja bi mi mogla spriječit krvarenje desni pri pranju zubi
Radius četkica za zdrave desni i zube
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.